AIRCON Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Προσφατα αγόρασα και τοποθέτησαν κλιματιστικο MIDEA PRIME 18K BTU. Η εξωτε4ικη μονάδα κανει φοβερό φορυβο σαν αεροπλάνο και η εσωτερική τρίζει δυνατά και ενοχλητικά συνέχεια στη θέρμανση. Φώναξα την αντιπροσωπεία και μου ειπαν να βάλω αντικραδασμικες βάσεις στην εξωτερική μονάδα. Στην εσωτερική μονάδα ψεκασαν λιπαντικό σε καποια σημεία εσωτερικά αλλα απο τριξίματα συνεχίζει τα ίδια. Μου ειπαν οτι θα βελτιωθεί σε 2 μήνες. Εχεις κανένας εμπειρία απο ίδιο κλιματιστικο ? Ενδιαφέρομαι να αγοράσω και ενα οικονομικό 24 Κ BTU. Μήπως θα εχω τα ίδια προβληματα ?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, AIRCON είπε Καλησπέρα, Προσφατα αγόρασα και τοποθέτησαν κλιματιστικο MIDEA PRIME 18K BTU. Η εξωτε4ικη μονάδα κανει φοβερό φορυβο σαν αεροπλάνο και η εσωτερική τρίζει δυνατά και ενοχλητικά συνέχεια στη θέρμανση. Φώναξα την αντιπροσωπεία και μου ειπαν να βάλω αντικραδασμικες βάσεις στην εξωτερική μονάδα. Στην εσωτερική μονάδα ψεκασαν λιπαντικό σε καποια σημεία εσωτερικά αλλα απο τριξίματα συνεχίζει τα ίδια. Μου ειπαν οτι θα βελτιωθεί σε 2 μήνες. Εχεις κανένας εμπειρία απο ίδιο κλιματιστικο ? Ενδιαφέρομαι να αγοράσω και ενα οικονομικό 24 Κ BTU. Μήπως θα εχω τα ίδια προβληματα ? εχω inventor omnia eco 9αρι και η εσωτερικη πολυ σπανια να κανει θορυβο, εχει τυχει κανα δυο φορες να συντονιστει αλλα μ ενα κοπανηματακι στρωνει, η εξωτερικη ομως δεν παλευεται. η αληθεια ειναι δεν ξερω αμα πρεπει να ασχοληθω με την αντιπροσωπεια διοτι βλεπω και αλλοι ειχαν θεματα, οποτε ισως ειναι η κατασκευη τετοια. δεν με νοιαζει να τους τριξω τα δοντια να παρω τα λεφτα μου πισω, το προβλημα ειναι θα πρεπει να ξαναπληρωνω εγκατασταση και αυτο που θα παρω να χει το ιδιο θεμα... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
AIRCON Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Έβαλα αντικραδΣμικα λάστιχα βάσεις στην εξωτερική μονάδα του MIDEA και η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ. Αν είναι κρεμασμένο στο τοίχο με τούβλα σίγουρα θέλει αντικραδασμικες βάσεις. Η εσωτερική μονάδα του MIDEA συνεχίζει με τριξιματα. Καμμιά ιδέα γι'αυτό ? Να περιμένω 2 μήνες όπως είπε η αντιπροσωπεία ?
anikologr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, AIRCON είπε Έβαλα αντικραδΣμικα λάστιχα βάσεις στην εξωτερική μονάδα του MIDEA και η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ. Αν είναι κρεμασμένο στο τοίχο με τούβλα σίγουρα θέλει αντικραδασμικες βάσεις. Η εσωτερική μονάδα του MIDEA συνεχίζει με τριξιματα. Καμμιά ιδέα γι'αυτό ? Να περιμένω 2 μήνες όπως είπε η αντιπροσωπεία ? Έχεις κάποιο σύνδεσμο από τα αντικραδασμικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις