Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοσία


Gewrgakos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα...χρειάζομαι βοήθεια!!! Στήνω δικό μου Pc και προς το παρόν έχω πάρει το κουτί μητρικη τροφοδοτικό δίσκο....μητρική έχω την aorus gaming 7 τροφοδοτικό της Thermaltake rgb 850w και κουτί της Thermaltake core p5 και το έχω βάλει τοίχο!! Επειδή λοιπόν όπως ξέρετε όλα αυτά έχουν πάνω led φωτισμό τα σύνδεσα και πήγα να τον ανάψω απλά για να δω πως φωτίζει η μητρική και το τροφοδοτικό...το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι με το που το βάζω στη πρίζα μου ρίχνει τους διακόπτες του σπιτιού!!!δε μπορώ να βρω κάτι λάθος!!!!τι γίνετε ;;;;;;;;;έχω φρικάρει !!!!!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια γρήγορη δοκιμή για έλεγχο του τροφοδοτικού για αρχή (99% μόνο το τροφοδοτικό μπορεί να ρίχνει ''διακόπτες'') είναι να δώσεις ρεύμα  στο τροφοδοτικό σου χωρίς να τροφοδοτείς τίποτα απολύτως με αυτό (με όλα τα καλώδια του στον αέρα sata, molex, 24pin, vga κ.α. όπως δηλαδή το έβγαλες απο το κουτί του).

1)Αν ρίχνει διακόπτες λογικά φταίει το τροφοδοτικό σου. 

2) Αν ΔΕΝ τους ρίχνει πρέπει να το ενεργοποιήσεις και να δεις μετά την ενεργοποίση αν τους ρίχνει (πάλι με όλα τα καλώδια του στον αέρα sata, molex, 24pin, vga κ.α. όπως δηλαδή το έβγαλες απο το κουτί του) .

Γίνε λίγο πιο σαφής στο ''ρίχνει τους διακόπτες του σπιτιού'' . Οι διακόπτες δεν πέφτουν. Ή ασφάλεια ή ρελέ διαφυγής πέφτει στον ηλεκτρικό  πίνακα και αναλόγως τι από τα δύο πέφτει είναι υπό κάποιες συνθήκες διαφορετική βλάβη. 

Επεξ/σία από mpkostas
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν κανεις το οτιδηποτε βγαλε και ξαναβαλε το καλωδιο ρευματος απο το τροφοδοτικο (αυτο που παει απο την πριζα στο τροφοδοτικο).

Αν συνεχισει και στο κανει και εχεις αλλο τετοιο καλωδιο δοκιμασε το.

Αν και με αυτο δεν φτιαξει τοτε καποιο σωμα κανει το συστημα σου και ριχνει την ασφαλεια οποτε κανεις οτι ειππε ο φιλος απο πανω (βεβαια παιζει και το τροφοδοτικο να ειναι χαλασμενο αν και αυτο ειναι λιγοτερο πιθανο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...