Προς το περιεχόμενο

Aliexpress και '' Black Friday ''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα 18/11 δυο μπλουζες απο το aliexpress. η πρωτη μου βγηκε 6+ ευρω και η δευτερη 7+ ευρω. Μπαινω χθες βραδυ να δω πως παει η παραγγελια γιατι σκεφτηκα μηπως τις ακυρωσω και τις ξανακανω με τιμες blackfriday. Μπαινω και βλεπω η πρωτη να εχει πλεον 10+ ευρω και η δευτερη 11+ ευρω και οτι αυριο (σημερα δηλαδη-black friday) οτι θα πεσουν στα 6+ και 7+ ευρω αντιστοιχα 😂... δηλαδη υποτιθεμενη προσφορα ιδια τιμη προ 5 ημερων 😂... για γελια η ολη κατασταση πιστευω καθως δεν νομιζω οτι συμβαινει μονο σε αυτα τα προιοντα.. παρακατω στις φωτο φαινεται αυτο που λεω.. τα συμπερασματα δικα σας..

Πριν.jpg

μετα 2.png

μετα.jpg

Δημοσ.

Δεν γνωριζω για το συγκεκριμενο προιον αλλα γενικα εχουν σε πολλα προιοντα προσφορες κατα τη διαρκεια του χρονου, οποτε αναλογα αν τις πετυχεις εχεις και καλυτερη τιμη.

Δημοσ.
Στις 23/11/2018 στις 1:28 ΜΜ, koularasss είπε

Αγορασα 18/11 δυο μπλουζες απο το aliexpress. η πρωτη μου βγηκε 6+ ευρω και η δευτερη 7+ ευρω. Μπαινω χθες βραδυ να δω πως παει η παραγγελια γιατι σκεφτηκα μηπως τις ακυρωσω και τις ξανακανω με τιμες blackfriday. Μπαινω και βλεπω η πρωτη να εχει πλεον 10+ ευρω και η δευτερη 11+ ευρω και οτι αυριο (σημερα δηλαδη-black friday) οτι θα πεσουν στα 6+ και 7+ ευρω αντιστοιχα 😂... δηλαδη υποτιθεμενη προσφορα ιδια τιμη προ 5 ημερων 😂... για γελια η ολη κατασταση πιστευω καθως δεν νομιζω οτι συμβαινει μονο σε αυτα τα προιοντα.. παρακατω στις φωτο φαινεται αυτο που λεω.. τα συμπερασματα δικα σας..

Πριν.jpg

μετα 2.png

μετα.jpg

Πραγματικά πολύ αστείο. Ωστόσο από τη παρωδία αυτή μπορείς να καταλάβεις τη ποιότητα του καταστήματος. Αυτό που θέλω να πω είναι be careful γιατί οι online αγορές είναι οικονομικές μεν αλλά απάτη δε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...