Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα γκαις λοιπόν 

Δουλεύω παρταιμ σαν σεκιουριτι μέσα σε ένα πολύ μικρό χώρο σαν φυλάκιο φανταστείτε το πιο μικρό από μικρό δωμάτιο με μια καρέκλα και γραφείο αυτά. (πίσω είναι βέβαια η αποθήκη κλειδωμένη) 

Δεν μπάζει ιδιαίτερα αλλά όσο χειμωνιάσει τόσο περισσότερο κρύο κάνει. Επίσης δεν υπάρχει μπριζα ρεύμα και δεν υπάρχει πρόσβαση να τραβήξω καλώδιο. Είναι και αρκετές ώρες περίπου 10. 

Υπάρχει  τρόπος να βάλω κάποια μικρή συσκευή να σπάσει το κρύο?? Υπάρχει πχ κάποιο αερόθερμο για τέτοιες περιπτώσεις η με μπαταρία που το φορτίζεις και αντέχει κάποιες ώρες??

Η κάτι άλλο που να παίρνει ρεύμα αντί για Μπριζα από usb power bank για να λειτουργήσει? 

Δεν ψάχνω υπερβολές να ζεστενει απλά τα τυπικά μια διαφορά που να σε κάνει να αντέχεις. 

Δεν βρήκα τπτ στο σκρουτζ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υγραερίου.Όπως λέει λειτουργεί με το μικρό φιαλίδιο υγραερίου. 1200 watt το δωματιάκι θα το κάνει φούρνο.:)

Είναι και στο μπλακ φριντέι σήμερα.

Edit.Έχει και άλλα μοντελάκια το σκρουτζ τα οποία για πρώτη φορά βλέπω. 33χ17 είναι πολύ μικρά και βολικά.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, circadian είπε

μήπως με τη σόμπα υγραερίου στα 2τμ τον βρει μωβ το πρωί ο επόμενος;

Δεν είπε 2 τ.μ. μικρό δωματιάκι με γραφείο καρέκλα  αλλά  αφού σου λέει δεν μπάζει και ιδιαίτερα άρα μπάζει οπότε το οξυγόνο θα ανανεώνετε.:P

Δημοσ.

μονοδρομος δηλ υγραεριο δεν υπαρχει κατι αλλο ε?

και ειναι απολυτα ασφαλη αυτα?

δεν εχω ιδεαπως λειτουργουν  αλλα με φοβιζουν καπως

Δημοσ.
22 ώρες πριν, di maria kun είπε

Εγώ στο σπίτι τη λειτουργώ χρόνια με τη μεγάλη μπουκάλα στην οποία βάζω 21 λίτρα και δεν έχω πάθει τίποτε ακόμη.,:P

Εσύ φοβάσαι τα 200 γραμμάρια υγραέριο που είναι ακριβώς το φιαλίδιο που βάζουμε στα γκαζάκια του καφέ;;;; 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, di maria kun είπε

ειναι μεχρι να ακουσεις το πρωτο μπαμ :P   σοβαρα τωρα   ειναι ασφαλης  αρκει να τηρεις βασικους κανονες ασφαλειας. χρησιμοποιω χρονια σομπα υγραεριου  ποτε δεν ειχα προβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

ειναι μεχρι να ακουσεις το πρωτο μπαμ :P   σοβαρα τωρα   ειναι ασφαλης  αρκει να τηρεις βασικους κανονες ασφαλειας. χρησιμοποιω χρονια σομπα υγραεριου  ποτε δεν ειχα προβλημα. 

Και επειδή μιλάμε με αποδείξεις. Στην μία σκάλα να σπάει το κρύο.1400 watt.:P

IMG_1929.JPG

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Και επειδή μιλάμε με αποδείξεις. Στην μία σκάλα να σπάει το κρύο.1400 watt.:P

IMG_1929.JPG

χαχα  στην πρώτη σκάλα δεν καεί τίποτα.  τώρα βάζω ένα μικρο ηλ καλοριφέρ για το δωμάτιο που είμαι  με καλύπτει μια χαρά. στην κουζίνα σαλόνι  βάζουν την σόμπα .  έχει μηδαμινά έξοδα συντήρησης   τα λαστιχάκια πίσω  αλλάζω κάθε φορά που βάζω νέα μπουκάλα.   και τώρα μετά από 3-4 χρονιά χρήσης προληπτικά  σκέφτομαι να αλλάξω το μπλε λάστιχο που ενώνει την μπουκάλα με την σόμπα.  το άσχημο με την σόμπα είναι όταν την σβηνεις δεν κρατάει θερμοκρασία.  

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο κάνω την έχω στο σαλόνι και ανάλογα το κρύο ανάβω ένα δύο ή τα τρία μάτια.

Την τσεκάρω τώρα.Έβαλα γεμάτη με 21 λίτρα (από βενζινά δικό μου) 15 ευρώ:P στις 18/11 να δω μέχρι πότε θα κρατήσει.

7 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

χαχα  στην πρώτη σκάλα δεν καεί τίποτα.  τώρα βάζω ένα μικρο ηλ καλοριφέρ για το δωμάτιο που είμαι  με καλύπτει μια χαρά. στην κουζίνα σαλόνι  βάζουν την σόμπα .  έχει μηδαμινά έξοδα συντήρησης   τα λαστιχάκια πίσω  αλλάζω κάθε φορά που βάζω νέα μπουκάλα.   και τώρα μετά από 3-4 χρονιά χρήσης προληπτικά  σκέφτομαι να αλλάξω το μπλε λάστιχο που ενώνει την μπουκάλα με την σόμπα.  το άσχημο με την σόμπα είναι όταν την σβηνεις δεν κρατάει θερμοκρασία.  

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Και εγώ το ίδιο κάνω την έχω στο σαλόνι και ανάλογα το κρύο ανάβω ένα δύο ή τα τρία μάτια.

Την τσεκάρω τώρα.Έβαλα γεμάτη με 21 λίτρα (από βενζινά δικό μου) 15 ευρώ:P στις 18/11 να δω μέχρι πότε θα κρατήσει.

πόσο βγάζεις συνήθως με μια μπουκάλα?  ξέρω ενα βενζινάδικο που έχω ακούσει οτι  γεμίζουν μπουκάλες , άλλα δεν έχω παρει πότε    αγοράζω έτοιμη μπουκάλα απο  γειτονικό κατάστημα  ποσά λίτρα παραπάνω παίρνει αμα την φουλαρεις σε βενζινάδικο?   στην γεμίζει επιτόπου την ανοίγει δηλαδή ? η σου δίνει ηδη έτοιμη γεμάτη μπουκάλα και δίνεις την άδεια? 

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πρίζα ρεύματος ξέχνα οτιδήποτε σχετικό με θέρμανση για τέτοιον χώρο. Σόμπες, υγραέριο κτλ απλά μακριά, είναι επίφοβο να τα βάλεις σε τόσο μικρό χώρο με τις αναθυμιάσεις που βγάζουν. Βασικά το μόνο που ελπίζεις είναι αν υπάρχουν λαμπτήρες πυρακτώσεως στα φώτα ή κανένας υπολογιστής, προσδίδουν θερμότητα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...