Προς το περιεχόμενο

Η Apple σχεδιάζει να επαναφέρει το iPhone X στην αγορά για να ανακάμψει από τις χαμηλές πωλήσεις


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φέτος η Apple παρουσίασε τρεις συσκευές iPhone, και πιο συγκεκριμένα τα μοντέλα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR. Όμως δύο μήνες μετά το λανσάρισμα τους, η εταιρεία βρίσκεται σε μία φάση που αναζητάει τρόπους να «κάμψει» τη χαμηλή ζήτηση για τη νέα της σειρά smartphones. Μάλιστα σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Wall Street Journal έχει σκοπό να… "αναστήσει" το iPhone X.

Η Αμερικάνικη εφημερίδα υποστηρίζει ότι ορισμένοι προμηθευτές της Apple έχουν ξαναρχίσει την παραγωγή του iPhone X, μήνες αφότου η εταιρεία με έδρα το Cupertino, στην California, σταμάτησε να το διαθέτει μέσω των καταστημάτων της. Επιπροσθέτως, η Apple χρειάζεται να αγοράσει συγκεκριμένο αριθμό πάνελ τεχνολογίας OLED από την Samsung για να επανεκκινήσει την παραγωγή.

Στο άρθρο επίσης υποστηρίζεται ότι η Apple είναι πρόθυμοι να προσφέρει επιδοτήσεις σε παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Ιαπωνία για να αυξήσει τις πωλήσεις του «προσιτού» iPhone XR. Άραγε θα ξεκινήσει να το πουλάει με μειωμένη τιμή και σε άλλες αγορές;

Πριν λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι η Apple μείωσε τις παραγγελίες εξαρτημάτων των νέων της συσκευών από αρκετούς προμηθευτές, λόγω της ασθενέστερης ζήτησης. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί να παραχθούν σχεδόν 70 εκατομμύρια iPhone XR αλλά από ότι φαίνεται ο αριθμός αυτός σήμερα είναι μειωμένος κατά το ένα τρίτο. Πέρυσι, η Apple είχε μειώσει κατά το ήμισυ την παραγωγή του επετειακού iPhone. Η Apple θα αποκαλύψει νούμερα για τις πωλήσεις της μόνο για το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου, και από εκεί και έπειτα θα πρέπει να βασιζόμαστε σε εκτιμήσεις αναλυτών για να καταλάβουμε ποια ή ποιες από τις συσκευές iPhone είναι οι πλέον δημοφιλείς.

The Next Web


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πραγματικά πάντως απογοητεύομαι που δεν θα δούμε τιμή στα 2 χιλιάρικα

 

ούτε μέχρι το 1.5 χιλιάρικο δεν φτάνει η αγάπη σας για την μηλοεταίρεια;

 

ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!!! 😞

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ηταν ηλιθιο εκ μερους μου (με την καλη την εννοια παντα) να πω πως η Apple ειναι για κλεισιμο κλπ καθως εχει γινει meme εδω και πολλα χρονια. Κανενας μα κανενας ομως δεν μπορει να αρνηθει πως μια απο τις μεγαλυτερες καινοτομες εταιρειες στον πλανητη (προ 5 ετιας) αυτη τη στιγμη δεν εχει ταυτοτητα.

  • Like 14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να κάνουμε έναν έρανο για την καημένη την Apple που πάντα νοιαζόταν για τον καταναλωτή.

 

Που χάθηκε αυτή η ψυχή ο billdanos να μας δικαιολογήσει τις τελευταίες κινήσεις της λαοφιλούς κυρίας Apple.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ούτε στο εξωτερικό δεν τα αγοράζουν που έχει λεφτόδεντρα; εδώ εντάξει είμαστε φτωχομπινέδες, τελειωμένοι και μόνο για κάνα τσοκοποκο το πολύ να πάμε (με εξαίρεση βέβαια μια πολύ επιλεγμένη ελιτ λαμπρών ανθρώπων που τυχαία γεννήθηκαν εδώ), αλλά έξω που έχουν συμβόλαια με επιδοτήσεις και παχουλούς μισθούς και τρέχουν γυμνοί στα λιβάδια ανεμίζοντας τα 100αρικα στα χέρια πώς και δεν αγοράζουν; 

 

χάλασε ο κόσμος.. 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 14
  • Thanks 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διατηρώ τις επιφυλάξεις γι'αυτά που διαβάζω. Τι αψυχολόγητη λογική λέει οτι θα πουλήσεις περισσότερα x απ'ότι xr ή xs? Πάνω κάτω τα ίδια λεφτά δεν έχουν?

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...