Προς το περιεχόμενο

ΟΘΟΝΗ LG 25UM58-P 25'' ULTRA-WIDE LED IPS - 132.90 e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμέναμε να βγεί κάποια 34αρα UW σε καλή τιμή στο BF αλλά δυστυχώς δεν έπαιξε.

Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει την απώλεια της LG 34UC79G-B 120Hz freesync στα 399 ευρώ στον Κωτσόβολο πρίν κάποιους μήνες.... 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Περιμέναμε να βγεί κάποια 34αρα UW σε καλή τιμή στο BF αλλά δυστυχώς δεν έπαιξε.

Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει την απώλεια της LG 34UC79G-B 120Hz freesync στα 399 ευρώ στον Κωτσόβολο πρίν κάποιους μήνες.... 

Mια απο τα ιδια κ για μενα. Με την 580 και εχοντας την εμπειρια χρησης 2 μηνων στην 29αρα, εχω αρχισει να γαργαλιεμαι ατσαλα για τη συγκεκριμενη ακομα κ με το χαμηλοτερο ppi..

Δημοσ.

Την έχω δει από κοντά δεν αξίζει, το ύψος είναι υπερβολικά μικρό, έπαιζε η 29” στα 160€ είναι πολύ καλύτερη επιλογή σε σχέση με την 25" UW, για UW το ιδανικό είναι 34”,

Όποιος την πάρει αν δεν ήταν σε καμία 17”… θα το μετανιώσει.

Δημοσ.

Δεν θες απαραίτητα 1440 σε 34”, έχει μεγάλη σημασία πόσο κοντά κάθεσαι και πόσο καλά βλέπεις επίσης αν θες πραγματική αναβάθμιση σε ανάλυση από 1080p πρέπει να πας σε 2160p…. ναι σήμερα λόγο gpu φαίνεται το ιδανικό να είναι 1440p και 144Hz αλλά με την 1080p θα είσαι πολύ πιο άνετος από άποψη gpu καθώς έχει μικρότερες απαιτήσεις, οι gpu  που πουλάνε σήμερα είναι μπαγιάτικο (3? Χρόνια ίδιες) πράγμα ξαναζεσταμένο και πλασαρισμένο σαν να είναι ζεστό σημερινό ψωμάκι…

Για μένα πηγαίνετε σε ένα κατάστημα ή κάποιο φίλο που να έχει 27” 1080p και δείτε την οι ίδιοι, έχει το ίδιο ppi και άρα ποιότητα απεικόνισης (σε σχέση με τα pixel), βεβαιωθείτε ότι είτε κατάστημα είτε φίλος έχει ενεργοποιημένο το cleartype στα windows, όταν κοίταζα για οθόνη τα περισσότερα καταστήματα δεν το είχαν με αποτέλεσμα να φαίνονται χάλια τα γράμματα, αν είναι φίλος και δεν το έχει ενεργοποιημένο μια φάπα από εμένα.

Δημοσ.

Δε θα το θεωρουσα μεγαλη παραχωρηση να παιζω σε 1080 αντι 1440 ειδικα εφοσον θα ειχα πιο πολλα hz και θα ειχα παρει και φτηνοτερα την οθονη. Αλλα επειδη τη οθονη δε την παιρνεις μονο για gaming θεωρω ανεπαρκη την 2560x1080 αναλυση για desktop χρηση σε 34αρα. Οποτε no go για μενα. Και απο την αλλη το 3440x1440 ειναι 5k pixels, οχι 8k οπως το 3840x2160 οποτε δεν οδηγειται και τρελα δυσκολα, ειδικα οσο προχωρανε οι καρτες και εχουμε και adaptive sync

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να δείτε πως φαίνεται στην πράξη μια 24" 16:9 έναντι μιας 29" UW 21:9 (αριστερά μια Viewsonic 24" ips 24'' FHD - δεξιά η LG 29" UW του Πλαισίου). 

Και οι δύο στα 75Ηz. 

793517FD-3C72-4C98-829C-E5C0ABCE0060.jpeg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Για χαλαρο 1080p gaming ποια απο τις 2;;  Αυτη του τιτλου ή αυτην;;  Καρτα amd υπαρχει, οποτε ενα + για το FreeSync της AOC..Εχω χασει τη μπαλα με τοσα μονιτορ που υπαρχουν..Sorry αν ειναι λιγο offtopic

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mpatz είπε

Για χαλαρο 1080p gaming ποια απο τις 2;;  Αυτη του τιτλου ή αυτην;;  Καρτα amd υπαρχει, οποτε ενα + για το FreeSync της AOC..Εχω χασει τη μπαλα με τοσα μονιτορ που υπαρχουν..Sorry αν ειναι λιγο offtopic

Χαλαρα τη 2η. Αν κ παραξενευομαι λιγο με οσα βλεπω στην υπογραφη σου ειμαστε full off topic.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Mpatz είπε

Eννοείται την AOC έναντι αυτής του θέματος καθώς όπως προείπαμε η 25άρα είναι στην πράξη μικρότερη της 24άρας και δεν υποστηρίζει freesync.

Για μένα η του θέματος δεν αξίζει καθώς υπάρχουν 24άρες ips στα 75hz με freesync με 110-120 ευρώ. 

Όμως αν φτάσεις να δώσεις 140+ ευρώ (με τα μεταφορικά) για την AOC σε συμφέρει να δώσεις άλλα 15 περίπου και να πάρεις την 29άρα UW της LG στα 159 ευρώ απο το Πλαίσιο.

Και καλύτερη είναι σαν οθόνη και πιο μεγάλη επιφάνεια θα έχεις ενώ η κανονική της τιμή είναι στα ~200 ευρώ. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3
Δημοσ.
Spoiler
8 λεπτά πριν, kostiger είπε

Χαλαρα τη 2η. Αν κ παραξενευομαι λιγο με οσα βλεπω στην υπογραφη σου ειμαστε full off topic.

Η οθονη θα μπει στο προηγουμενο συστημα που ειχα και θα δωθει στον αδερφο μου γιαυτο δεν θελω τιποτα τρελο σε μονιτορ..

12 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Όμως αν φτάσεις να δώσεις 140+ ευρώ (με τα μεταφορικά) για την AOC σε συμφέρει να δώσεις άλλα 15 περίπου και να πάρεις την 29άρα UW της LG στα 159 ευρώ απο το Πλαίσιο.

Δυστυχως διαθεσιμη μονο σε καταστηματα που προφανως οπως καθε φορα δεν εχει τιποτα κοντα σε μενα...

Σας ευχαριστω και τους 2..Οποτε παω στην aoc..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξανα-λογκαρω μετα απο χρονια μονο και μονο για να γραψω το εξης ερωτημα..

plaisio μολις βγηκε out of stock οvernight.. ποιος ο "λογικος" μηχανισμος να γινει αυτο ΧΩΡΙΣ δυνατοτητα online order  (it was closed)

περαν απο "Κραχτης"  μου λεει καποιος νοήμων?

Επεξ/σία από F33L
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, F33L είπε

ξανα-λογκαρω μετα απο χρονια μονο και μονο για να γραψω το εξης ερωτημα..

plaisio μολις βγηκε out of stock οvernight.. ποιος ο "λογικος" μηχανισμος να γινει αυτο ΧΩΡΙΣ δυνατοτητα online order  (it was closed)

περαν απο "Κραχτης"  μου λεει καποιος νοήμων?

Ήταν προσφορά όλη την βδομάδα, από την προηγούμενη Κυριακή 19/11 και μπορούσες να την παραγγείλεις online κανονικότατα.

Σταμάτησε η δυνατότητα online order από χτες και εμφάνιζε μόνο καταστήματα που ήταν διαθέσιμη. Είναι λογικό να εξαντληθεί καθώς ήταν πολύ καλή τιμή για αυτό το monitor και έπεσε διαφήμιση και εδώ αλλά και σε άλλα sites.

Επομένως όποιος την  χρειαζόταν είχε πάρα πολύ χρόνο στην διάθεσή του να την παραγγείλει online. ;) 

Επεξ/σία από lionheart75

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...