Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αξιόπιστο αυτό το πρόγραμμα;

Η αλήθεια είναι ότι με έχουν κουράσει οι διαφημίσεις στο κινητό σε κάποιες εφαρμογές, αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα...δηλαδή

• δημιουργεί ένα φίλτρο τοπικά που μπλοκάρει κινήσεις δεδομένων βάσει ΙΡ όπως πχ το Peerblock για τον υπολογιστή
  • ή/και προωθεί όλη τη κίνηση τη διαδικτυακή μέσω των δικών του διακομιστών;
Δημοσ.

Να σου πω ακριβώς πως λειτουργεί δεν ξέρω, αλλά θεωρείται ένα από τα καλύτερα στο είδος. Έχει και free trial 7 μερες αν θες. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Η αλήθεια είναι ότι με έχουν κουράσει οι διαφημίσεις στο κινητό σε κάποιες εφαρμογές, αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα...δηλαδή

• δημιουργεί ένα φίλτρο τοπικά που μπλοκάρει κινήσεις δεδομένων βάσει ΙΡ όπως πχ το Peerblock για τον υπολογιστή

Το δεύτερο, όταν δουλεύει βλέπεις το εικονίδιο του VPN στη notification bar

Δημοσ.

Προσωπικά το έχω αγοράσει στο παρελθόν και το έχω χρησιμοποιήσει σε αρκετές συσκευές. Κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά στο Note 9 τώρα καταφέρνει να κάνει την συσκευή να σέρνεται οπότε χτες το αφαίρεσα και πήγα σε Adhell 3 που δεν καταναλώνει μπαταρία, είναι δωρεάν και πολύ ελαφρύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η οποιος δεν θελει να μπλεκει η δεν εχει vpn, στο νημα αναφερεται και 2η προσφορα που ειναι σε καλη τιμη στο stacksocial με 40% κουπονι στα 18$

46 λεπτά πριν, vgiozo είπε

ειναι local vpn ολα γινονται στο μηχανημα σου

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Dunyas είπε

Μπορείτε να δείτε και το Blokada που είναι δωρεάν! 

Για χρήση σε android θα συμφωνήσω, δοκιμάστε το. Το είχα διαβάσει απο κάποιον που το προτεινε εδω μεσα και το δοκίμασα σε κάποιες συσκευές (μου και φίλων) με επιτυχία. Δουλευει πολύ σταθερά και αποτελεσματικά  (και χωρίς να χρειάζεται root μηχανημα) συν επιπλέον οτι εχει και επιλογή για αντικατάσταση των default dns με αλλους πιο ασφαλεις (πχ adguard dns) ή custom. Μάλιστα έκανα και donation (οπως εχω κανει και για το newpipe)

Και αυτά σας τα λεει κάποιος που ειχε σε βαριά χρηση το android app της adguard και με trial αλλα και κανονικά paid κλειδια. Το προγραμμα adguard οντως ειναι αποτελεσματικό αλλά ριξτε και μια ματια στο blokada που ειναι και open source

Απο τα προϊόντα της adguard (πριν δουλευα 3), πλεον χρησιμοποιώ μονο ένα (τα δωρεαν dns της περασμενους στο router που κάνουν πολύ καλή δουλεια)

8 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε

Τι προσφέρει το adguard περισσότερο απ΄το uBlock origin?

το ublock ειναι ΜΟΝΟ για το τον browser και οτι βλεπεις εκει, ενω το adguard προστατευει και κοβει διαφημισεις για οτιδηποτε στον υπολογιστη σου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Το DNS66 το έχεις δοκιμάσει; Ποιό είναι καλύτερο από τα 2;

https://dns66.en.uptodown.com/android

Ναι το έχω δοκιμάσει, δεν είδα κάποια σημαντική διαφορά! Προτιμώ όμως το Blokada!

Edit: Η έκδοση του play store δεν έχει όλες τις επιλογές όπως αυτή του F-Droid. 

Επεξ/σία από Dunyas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Guerriero4 είπε

Τι προσφέρει το adguard περισσότερο απ΄το uBlock origin?

to adguard κυριως το παιρνουμε για non root android.

απο κει και περα οπως σου απαντησαν το ublock origin δουλευει στον browser μονο.

αν και στους ηυ τουλαχιστο προς το παρον, οι περισσοτεροι μονο στο browser χρειαζονται, ουτε εγω δεν βαζω κατι παραπανω στο pc.

-------------

για τα δωρεαν alternatives δεν γνωριζω γιατι οταν χρειαστηκα adblock, πετυχα το adguard σε πολυ χαμηλη τιμη απο ρωσια οπως περιγραφω, οποτε πηγα στο adguard απευθειας.

το consensus οταν το κοιταζα ειναι οτι ειναι το καλυτερo και στους μηνες που το χρησιμοποιω ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.

Σε youtube πάντως - να κόβει διαφημίσεις κτλ - δεν λειτουργεί...γι αυτό το ήθελα κυρίως, από άλλες εφαρμογές δεν έχω θέμα, μόνο αυτή που μπορεί να ηχογραφήσει κλήσεις μού πετάει ενοχλητικές διαφημίσεις.

Προσωπικά ζήτησα επιστροφή χρημάτων

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Σε youtube πάντως - να κόβει διαφημίσεις κτλ - δεν λειτουργεί...γι αυτό το ήθελα κυρίως, από άλλες εφαρμογές δεν έχω θέμα, μόνο αυτή που μπορεί να ηχογραφήσει κλήσεις μού πετάει ενοχλητικές διαφημίσεις.

Προσωπικά ζήτησα επιστροφή χρημάτων

Δες το YouTube Vanced [Non-Root]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...