Kyparissia1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα προσπαθώ να συνδεθώ με τον αφυγραντήρα inventor που έχει WiFi και δεν τα καταφέρνω εχω κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό και όταν πάει να εγκαταστήσει Τον αφυγραντήρα μου Βγάζει σφάλμα. Υπάρχει κάποια λύση?
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 10 hours ago, Kyparissia1 said: Καλησπέρα προσπαθώ να συνδεθώ με τον αφυγραντήρα inventor που έχει WiFi και δεν τα καταφέρνω εχω κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό και όταν πάει να εγκαταστήσει Τον αφυγραντήρα μου Βγάζει σφάλμα. Υπάρχει κάποια λύση? για αρχη δοκιμη απο αλλο κινητο.β.τι γραφει στις οδηγιες?μηπως θελει να γινει κατι πρωτα στον αφυγραντηρα?μηπως πρεπει να συνδεθεις πρωτα στο wifi του αφυγραντηρα γιατι μου φαινεται θα ειναι ad hoc το δικτυο.
dalain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Κανε τον κοπο και στειλε ενα mail στη inventor.Θα επικοινωνησουν εκεινοι μαζι σου και θα σου λυσουν το προβλημα.Ετσι εκανα και εγω και ολα καλα!
Kyparissia1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Επικοινώνησα με inventor πολύ ευγενικοί και άμεση εξυπηρέτηση. Μου είπαν να δοκιμάσω από άλλο κινητό και μόλις το έκανα συνδέθηκε.... μπαίνοντας μετά και στο δικό μου κινητό είχε συνδεθεί αυτόματα μόνο του. Δεν κατάλαβα πως έγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα