vasilissouvlaki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή για το κινητό πχ έχω να κόψω πολλά κομμάτια απο βέργες σίδερα διαφόρων διαστάσεων και να πρέπει να δω πόσες ολόκληρες βέργες θα χρειαστώ? Και αν μπορεί να κάνει και φολιασμα?
isay Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή για το κινητό πχ έχω να κόψω πολλά κομμάτια απο βέργες σίδερα διαφόρων διαστάσεων και να πρέπει να δω πόσες ολόκληρες βέργες θα χρειαστώ? Το θεωρώ στατιστικά απιθανο να υπάρχει εφαρμογή που να ασχολείται με το ποσες βέργες θες. Χωρις να ειμαι σιγουρος τι θες να κάνεις, αλλά με το κομπιουτεράκι του κινητου και ενα χαρτί δεν βολέυει να υπολογίσεις; Πχ για Φ10, μήκος βεργας 6 μέτρα και θες κομμάτια των 2,5 μέτρων, άρα 6=2*2,5+1 δηλαδη απο κάθε βεργα εχεις δυο τμήματα και περίσσευμα 1m. Ετσι αν εσυ θες 44 κομμάτια των 2,5 μέτρων, τοτε ουσιαστικά αγοράζεις 44/2=22 βέργες των 6m και σου περισσεύουν 22 κο μμάτια του 1 μέτρου. Αν τώρα κολλάς τα περισευουμενα κομμάτια (ΔΕΝ το ξέρω) δηλαδή με 2,5 κομμάτια του μετρου κανεις μια βεργα των 2,5 μέτρων, τοτε τα πραγνατα διαφοροποιούνται διοτι. 44*2,5 = 110m 110/6 = 18,3333 βέργες δηλαδη αγοράζεις 19 βέργες των 6m, κοβεις 38 κομμάτια 2,5m και απο τα περισσεουμενα 19 κομμάτια του 1m πρεπει να φτιάξεις αλλα 6 κομμάτια των 2.5m (1+1+0.5)
Curtis76 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 http://www.karampalis.gr/files/epikalypseis.xls δεν ειναι για βεργες αλλα ειμαστε στον σωστο δρομο... θα το βρουμε
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Αφενός " Μολύβι και χαρτι δεν εχεις; " θα υπερθεματίσω. Αφετέρου, το φόλιασμα τι ακριβώς είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα