Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σόμπα υγραερίου ρε φίλε.. και φτηνή και ακίνδυνη. Για πολλά χρόνια ήμουν σχεδόν αγκαλια της σε 17 τετραγωνικά και δεν επαθα τίποτα.

• Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, christopher0016 είπε

πόσο βγάζεις συνήθως με μια μπουκάλα?  ξέρω ενα βενζινάδικο που έχω ακούσει οτι  γεμίζουν μπουκάλες , άλλα δεν έχω παρει πότε    αγοράζω έτοιμη μπουκάλα απο  γειτονικό κατάστημα  ποσά λίτρα παραπάνω παίρνει αμα την φουλαρεις σε βενζινάδικο?   στην γεμίζει επιτόπου την ανοίγει δηλαδή ? η σου δίνει ηδη έτοιμη γεμάτη μπουκάλα και δίνεις την άδεια? 

Κοίτα ανάλογα το κρύο.Τώρα που δεν έχει πολύ κρύο μπορεί να βγάλω 20-25 μέρες.Με περισσότερα  κρύα γύρω στις 15 οπότε μου έρχεται 1 ευρώ τη μέρα.

Εγώ έχω και το αυτοκίνητο υγραέριο ύστερα από ψάξιμο πέτυχα κάποιον πάω βραδυνές ώρες να μην έχει κίνηση τη γεμίζω και έτσι μου έρχεται πολύ φτηνά. 15 ευρώ γύρω στα 21 λίτρα. Όχι παραπάνω από 21 λίτρα γιατί μετά έχει μεγάλη  πίεση.Κάποιοι βάζουν 23,24,25 αλλά εγώ το φοβάμαι.Μέχρι 21.

Οι έτοιμες έχουν 17 λίτρα και κοστίζουν από 18 έως 20 ευρώ αλλά να ξέρεις ποτέ δεν αδειάζουν τελείως.Πάντα μένει μέσα 1,5 με 2 λίτρα το οποίο καρπώνεται αυτός που τις γεμίζει και εσύ συνήθως από τα 17 καταναλώνεις τα 15.Αν βρεις κάπου να τη γεμίζεις θα έχεις μεγάλο κέρδος γιατί γεμίζεις τη δική σου οπότε κερδίζεις και αυτό που έχει μέσα γιατί το ξαναπαίρνεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, di maria kun είπε

Καλησπέρα γκαις λοιπόν 

Δουλεύω παρταιμ σαν σεκιουριτι μέσα σε ένα πολύ μικρό χώρο σαν φυλάκιο φανταστείτε το πιο μικρό από μικρό δωμάτιο με μια καρέκλα και γραφείο αυτά. (πίσω είναι βέβαια η αποθήκη κλειδωμένη) 

Δεν μπάζει ιδιαίτερα αλλά όσο χειμωνιάσει τόσο περισσότερο κρύο κάνει. Επίσης δεν υπάρχει μπριζα ρεύμα και δεν υπάρχει πρόσβαση να τραβήξω καλώδιο. Είναι και αρκετές ώρες περίπου 10. 

Υπάρχει  τρόπος να βάλω κάποια μικρή συσκευή να σπάσει το κρύο?? Υπάρχει πχ κάποιο αερόθερμο για τέτοιες περιπτώσεις η με μπαταρία που το φορτίζεις και αντέχει κάποιες ώρες??

Η κάτι άλλο που να παίρνει ρεύμα αντί για Μπριζα από usb power bank για να λειτουργήσει? 

Δεν ψάχνω υπερβολές να ζεστενει απλά τα τυπικά μια διαφορά που να σε κάνει να αντέχεις. 

Δεν βρήκα τπτ στο σκρουτζ 

post-269103-0-80919400-1415624001_thumb.pngpost-269103-0-47878000-1416778439_thumb.jpg

Και αμα λαχει αλλαζεις και κεφαλη για να μαγειρεψεις!!!

Αν μενεις Αθηνα μπορεις να το βρεις επι της Αθηνάς καπου στα 35-40ευρω φιαλη 3κιλη με το σομπακι..

Αν το κανεις ανταλλαγη ειναι απο 8-10ευρω. Αν βρεις καποιον να στην γεμιζει φουλαρει με λιγοτερο απο 4ευρω και εισαι αρχοντας!!!!

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

post-269103-0-80919400-1415624001_thumb.pngpost-269103-0-47878000-1416778439_thumb.jpg

Και αμα λαχει αλλαζεις και κεφαλη για να μαγειρεψεις!!!

Αν μενεις Αθηνα μπορεις να το βρεις επι της Αθηνάς καπου στα 35-40ευρω φιαλη 3κιλη με το σομπακι..

Αν το κανεις ανταλλαγη ειναι απο 8-10ευρω. Αν βρεις καποιον να στην γεμιζει φουλαρει με λιγοτερο απο 4ευρω και εισαι αρχοντας!!!!

ayto man ειναι πατεντα??υπαρχει κατι τετοιο στην αγορα??ειτε σκρουτζ ειτε συγκεκριμενο καταστημα?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

ayto man ειναι πατεντα??υπαρχει κατι τετοιο στην αγορα??ειτε σκρουτζ ειτε συγκεκριμενο καταστημα?

Στα μαγαζια με ειδη υγραεριου.. στα είδη camping

Θα πεις θελω σομπακι για 2κιλη ή 3κιλη φιαλη. Στα 20ευρω το δινουν.. μην δωσεις παραπανο..

Μετα απο αυτο κλεινω καπως ετσι:75 ωρες.mp3

3 ώρες πριν, G.bar είπε

Σόμπα υγραερίου ρε φίλε.. και φτηνή και ακίνδυνη. Για πολλά χρόνια ήμουν σχεδόν αγκαλια της σε 17 τετραγωνικά και δεν επαθα τίποτα.

Καρκινος ειναι αμα δεν αεριζεις τον χωρο και την ωρα που δουλευει να ανοιγεις κατα διαστηματα(χανεις θερμοτητα) αλλα για τον ts για την δουλεια που το θελει του ερχεται χαντι..!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ισοθερμικά ρούχα με 30€ σύνολο και είσαι άψογος ακόμα και να πρέπει να βγεις έξω.Κοιτα στα intersport.15 το πάνω και 15 το κάτω.Αψογα ειναι

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, headbanger είπε

Κεριά. 1 κερί σε μικρό χώρο μπορείς να δεις διαφορά μερικών βαθμών

4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Κοίτα ανάλογα το κρύο.Τώρα που δεν έχει πολύ κρύο μπορεί να βγάλω 20-25 μέρες.Με περισσότερα  κρύα γύρω στις 15 οπότε μου έρχεται 1 ευρώ τη μέρα.

Εγώ έχω και το αυτοκίνητο υγραέριο ύστερα από ψάξιμο πέτυχα κάποιον πάω βραδυνές ώρες να μην έχει κίνηση τη γεμίζω και έτσι μου έρχεται πολύ φτηνά. 15 ευρώ γύρω στα 21 λίτρα. Όχι παραπάνω από 21 λίτρα γιατί μετά έχει μεγάλη  πίεση.Κάποιοι βάζουν 23,24,25 αλλά εγώ το φοβάμαι.Μέχρι 21.

Οι έτοιμες έχουν 17 λίτρα και κοστίζουν από 18 έως 20 ευρώ αλλά να ξέρεις ποτέ δεν αδειάζουν τελείως.Πάντα μένει μέσα 1,5 με 2 λίτρα το οποίο καρπώνεται αυτός που τις γεμίζει και εσύ συνήθως από τα 17 καταναλώνεις τα 15.Αν βρεις κάπου να τη γεμίζεις θα έχεις μεγάλο κέρδος γιατί γεμίζεις τη δική σου οπότε κερδίζεις και αυτό που έχει μέσα γιατί το ξαναπαίρνεις.

Δημοσ.

γίνεσαι ειρωνικός σε ένα θέμα που δεν κοίταξα την οικονομία αλλά την πρακτικότητα. Το κερί σε κλειστούς χώρους (όπως ενα αυτοκίνητο η 2τμ φυλάκιο) κάνει την διαφορά. Δεν ειναι τυχαίο που θα το βρείς σε πολλούς οδηγούς επιβίωσης. 

Δημοσ.

Είχα δει στο eBay για ένα γιλέκο που έχει ενσωματωμένο powerbank και έχει μέσα αντιστάσεις για να σε ζεσταίνει. Σίγουρα τα πόδια θα είναι κρύα αλλά ο πάνω κορμός θα είναι εντάξει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, headbanger είπε

γίνεσαι ειρωνικός σε ένα θέμα που δεν κοίταξα την οικονομία αλλά την πρακτικότητα. Το κερί σε κλειστούς χώρους (όπως ενα αυτοκίνητο η 2τμ φυλάκιο) κάνει την διαφορά. Δεν ειναι τυχαίο που θα το βρείς σε πολλούς οδηγούς επιβίωσης. 

Δε φταίει.Με ένα σκέτο κεράκι σκέτο τι να ζεστάνεις.

Εδώ σε έχω όμως.Απλά κλείνεις και την τρύπα αν θέλεις που ο τύπος άφησε ανοιχτή και είσαι εντάξει.Υπάρχουν και πιο εξελιγμένα αν ψάξεις στο youtube.:P

Δημοσ.

υποψιν, οτι εχει φλογα καταναλωνει οξυγονο. Μη πας για θερμανση και γινεις θεμα στις ειδησεις, αν μιλας για φυλακια κλπ αυτα εχουν μικρο ογκο (και συνεπως μικρη περιεκτικοτητα σε οξυγονο) φρονιζε να υπαρχει αερισμος.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, headbanger είπε

Για αυτό ακριβώς το γράφουν στους οδηγούς επιβίωσης. Κάνει την διαφορά σε περίπτωση απειλής θανάτου από υποθερμία, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι καλή λύση για την περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...