efo355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, papoys1 είπε Φίλε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου αλλά δεν θα το κάνω,γιατί έχω σωστά ελεγμένο και πιστοποιημένο σύστημα. Στο δρόμο ειδικά στην Ελλάδα γίνονται καθημερινά πολλά τροχαία και πολλοί άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους. Στα περισσότερα θανατηφόρα τα οχήματα είναι βενζινοκίνητα.Θα πούμε μετά ότι έφταιγε η βενζίνα αν κάποιο συνεπεία του ατυχήματος πάρει φωτιά μετά το ατύχημα και οι επιβαίνοντες καούν όπως συνέβη πολλές φορές;;; Εξάλλου πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες τα τελευταία χρόνια παράγουν εργοστασιακά αυτοκίνητα με υγραέριο καθώς και με φυσικό αέριο.Αν ίσχυε αυτό που λες θα τους το επέτρεπαν;;;; Εγώ απλά σου είπα τι εγινε. Φυσικά και δεν το λέω για να στη πω και κάτι τέτοιο και είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι νομίζεις, αλλά το ότι ο φίλος μου μαρτύρησε είναι και αυτό γεγονός. Το ατύχημα έγινε τον Απρίλιο στη Γερμανία και το πόρισμα της αστυνομίας έλεγε υγραεριο. 1
papoys1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, efo355 είπε Εγώ απλά σου είπα τι εγινε. Φυσικά και δεν το λέω για να στη πω και κάτι τέτοιο και είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι νομίζεις, αλλά το ότι ο φίλος μου μαρτύρησε είναι και αυτό γεγονός. Το ατύχημα έγινε τον Απρίλιο στη Γερμανία και το πόρισμα της αστυνομίας έλεγε υγραεριο. Όχι ρε φίλε δεν έγινε τίποτε.Κουβέντα να γίνεται μιας και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε.Το άγχος θα μας στείλει, το υγραέριο μην το φοβάσαι. Μου το έχουν πει πολλοί αλλά τώρα όποιος μου το λέει του λέω ότι μου αρέσει να ζω επικίνδυνα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από papoys1 1
bluesattack Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2018 στις 10:21 ΠΜ, di maria kun είπε ενδιαφερουσα και εναλλακτικη προσεγγιση/θα το ψαξω θα μεινει κιολας σαν αγορα(αν και παλιαοτερα ειχα παρει μια nike και δεν νομιζω εκανε μεγαλη διαφορα) Χεσε τα υγραερια και τα πετρελαια .Αναθυμιασεις, προσοχη σε διαρροες, χεστα τα.Θα σε παρει και κανας υπνος στο φυλακιο..Παρε καλα ρουχα, οχι απαραιτητα να ''αναπνεουν'' , εσυ δεν θα κανεις σωματικη ασκηση, ουτε θα ιδρωνεις .Ρωτα σε μαγαζια με ρουζα για σκι, καταδυσεις, καμπινγκ τετοια πραγματα , οχι ισοθερμικα μνπλουζακια για τρεξιμο.Μπλουζα και βερμουδα .Φορας και ενα σκουφο και ενα κασκολ και τερμα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από bluesattack 1
christopher0016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, efo355 είπε Τεράστιο έγκλημα το υγραέριο στο αυτοκινητο. Πραγματικά βγαλτο. Έχω περίπτωση φίλου που κάηκε ζωντανός και έφταιγε το κολουγραεριο. Βγήκε από στροφή και έπεσε σε δέντρο χτυπήθηκε η μπούκαλα και με διαρροή άρπαξε. εντάξει αυτό μπορεί να συμβεί και με βενζίνη , πόσα αυτοκίνητα βενζινοκίνητα έχουν αρπάξει μετά απο ατύχημα πολλά προφανώς . το να τρομοκρατούμε τον κόσμο δεν έχει νόημα.. εαν και ο παππούς δεν μασάει. θα αλλάξει μονο εαν πέσει η τιμή της βενζίνης στα 60cents
gia_nnis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, di maria kun είπε μαγκες ακυρο οι κουβερτες επιβιωσης κανουν τιποτα??κοστος ειναι αστειο εχει χρησιμοποιησει κανεις?ειναι αυτες χρωματος ασημι/απο οτι βλεπω σαν χαρακτηριστικα λεει μπορουν και κρατανε μεσα ενα μεγαλο ποσοστο απο τη θερμοκρασια Ελα σου βρηκα λυση χωρις θερμανση..! Οταν εισαι μεσα και κρυωνεις.. βγαινεις εξω και αφου τον φας για τα καλα.. ξαναμπαινεις μεσα και αυτο ηταν! Και τελειωνω καπως ετσι: 😄😄😄 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από gia_nnis
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2018 στις 8:39 ΜΜ, papoys1 είπε Και επειδή μιλάμε με αποδείξεις. Στην μία σκάλα να σπάει το κρύο.1400 watt. να σε ρωτησω στο περιπου πες μου,με χρηση περιπου 4-5 ωρες την ημερα βγαζει μηνα η μπουκαλα? αν οχι ποσο περιπου βγαζει στην μικρη σκαλα Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
papoys1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Simon_says είπε να σε ρωτησω στο περιπου πες μου,με χρηση περιπου 4-5 ωρες την ημερα βγαζει μηνα η μπουκαλα? αν οχι ποσο περιπου βγαζει στην μικρη σκαλα Εγώ τη γεμίζω σε πρατήριο και βάζω 21 με 22 λίτρα.Με 4-5 ώρες την ημέρα στη μία σκάλα θα βγάλω 25 με 30 μέρες σίγουρα για αυτό λέω ότι είναι η πιο οικονομική λύση.Βέβαια εγώ στην αρχή επειδή ο χώρος είναι και μεγάλος θα τη βάλω στις 2 ή στις 3 σκάλες και στη συνέχεια μόλις ζεσταθεί ο χώρος θα τη χαμηλώσω,μπορεί να την κάψω και πάνω από 5 ώρες για αυτό βγάζω συνήθως 15 με 20 μέρες.
gia_nnis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Simon_says είπε να σε ρωτησω στο περιπου πες μου,με χρηση περιπου 4-5 ωρες την ημερα βγαζει μηνα η μπουκαλα? αν οχι ποσο περιπου βγαζει στην μικρη σκαλα Αυτες αμα καινε για πολλες ωρες την ημερα στο φουλ υπολογισε 3-5 μερες
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ τη γεμίζω σε πρατήριο και βάζω 21 με 22 λίτρα.Με 4-5 ώρες την ημέρα στη μία σκάλα θα βγάλω 25 με 30 μέρες σίγουρα για αυτό λέω ότι είναι η πιο οικονομική λύση.Βέβαια εγώ στην αρχή επειδή ο χώρος είναι και μεγάλος θα τη βάλω στις 2 ή στις 3 σκάλες και στη συνέχεια μόλις ζεσταθεί ο χώρος θα τη χαμηλώσω,μπορεί να την κάψω και πάνω από 5 ώρες για αυτό βγάζω συνήθως 15 με 20 μέρες. εμενα ειναι 60 τετρα, ολο το σπιτι ,και ενας φιλος μου που εχει υγραεριου καπου εκει μου πε γυρω στις 25 μερες ηθελα να το σιγουρεψω.καλα ειναι ε οταν παρω υγραεριου θα παρω,γιατι καλα τα ρεσω με τις γλαστρες αλλα μου εχει λειψει λιγο καλη ζεστη Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
papoys1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Αυτες αμα καινε για πολλες ωρες την ημερα στο φουλ υπολογισε 3-5 μερες Αν την καις 10 ώρες τη μέρα στο φουλ εντάξει δε θα βγάλει εβδομάδα.Αλλά και πάλι θέρμανση 4.200 watt πραγματικά που βγάζει στο φουλ,γιατί καταλαβαίνεις τη ζέστη και 4-5 μέτρα μακριά δεν σου δίνει καμία καμία μα καμία θερμαντική συσκευή με 2-3 ευρώ τη μέρα. 1
gia_nnis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2018 στις 8:39 ΜΜ, papoys1 είπε Και επειδή μιλάμε με αποδείξεις. Στην μία σκάλα να σπάει το κρύο.1400 watt. 31 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αν την καις 10 ώρες τη μέρα στο φουλ εντάξει δε θα βγάλει εβδομάδα.Αλλά και πάλι θέρμανση 4.200 watt πραγματικά που βγάζει στο φουλ,γιατί καταλαβαίνεις τη ζέστη και 4-5 μέτρα μακριά δεν σου δίνει καμία καμία μα καμία θερμαντική συσκευή με 2-3 ευρώ τη μέρα. Εγω την εκανα την αμαρτια μου... Το Σαββατο επαιξε κουτιτσα κερασι 0,17ε/τμχ Τωρα τι μου λες εσυ..!!!! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από gia_nnis
christopher0016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Αν την καις 10 ώρες τη μέρα στο φουλ εντάξει δε θα βγάλει εβδομάδα.Αλλά και πάλι θέρμανση 4.200 watt πραγματικά που βγάζει στο φουλ,γιατί καταλαβαίνεις τη ζέστη και 4-5 μέτρα μακριά δεν σου δίνει καμία καμία μα καμία θερμαντική συσκευή με 2-3 ευρώ τη μέρα. 2-3 ευρώ για να σου κάψει θα πρέπει να την έχεις ανοιχτή όλη μέρα στο φούλ ! που και πάλι είναι τσάμπα! πόσο μάλλον για μια νορμάλ χρήση 5-6 ώρες την ημέρα με αυξομείωση της έντασης είναι γύρω στο 1 ευρώ την ημέρα δεν νομίζω να υπάρχει οικονομικότερος τρόπος θέρμανσης!! το μήνα θέλω 2 μπουκάλες και το σπίτι είναι πραγματικά ζεστό όπως είπες και εσυ πάππου έχει τρομερή απόδοση και δεν καεί τίποτα! το μονό που θέλει είναι λίγο προσοχή 1
papoys1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gia_nnis είπε Εγω την εκανα την αμαρτια μου... Το Σαββατο επαιξε κουτιτσα κερασι 0,17ε/τμχ Τωρα τι μου λες εσυ..!!!! Και εγώ τα χτύπησα.Δεν είναι να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες.Τώρα που μου το θύμησες πάω να χτυπήσω ένα. 1
gia_nnis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Και εγώ τα χτύπησα.Δεν είναι να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες.Τώρα που μου το θύμησες πάω να χτυπήσω ένα. Εισ ωραιος!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα