Προς το περιεχόμενο

Sounbar LG SJ4 + Subwoofer, Bluetooth, 300W 129 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω ότι δεν κάνει στο μοντέλο που λέμε εδώ το sj4 αλλά σε 3 μοντέλα που είναι νομίζω αρκετά πιο ακριβά. 

Δημοσ.

Νομίζω παίζουν και με την sj4 . Αλλά δυσκολο να τα βρεις γιατί η μπάρα είναι κατηργημενη υποτίθεται. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lefteris4 είπε

Σε ευχαριστώ φίλε, κι εγώ επαρχία όμως δεν μου έχουν στείλει ακομα email για να μου πουν ότι σταλθηκε.

Και εγώ το ίδιο , καμία ενημέρωση ,τίποτα, από επαρχία Μυτιλήνη συγκεκριμένα.

Δημοσ.
Στις 3/12/2018 στις 6:17 ΜΜ, warden είπε

Και εγώ το ίδιο , καμία ενημέρωση ,τίποτα, από επαρχία Μυτιλήνη συγκεκριμένα.

Κι εγώ Κρήτη. Σε μειλ που τους έστειλα την Πεμπτη 29/11, μου απάντησαν ότι βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης προϊόντων.

Στείλε τους κι εσύ αν θες να δούμε που βρίσκονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έχω παραλάβει μάλλον ελλατωματικο κομματι. Έχω στείλει 3 Mail σε mediamarkt από Κυριακή αλλά επικοινωνία 0. Μόνο με chat κατάφερα να μιλήσω χτες και μου ειπαν να στείλω φωτό από τη μπάρα και τη συσκευασία για να μου πουν τι να κάνω στη συνεχεια. Όσοι παραλάβετε τσεκαρετε αν τυχόν ακούγεται στατικός θόρυβος (white noise) χαμηλής εντασης. Ειναι αντιληπτος σε απόσταση 10-20 εκατοστά αλλά και κυρίως το βράδυ που έχει ησυχια η αν παίζει ηχος σε χαμηλή ενταση. Το κάνει σε όλες τις εισόδους με τη ίδια ένταση εκτός  από Bluetooth όπου ακούγεται λιγότερο. Έχω δοκιμάσει διαφορετικά καλώδια, διαφορετικές πηγές και διαφορετικά δωμάτια αλλά πάλι τα ίδια..

Επεξ/σία από giorgionats
Δημοσ.

Πριν από λίγο είχα τηλέφωνο από το Media markt για ακύρωση παραγγελίας και μετά από λίγο ακυρωτικό email. Υπηρχε πρόβλημα με την προμήθεια μου είπαν.  Απαράδεκτοι μόνο και μόνο που περιμέναμε τόσο καιρό. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, warden είπε

Πριν από λίγο είχα τηλέφωνο από το Media markt για ακύρωση παραγγελίας και μετά από λίγο ακυρωτικό email. Υπηρχε πρόβλημα με την προμήθεια μου είπαν.  Απαράδεκτοι μόνο και μόνο που περιμέναμε τόσο καιρό. 

Μια από τα ίδια κι εμένα δυστυχώς.

• Thanks 1
Δημοσ.

να ρωτησω εδω οποιος γνωριζει

θελω να παρω την ηχομπαρα αν συνδεθει με λαπτοπ μεσω bluetooth και προτζεκτορας μαζι συνδεδεμενος με hdmi με το ιδιο laptop θα περνω ηχο κανονικα απο την ηχομπαρα καθως θα παιζει ταινια στο προτζεκτορα?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, postfire είπε

να ρωτησω εδω οποιος γνωριζει

θελω να παρω την ηχομπαρα αν συνδεθει με λαπτοπ μεσω bluetooth και προτζεκτορας μαζι συνδεδεμενος με hdmi με το ιδιο laptop θα περνω ηχο κανονικα απο την ηχομπαρα καθως θα παιζει ταινια στο προτζεκτορα?

ναι, θα επιλέξεις σαν έξοδο ήχου (μέσα απο τα Windows) την συνδεδεμένη bluetooth ηχόμπαρα. Θα έχεις μια ανεπαίσθητη καθυστέρηση αλλά τίποτα το φοβερό!

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 6/12/2018 στις 6:04 ΜΜ, giorgionats είπε

Έχω έχω παραλάβει μάλλον ελλατωματικο κομματι. Έχω στείλει 3 Mail σε mediamarkt από Κυριακή αλλά επικοινωνία 0. Μόνο με chat κατάφερα να μιλήσω χτες και μου ειπαν να στείλω φωτό από τη μπάρα και τη συσκευασία για να μου πουν τι να κάνω στη συνεχεια. Όσοι παραλάβετε τσεκαρετε αν τυχόν ακούγεται στατικός θόρυβος (white noise) χαμηλής εντασης. Ειναι αντιληπτος σε απόσταση 10-20 εκατοστά αλλά και κυρίως το βράδυ που έχει ησυχια η αν παίζει ηχος σε χαμηλή ενταση. Το κάνει σε όλες τις εισόδους με τη ίδια ένταση εκτός  από Bluetooth όπου ακούγεται λιγότερο. Έχω δοκιμάσει διαφορετικά καλώδια, διαφορετικές πηγές και διαφορετικά δωμάτια αλλά πάλι τα ίδια..

Αδερφέ επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με soundbar της Samsung στείλε μου ένα μήνυμα όταν μπορέσεις μπας και βγάλουμε άκρη .

Δημοσ.

Μετά από 4 email ( στα οποία δεν έχουνε απαντήσει σε κανένα) και 2 chat (στα οποία  μου λέγανε  ότι θα με ειδοποιήσουν), τελικά χτες, και αφού τους είπα ότι θα στείλω αναφορά στο συνήγορο καταναλωτή, μου απάντησαν αμεσως ότι θα έρθει acs  να παραλάβει τη soundbar από το σπιτι. Όλο αυτό αφού έχω δηλώσει βλάβη από της 02/12... Προβλέπω με τον καινούριο χρόνο να έχω βρει λυση με αυτούς που έμπλεξα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...