Προς το περιεχόμενο

OnePlus 6T VS Huawei Mate 20?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα το Mate 20(6GB/128GB) international σε πολύ καλή τιμή. 30-40ευρ πιο ακριβό από το 6T(8GB/128GB).

Προέρχομαι από iPhone 8 και γυρεύω κινητό με κορυφαία μπαταρια, κάμερα και smoothness. Γνωρίζω πολύ καλά κάτι καλύτερο σε software στο Android από OnePlus δεν υπάρχει. Αλλα απ ότι βλέπω και το skin την Huawei πετάει.

Είμαι ανάμεσα στο να χάσω καλύτερη κάμερα αλλα να έχω καλύτερο software με το 6T. 

Εσείς τι λέτε? 

Προσωπικό είμαι πιο κοντά στο Mate 20 λόγω καλύτερης κάμερας, fm radio, καλύτερο water resistance, καλύτερη μπαταρία, αλλα δεν ξέρω αν θα μετανιώσω λόγο του skin της Huawei. 

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν βρήκα κανένα comparison 20 με 6T camerta, είναι όλα του 20 Pro. Αυτά του 20 που βρήκα είναι με αλλα κινητά και απ ότι βλέπω η κάμερα του είναι αντάξια του P20 Pro σχεδόν. Οποτε η λογική λέει θα έχει πολύ καλύτερη κάμερα από 6T.

Δημοσ.

Πάρε το P20 pro αν θες καλή κάμερα.

Ξέχνα το 1+6T .

Στον Γερμανό έχει 549€ ,αν έχεις Eurobank με επιστροφή σου βγαίνει 440€ περίπου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Πάρε το P20 pro αν θες καλή κάμερα.

Ξέχνα το 1+6T .

Στον Γερμανό έχει 549€ ,αν έχεις Eurobank με επιστροφή σου βγαίνει 440€ περίπου.

Ειλικρινά απεχθάνομαι πλέον τα κινητά με τεραστια bezels και notches. Ειδικά το P20 Pro για μενα ειναι ένα άθλιο σχεδιαστικά κινητό λόγω τεραστιων bezels(μου θυμίζει τα τεραστια bezels του iPhone 8 μου).

P.S. Είμαι Κύπρο οποτε μονο online όπου βρω αν βρω καλή προσφορα.

Δημοσ.

Το αμέσως επόμενο μετα το P20 pro είναι το HTC U12+ που δεν έχει και notche στα 672€.

Υπόψη το mate 20 pro έχει σοβαρό πρόβλημα στην οθόνη,δεν ξέρω αν το γνωρίζεις?

Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει το ίδιο καί το απλό!!!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το αμέσως επόμενο μετα το P20 pro είναι το HTC U12+ που δεν έχει και notche στα 672€.

Υπόψη το mate 20 pro έχει σοβαρό πρόβλημα στην οθόνη,δεν ξέρω αν το γνωρίζεις?

Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει το ίδιο καί το απλό!!!

Όχι δεν έχει είναι θέμα με oled panels από LG. Το απλό 20 έχει LCD και κανένα μεγάλο πρόβλημα ως τώρα απ ότι έψαξα. Ευτυχώς. HTC καλο είναι αλλα δεν έχει επίσημο αντιπρόσωπο Κύπρο ενώ η Huawei έχει και η HTC σιγά σιγά αργοπεθαίνει και δεν θέλω να γυρεύω parts και το ένα και το άλλο στο μέλλον.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο στην Κύπρο γενικά το service τις HTC πάει Ρουμανία.

Κοίτα για μένα δεν είναι και τόσο σοβαρός λόγος γιατί αν το πάμε έτσι και στο OnePlus έξω θα το στείλεις.

Το θέμα είναι αν γίνει κάτι με το κινητό να γίνει σωστή δουλειά.

Galaxy Note 9 στα 699€!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...