Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εφτασε ο καιρος να αρχιζω να πουλαω και στο ebay.

Θελω π.χ. να πουλησω ενα cd σε ενα μικρο φακελο απο το οποιο θελω να παρω 5ευρω.Πως θα γνωριζω τα ακριβη μεταφορικα απο τα ελτα,να τα συμπεριλαβω και τα fees του ebay η αν υπαρχουν και αλλα εξοδα.

Ενας πιο κατατοπιστικος οδηγος για πωλησεις στο ebay βημα,βημα θα ηταν πολυ χρησιμος για ολους αν καποιος εχει χρονο!

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπαίνεις στα ΕΛΤΑ και βλέπεις το κόστος για εκεί που θες να στείλεις. Το καλύτερο είναι να τα στέλνεις συστημένα πάντα διαφορετικά κινδυνεύουν τα αντικείμενα να χαθούν η να σε κοροϊδέψουν οι πελάτες ότι δεν τα παρέλαβαν.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Billator είπε

Μπαίνεις στα ΕΛΤΑ και βλέπεις το κόστος για εκεί που θες να στείλεις. Το καλύτερο είναι να τα στέλνεις συστημένα πάντα διαφορετικά κινδυνεύουν τα αντικείμενα να χαθούν η να σε κοροϊδέψουν οι πελάτες ότι δεν τα παρέλαβαν.

Τι επιλογη για συστημενα διαλεγω στο ebay?Ειναι με tracking φανταζομαι!

4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Απο Ελλάδα δεν μπορείς να πουλάς πράγματα αξιας 5 και 10 ευρω, δεν συμφέρει, βάλε μια αγγελία καλύτερα

Εχω αγγελιες και κανω αγοραπωλησιες εδω και χρονια...

Απλως λεω επειδη το ebay εχει μεγαλυτερη αγορα να γινονται ολα πιο γρηγορα και με μεγαλυτερες πιθανοτητες!

Αν τωρα δεν αξιζει οπως λες οκ!

Δημοσ.
25 minutes ago, risingsun said:

Τι επιλογη για συστημενα διαλεγω στο ebay?Ειναι με tracking φανταζομαι!

Σου προτείνω να κάνεις μία έρευνα γιατί φαίνεται ότι η πρώτη σου προσπάθεια να ξεκινήσεις στο ebay  ξεκίνησε με το Post σου εδώ.
Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που πρέπει να κοιτάξεις όπου πρέπει πρώτα εσύ να τους αποφασίσεις.

Αν είναι γενικά εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο βιώσιμο; είναι. Αλλά εσύ πρέπει να το κρίνεις για αυτό που σκέφτεσαι γιατί μπορεί για σένα να μην κάνει.

Θα σου προτείνω να ξεκινήσεις να ψάχνεις για αυτά που είναι τα πιο βασικά:
1. Σε ποιο ebay θα πουλάς;
2. Σε ποιες χώρες θα στέλνεις;
3. Ποια είναι τα μεταφορικά για τις χώρες που θα στέλνεις; 3b. Πόσο χρόνο θέλει η παράδοση του σε αυτές τις χώρες;
4. Συστημένο για σίγουρη και πιο γρήγορη παραλαβή ή ασυνόδευτο με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους;
5. Πόσα λεφτά από την πώληση μου παίρνει το Ebay και η paypal σε κάθε αγορά;
6. Πως ανεβάζεις αγγελίες στο ebay; Είναι δωρεάν μόνο για συγκεκριμένο αριθμό listings, σου φτάνει ή πρέπει να πληρώνεις και επιπλέον; Θα είναι βιώσιμο μετά;

Το ebay έχει πολύ μεγάλη αγορά που φθήνει βέβαια με τον καιρό αλλά ακόμα υπάρχουν πολλές δυνατότητες.

Δημοσ.

Βασικα πεστο σαν δευτερο ποστ γιατι κατι εχω ψαξει αλλα θελω καποιες πιο σιγουρες απαντησεις η αν δεν αξιζει να ξερω!

1.ebay.com

2.ΗΠΑ,Ρωσια,καναδας,μεξικο,ευρωπη,ιαπωνια,αυστραλια απ'οτι μου εχουν προτεινει!

3,4,5,6 Εχω αποριες ακομη γι'αυτο εφερα ενα παραδειγμα με ενα cd που θελω να το πουλησω 5ευρω

Δημοσ.
46 minutes ago, risingsun said:

2.ΗΠΑ,Ρωσια,καναδας,μεξικο,ευρωπη,ιαπωνια,αυστραλια απ'οτι μου εχουν προτεινει!

Μεξικό ρωσία Αυστραλία αν σου πρότεινε κάποιος για πρώτες πωλήσεις στο ebay καλύτερα να σταματήσεις να τον ακούς ή σε μισεί :) 

Αυτά που έχεις απορία όλα είναι μια απλή αναζήτηση στο Internet. Φιλικά πάντα κάτσε ψάξε και για αυτά που έχεις απορία γράψε την απορία σου  εδώ να σε βοηθήσουμε.
Αν δεν μπορείς να ψάχνεις έστω τα βασικά μόνος σου δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι γύρω από το ecommerce. Κάτσε κάψου στο διάβασμα 10-15 μέρες γύρω από αυτά να σχηματίσεις δικιά σου άποψη και κάνε απορίες που δεν καταλαβαίνεις εδώ. 

Με 0-50 ευρώ μπορείς να πάρεις έτοιμη τροφή για όλα αυτά από το Internet. Η δωρεάν γνώση που θα βρεις όταν γίνεται σε μεγάλη κλίμακα καλύπτεις πολλά περισσότερα από τις πληρωμένες εκπαιδεύσεις btw.

Αν δεν μπορείς/θες να κάτσεις να ψάξεις προσωπική μου συμβουλή αν δεν θες να εχεις προβλήμα μικρά ή μεγάλα μην ξεκινήσεις καν. Επίσης αν δεν γνωρίζεις αγγλικά πάλι μην ξεκινήσεις.

___

Για να μην φανώ περίεργος, υπάρχουν τόσα διαφορετικά πράγματα εκεί έξω που αν δεν αποφασίσεις και ψάξεις εσύ τι θες να κάνεις δεν μπορεί κάποιος να σου δώσει κάτι παραπάνω εκτός από γενικές συμβουλές.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Billator είπε

Μεξικό ρωσία Αυστραλία αν σου πρότεινε κάποιος για πρώτες πωλήσεις στο ebay καλύτερα να σταματήσεις να τον ακούς ή σε μισεί :) 

Αυτά που έχεις απορία όλα είναι μια απλή αναζήτηση στο Internet. Φιλικά πάντα κάτσε ψάξε και για αυτά που έχεις απορία γράψε την απορία σου  εδώ να σε βοηθήσουμε.
Αν δεν μπορείς να ψάχνεις έστω τα βασικά μόνος σου δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι γύρω από το ecommerce. Κάτσε κάψου στο διάβασμα 10-15 μέρες γύρω από αυτά να σχηματίσεις δικιά σου άποψη και κάνε απορίες που δεν καταλαβαίνεις εδώ. 

Με 0-50 ευρώ μπορείς να πάρεις έτοιμη τροφή για όλα αυτά από το Internet. Η δωρεάν γνώση που θα βρεις όταν γίνεται σε μεγάλη κλίμακα καλύπτεις πολλά περισσότερα από τις πληρωμένες εκπαιδεύσεις btw.

Αν δεν μπορείς/θες να κάτσεις να ψάξεις προσωπική μου συμβουλή αν δεν θες να εχεις προβλήμα μικρά ή μεγάλα μην ξεκινήσεις καν. Επίσης αν δεν γνωρίζεις αγγλικά πάλι μην ξεκινήσεις.

___

Για να μην φανώ περίεργος, υπάρχουν τόσα διαφορετικά πράγματα εκεί έξω που αν δεν αποφασίσεις και ψάξεις εσύ τι θες να κάνεις δεν μπορεί κάποιος να σου δώσει κάτι παραπάνω εκτός από γενικές συμβουλές.

Δεν φαινεσαι περιεργος!Ολα οκ και σε ευχαριστω για την βοηθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...