Προς το περιεχόμενο

Logitech MX Anywhere 2 @amazon.uk - 38 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι, δεν ειναι ετσι. Απλα η συσκευασια της Logitech, γραφει επανω Logitech MX Anywhere 2 for Amazon. Σφραγισμενο κανονικα ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπραβο φιλε και το εψαχνα

για οσους απορουν για το amz, ειναι η προηγουμενη εκδοση, mx anywhere 2s. Μια χαρα ειναι η τιμη για αυτο το Mouse

Επεξ/σία από duende
Δημοσ.

επειδή εχω πολύ  καιρό να παρω απο το αγγλικό αμαζον , εχει διαφορα αν πληρωσουμε σε λίρες η ευρώ? 

Δημοσ.

στο oanda μου το βγαζει 38μισο, στο amazon εναμιση ευρω παραπανω, που φανταζομαι ειναι μια η αλλη με τη χρεωση της τραπεζας, οποτε πληρωσα σε ευρω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Votritis είπε

επειδή εχω πολύ  καιρό να παρω απο το αγγλικό αμαζον , εχει διαφορα αν πληρωσουμε σε λίρες η ευρώ? 

Συνήθως συμφέρει σε λίρες και κάνει τη μετατροπή η τράπεζα σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό τι μεγεθος εχει; Laptop ή μεγαλύτερο;

ΥΓ: Άκυρο. Τώρα είδα ότι γράφει μέγεθος mini. Θα τσιμπήσω ένα. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, duende είπε

στο oanda μου το βγαζει 38μισο, στο amazon εναμιση ευρω παραπανω, που φανταζομαι ειναι μια η αλλη με τη χρεωση της τραπεζας, οποτε πληρωσα σε ευρω

Το κάθε oanda δεν είναι ενδεικτικό του πόσο θα σου χρεώσει η τράπεζα. Λογικά περισσότερα θα χρεωθείς όπως το έκανες.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Το κάθε oanda δεν είναι ενδεικτικό του πόσο θα σου χρεώσει η τράπεζα. Λογικά περισσότερα θα χρεωθείς όπως το έκανες. 

Πληρωσα σε ευρω, οποτε δε θα μου χρεωσει κατι παραπανω. Αν το αφηνα σε gbp, ισως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς δε θα σε χρεώσει κάτι παραπάνω σε ευρώ. Αν πλήρωνες όμως σε λίρες, μετά τη μετατροπή θα είχες πληρώσει λιγότερα ευρώ απ' ότι πλήρωσες. Εκτός αν έχεις καμμια Eurobank που έχω διαβάσει ότι έχει φιξ προμήθεια κι εκεί ίσως να μη συμφέρει.

Επεξ/σία από DownUNDERground

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...