Προς το περιεχόμενο

χτιστό κρεβάτι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Έχω φάω κόλλημα με τα χτιστά έπιπλα, κυρίως κρεβάτια, από πατητή τσιμεντοκονία που συναντάμε στα ξενοδοχεία της Σαντορίνης. Προσωπικά δεν έχω δει ένα τέτοιο από κοντά(δεν έχω πάει ποτέ Σαντορίνη, σνιφ, κλαψ :cry:) γι' αυτό και θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν κάποιος γνωρίζει ή έχει φτιάξει κάτι αντίστοιχο, αν πέραν της ωραίας τους αισθητικής έχουν και καμμιά ιδιαιτερότητα-πρόβλημα π.χ. δεν αερίζεται το κάτω μέρος του στρώματος κτλ. Σας ευχαριστώ 🙂

Untitled-1 copy.jpg

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Τα μόνα που δεν σπάνε όταν κάνω σεξ! 😘

Κι ούτε τρίζουν!

Δημοσ.

Εμένα μου θυμίζουν κρεβάτια κρατητηρίων και φυλακών να μη μπορούν οι φυλακισμένοι να κατασκευάσουν αυτοσχέδια όπλα από αυτά.:P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι οχι ? Το θεμα ειναι οτι τα παντρευεσαι και δεν χωριζεις και ευκολα :P

Για μενα θελουν  δωματιο , αν οχι σπιτι , με μινιμαλ διακοσμηση  και τα αναλογα χρωματα , αερατο στην αισθηση ρε παιδι μου , μην μοιαζει με χτιστο παγκακι στο χωριο.Και το καταλληλο στρωμα.

Μπορεις να φτιαξεις και κατι ενδιαμεσο , σαν αυτο .Δηλαδη και με ξυλα.

http://www.brodimas.com/wp-content/uploads/2016/12/DSC05120-768x512.jpg

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.

Αν τελικά το φτιάξω αυτό που με ανησυχεί είναι το στρώμα, μην τυχόν γλιστράει πάνω σε μια τέτοια επιφάνεια μιας και δε θα έχει το γύρω-γύρω πλαίσιο όπως τα κανονικά κρεβάτια για να το κρατά σταθερό. Φαντάζομαι βέβαια πως με ένα μεγάλων διαστάσεων στρώμα (υπέρδιπλο και καμμιά εικοσαριά πόντους πάχος) θα λυθεί το πρόβλημα. Επίσης αναρωτιέμαι αν θα τραβά υγρασία το κάτω μέρος του στρώματος πάνω στο "κρύο" τσιμέντο κι εφόσον δε θα υπάρχουν τρύπες/κενά ώστε να "αναπνέει". Εκτός αν το γυρίζω πλευρά μέρα παρά μέρα.:unsure: Αν αντί για υφασμάτινο στρώμα πάρω από αυτά με τον αέρα που το υλικό τους εξωτερικά είναι σαν καουτσούκ, δε θα είναι καλύτερα; Ούτε υγρασία ούτε ακάρεα. Είχε ο πρώην μου στη γκαρσονιέρα του αλλά κάθε μέρα έχανε αέρα(και το στρώμα και αυτός τώρα που το σκέφτομαι :rolleyes:).

Δημοσ.

Για αυτο ακολουθα  το εναλλακτικο σχεδιο.Τσιμεντενιο περιβλημα με πατουρα για το στρωμα και τα ξυλα , ωστε να ξυλα να απορροφουν τους...κραδασμους (αναλογως ποσο.. τρελιαρης ειναι ο καθενας , ασκουνται και διαφορετικες δυναμεις :D ) και να μην γλυστραει το στρωμα

Θα εχεις και ενα μικρο αποθηκευτικο χωρο κατω απο τα ξυλα .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Γιατι οχι ? Το θεμα ειναι οτι τα παντρευεσαι και δεν χωριζεις και ευκολα :P

Για μενα θελουν  δωματιο , αν οχι σπιτι , με μινιμαλ διακοσμηση  και τα αναλογα χρωματα , αερατο στην αισθηση ρε παιδι μου , μην μοιαζει με χτιστο παγκακι στο χωριο.Και το καταλληλο στρωμα.

Μπορεις να φτιαξεις και κατι ενδιαμεσο , σαν αυτο .Δηλαδη και με ξυλα.

http://www.brodimas.com/wp-content/uploads/2016/12/DSC05120-768x512.jpg

Α, κούφιο μέσα κι από πάνω τάβλες όπως των κανονικών κρεβατιών, έτσι θα "αναπνέει" και το στρώμα! Όμως, τι γίνεται αν εισχωρήσουν τίποτε μαμούνια και στήσουν καταυλισμό;

Δημοσ.

Οτι γινεται και με υπολοιπα κρεββατια.Σηκωμα το στρωμα και καθαρισμα :P

Ασπρο νησιωτικο συλ η γυαλισμενο γκρι μονδερνο ? Εχεις δει κατι  τσιμεντενιους παγκους κουζινας? (με το αναλογο κοστος βεβαια ) .Σαν γυαλι το κανουν οι  μπαγασες :D

Εξαλλου και στα υπολοιπα χαμηλα κρεββατια,δεν χωραει η σκουπα η εκεινο το πλακε μαραφετι.Η σωστη δουλεια γινεται με ..ξηλωμα τα παντα , καθαρισμα και σφουγγαρισμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα ηθελα να χτυπησω να δαχτυλο μου σε κατι τετοιο το βραδυ :P  

Επεξ/σία από RedPriest
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Οτι γινεται και με υπολοιπα κρεββατια.Σηκωμα το στρωμα και καθαρισμα :P

Ασπρο νησιωτικο συλ η γυαλισμενο γκρι μονδερνο ? Εχεις δει κατι  τσιμεντενιους παγκους κουζινας? (με το αναλογο κοστος βεβαια ) .Σαν γυαλι το κανουν οι  μπαγασες :D

Εξαλλου και στα υπολοιπα χαμηλα κρεββατια,δεν χωραει η σκουπα η εκεινο το πλακε μαραφετι.Η σωστη δουλεια γινεται με ..ξηλωμα τα παντα , καθαρισμα και σφουγγαρισμα.

Δίκιο έχεις, μια φορά την εβδομάδα σήκωμα το στρώμα και οι τάβλες, έλεγχος για τυχόν αράχνες και καθάρισμα δε θα είναι δα και τόσος κόπος. Θα μπορούσα να ρίξω και λίγη σκόνη από αυτή που είναι για κατσαρίδες και λοιπά(υπάρχουν και άοσμες) οπότε θα είμαι περισσότερο ήσυχη για το τι μπορεί να μπει εκεί μέσα.

9 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Δεν ηθελα να χτυπησω να δαχτυλο μου σε κατι τετοιο το βραδυ :P  

Ωχ, να και μια παράμετρος που δεν είχα υπολογίσει χαχαχα! Βέβαια κι αυτό το πρόβλημα λύνεται αν κοιμάσαι με φωτάκι νυκτός κι εφεδρικό φακό! :D

Κάτι τέτοιο πώς σας φαίνεται; Τα τόσο χοντρά δοκάρια μήπως είναι από αυτά που φτιάχνουν πέργολες/υπόστεγα;

beam-platform-beds_060816.jpg

Δημοσ.

Τα χαζευα το καλοκαιρι σε φωτογραφιες ενος ξενοδοχειου στην Παρο (που τελικα δεν πηγα γιατι ηταν ακριβο για τα δεδομενα μου), ειναι πολυ ωραια αλλα πιστευω οτι δειχνουν καλυτερα με μινιμαλ διακοσμηση, το μινιμαλ παει πολυ σε ξενοδοχειο, στο σπιτι σου αργα η γρηγορα θα μαζευτουν διαφορες βλακειες μεσα και θα χασει την ομορφια του.
Δεν νομιζω να εχουν θεμα αερισμου του στρωματος απο κατω. Οι αμερικανοι συνιθηζουν να βαζουν κομματι ξυλο ενιαιο κατω απο το στρωμα και οχι ταβλες οπως εμει, δεν βλεπω να εχουν κανενα προβλημα πουθενα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ελένη_Μ είπε

μην τυχόν γλιστράει πάνω σε μια τέτοια επιφάνεια 

Για χτιστά κρεβάτια υπάρχουν ειδικά αντιολισθητικα στρώματος που μπαίνουν μεταξύ στρώματος κ της επιφάνειας.

Το συγκεκριμένο ωστόσο που έβαλες στη φωτό έχει ήπια εσοχή όπου φωλιάζει το στρώμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...