Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατα νου εχω ως καλυτερη επιλογη το pocofone f1 περιμενω εναλλακτικες προτασεις σας σας ευχαριστω εκ των προτερων!

1) Το ποσό που διαθέτουμε:300 (αλλα αν αξιζει αυξηση τοτε 350)
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ιντερνετ,εφαρμογες,καθημερινη αφθονη χρηση
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5+
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fast charging
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; σιγουρα οχι και επιπεδο dslr αλλα κατι αξιολογο για τελη 2018
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιαφορο
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αν γινεται ναι
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ελληνικο καταστημα κατα προτιμηση
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι αλλιως καλο επεξεργαστη για διαχειριση 
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ελληνικο καταστημα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; αν ειναι σε αριστη κατασταση και μεταχειρισμενο

Δημοσ.

Το mi 8 ειναι στα 360 Ευρω..Εγω σ'αυτο θα πηγαινα..

ΑΛΛΑ εγω θα το επαιρνα απο Κινα για να μου ερθει φθηνοτερα.Το ιδιο κινητο ειναι δεν αλλαζει τιποτα απολυτως.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, wiowia είπε

Το mi 8 ειναι στα 360 Ευρω..Εγω σ'αυτο θα πηγαινα..

ΑΛΛΑ εγω θα το επαιρνα απο Κινα για να μου ερθει φθηνοτερα.Το ιδιο κινητο ειναι δεν αλλαζει τιποτα απολυτως.

Το ίδιο μπορεί να είναι αλλά άμα πάθει κάτι το στέλνεις Κίνα.

Και η αναμονή είναι αρκετή.

Μπορεί να χρειαστεί και 1 μήνα.

59 λεπτά πριν, gkerem είπε

κατα νου εχω ως καλυτερη επιλογη το pocofone f1 περιμενω εναλλακτικες προτασεις σας σας ευχαριστω εκ των προτερων!

1) Το ποσό που διαθέτουμε:300 (αλλα αν αξιζει αυξηση τοτε 350)
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ιντερνετ,εφαρμογες,καθημερινη αφθονη χρηση
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5+
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fast charging
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; σιγουρα οχι και επιπεδο dslr αλλα κατι αξιολογο για τελη 2018
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιαφορο
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αν γινεται ναι
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ελληνικο καταστημα κατα προτιμηση
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι αλλιως καλο επεξεργαστη για διαχειριση 
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ελληνικο καταστημα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; αν ειναι σε αριστη κατασταση και μεταχειρισμενο

Για μένα κοίτα αυτό https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=610&ref=bestprice.gr

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Το ίδιο μπορεί να είναι αλλά άμα πάθει κάτι το στέλνεις Κίνα.

Και η αναμονή είναι αρκετή.

Μπορεί να χρειαστεί και 1 μήνα.

Για μένα κοίτα αυτό BestPrice iconSamsung Galaxy S8 G950F LTE 64GB Grey (346,50€ στο Netmobile)

Γιατι αν αγορασει απο σκρουτζομαγαζο που θα το στειλει??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, wiowia είπε

Γιατι αν αγορασει απο σκρουτζομαγαζο που θα το στειλει??

Αν εννοείς για το Mi8 , υπάρχουν Σκρουτζάδικα (όχι πολλά)που έχουν δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικούς τους service.

Σίγουρα όχι σε αυτή την τιμή που θα το πάρει από έξω,αλλά το να γλιτώσει 30-40 € και να έχει μία ταλαιπωρία ενός μηνός είναι λίγο σπαστικό.

Τώρα που βλέπω δεν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα που ξέρω με δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος.

Όχι ότι είναι κακό το κινητό,κάθε άλλο μια χαρά είναι.

Αλλά ας δει το S8 που τουλάχιστον από όπου και να το πάρει (από Ελλάδα) θα έχει την διετή εγγύηση του και με καλό support.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αν εννοείς για το Mi8 , υπάρχουν Σκρουτζάδικα (όχι πολλά)που έχουν δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικούς τους service.

Σίγουρα όχι σε αυτή την τιμή που θα το πάρει από έξω,αλλά το να γλιτώσει 30-40 € και να έχει μία ταλαιπωρία ενός μηνός είναι λίγο σπαστικό.

Τώρα που βλέπω δεν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα που ξέρω με δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος.

Όχι ότι είναι κακό το κινητό,κάθε άλλο μια χαρά είναι.

Αλλά ας δει το S8 που τουλάχιστον από όπου και να το πάρει (από Ελλάδα) θα έχει την διετή εγγύηση του και με καλό support.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. Πρότεινα το mi 8 σε συγκριση με το pocophone που ανέφερε ο φίλος..Γιατί και το poco στην τιμή που λέει με 'Κινεζική' εγγύηση θα είναι.

Δημοσ.

Το honor 10 πως και δεν το προτείνει κάνεις?θεωρείται αρκετά vfm συσκευή.Το έχει φίλος και δεν έχει κανένα παράπονο. Βέβαια δεν είναι poweruser. Είναι και πανέμορφο και δεν έχει ακουστεί να βγάζει και προβλήματα κλπ 

Δημοσ.

Το honor 10 δεν έχει και την καλύτερη κάμερα με σχέση από αυτά που είπαμε.

Φαντάσου ότι το poco f1 είναι καλύτερο.

Το θέμα αισθητικής είναι θέμα γούστου.

Δημοσ.
Στις 30/11/2018 στις 6:59 ΜΜ, saruman123 είπε

Το honor 10 δεν έχει και την καλύτερη κάμερα με σχέση από αυτά που είπαμε.

Φαντάσου ότι το poco f1 είναι καλύτερο.

Το θέμα αισθητικής είναι θέμα γούστου.

Δεν μπορεί να πάρει κάποια gcam ώστε να βελτιωθεί;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Δεν μπορεί να πάρει κάποια gcam ώστε να βελτιωθεί;

Αν εννοείς για το Honor 10 όχι γιατί χρειάζεται ξεκλείδωμα του bootloader πράγμα που η Huawei δεν δίνει γιατί έκλεισε το site .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αν εννοείς για το Honor 10 όχι γιατί χρειάζεται ξεκλείδωμα του bootloader πράγμα που η Huawei δεν δίνει γιατί έκλεισε το site .

Κρίμα κρίμα, αν εξαιρέσουμε την κάμερα(διότι έχω DSLR) αξίζει για αυτά που προσφέρει σε δυνατότητες; Επεξεργαστή, Ram λειτουργικό;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε

Κρίμα κρίμα, αν εξαιρέσουμε την κάμερα(διότι έχω DSLR) αξίζει για αυτά που προσφέρει σε δυνατότητες; Επεξεργαστή, Ram λειτουργικό;

Δες και μόνος σου https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-honor-10-4gb-128gb,samsung-galaxy-s84gb-64gb-g950fd,xiaomi-mi8,xiaomi-pocophone-f1

Δημοσ.
17 ώρες πριν, saruman123 είπε

Σχετικά καλά τα πηγαίνει, απλά αυτό που με κάνει να το θέλω πιο πολύ από τα άλλα είναι το ότι έχει το δακτυλικό μπροστά. Ξέρω είναι βλακεία και σηκώνω κράξιμο όπως και έχω φάει αλλά με βολεύει μπροστά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...