giorgos71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας,δουλεύω σε μια δουλειά αλλά κάνω 2 με 3 μεροκάματα την εβδομάδα, και σκέφτηκα της άλλες μέρες να πουλάω λαχεία. Θέλει κάποια άδεια; Έχει κέρδος;
MegalosVeziris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καταρχάς μπράβο σου που θελεις να δουλέψεις και δεν είσαι τεμπελοσκυλο. Όσους ξέρω στην περιοχή μου πουλάνε λαχεία 20+ χρόνια άρα φαντάζομαι ότι κάτι αποδίδει. 1
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Παλιότερα αυτή τη δουλειά την είχαν μόνο για άτομα με αναπηρίες, έχει αλλάξει τίποτα;
theoritikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δουλεύεις με ποσοστά αν θυμάμαι καλα, σαν εκπροσωπος του προποτζιδικου που σου παρεχει τα λαχεία. Όλοι μπορούν να εργαστούν στα λαχεία, έχει αλλάξει η νομοθεσία.
mylo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Το θέμα είναι τι κέρδος θα εχεις γιατί οι πωλήσεις του λαϊκού, έχω την εντύπωση, πως είναι αρκετά πεσμενες
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Είχα Ρωτησει πριν ένα χρόνο περίπου για ξυστό αλλά δεν άξιζε 10 λεπτά ήταν το κέρδος, εκτός που είχε πολύ ταλαιπωρία αν στα έκλεβαν τα πληρωμές από την τσέπη σου
Diskimpex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Παλια ειχα ακουσει και πλαφον για τα απουλητα .Οποτε ζημιωνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα