Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να κάνω το μαγαζί μου να φαίνεται πχ όταν ο άλλος γράφει "φούρνοι Θεσσαλονίκη" ?
Εγώ όταν είμαι σε κάποια περιοχή και το πατήσω μου βγάζει τα πιο κοντινά μαγαζιά. Βέβαια δεν εννοώ σε τόσο μεγάλη έκταση άλλα ας πούμε πως ο άλλος γράφει "φούρνοι εύοσμος". Πως γίνεται να μου βγάζει το κατάστημα μου έτσι; Υπάρχει ήδη στο google άλλα πρέπει να γράψεις πολύ συγκεκριμένα για να το βγάλει Ενώ άλλα μαγαζιά στην περιοχή τα βγάζει αμέσως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε

Έχετε site? Αν ναι : Είναι optimised? Είναι moblile friendly? Έχετε SSL? Έχετε αναπτύξει το local SEO? Έχετε κάνει εγγραφή στο Google MyBusiness?

Όχι site Δεν υπάρχει. Θέλαμε να κάνουμε αλλα τα προϊόντα ειναι παρα πολλα και μας είχανε ζητήσει υπερβολικά μεγάλο ποσο. Google My business Υπάρχει. Το κατάστημα οπως ειπα φαίνεται στους χάρτες αλλα σχεδον μονο εάν πατήσεις πολυ συγκεκριμένα πράγματα. Θέλω να εμφανίζεται αν γίνεται σε ένα εύρος περιπου 30-40χλμτρων γιατί κανουμε διανομές.Δεν ξέρω αν γίνεται αλλα πιστεύω ειναι εφικτό γιατι είμαστε 2-3 μαγαζια με τα συγκεκριμένα προϊόντα. 

Επεξ/σία από Krayl
Δημοσ.

Θα σε βοηθήσει το Google Ads, επί πληρωμή φυσικά αλλά σε αυτό τον κόσμο και ειδικά στις επιχειρήσεις ότι πληρώνεις παίρνεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...