Προς το περιεχόμενο

Mecool KM9 - tv box από banggood 49.54€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, 

Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό το tv box της mecool: 

https://m.banggood.com/Mecool-KM9-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-Voice-Control-TV-Box-p-1368941.html

Μου φαίνεται αρκετά αξιόλογο αν αναλογιστεί κάνεις αυτά που προσφέρει σε αυτή την τιμή. 

Αν και xiaomi fan μάλιστα, λέω να το προτιμήσω σε αυτή την τιμή με βάση τα χαρακτηριστικά του έναντι του Xiaomi Mi box s. 

Δημοσ.
5 hours ago, serdakis said:

Εγω θα σου ελεγα να δωσεις κατι παραπανω για να παρεις ενα box με windows 10

Ο λόγος; Εκεί μετά πρέπει να είσαι συνέχεια δίπλα στην τηλεόραση και να έχεις ποντίκι και πληκτρολόγιο σίγουρα για να κάνεις κάτι 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tazman75 είπε

Καλημέρα παιδιά, 

https://m.banggood.com/Mecool-KM9-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-Voice-Control-TV-Box-p-1368941.html

Μου φαίνεται αρκετά αξιόλογο αν αναλογιστεί κάνεις αυτά που προσφέρει σε αυτή την τιμή. 

Αν και xiaomi fan μάλιστα, λέω να το προτιμήσω σε αυτή την τιμή με βάση τα χαρακτηριστικά του έναντι του Xiaomi Mi box s. 

Αυτη την ερωτηση πρεπει να την κανεις στο Χορταρεα (μελοντολογος-μεντιουμ) για τους εξης λογους :

1) Δεν εχουνε ακομη οι αγοραστες στα χερια τους τα boxakia 

2) καποια απο τα  προβληματα φαινονται σε βαθος χρονου

3) Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες (antutu 60000 ,δεν εχουν θεματα με overheating) αλλα ειναι λογια των δοκιμαστων που περνουν προμηθεια απο τα καταστηματα για να προωθουν τα boxakia.

Aπο αποψη δυνατοτητων(θεωρητικα)  δεν εχει 1000 γραμμη και δεν εχει  optical εισοδο.(για συνδεση με ηχοσυστημα αντιστοιχεις εξοδου)

•  
Δημοσ.

το συγκεκριμένο με ενδιαφέρει και εμένα και το γλυκοκοιτάζω ... και θα το προτιμήσω μάλλον από το Mi box
Έχει Android TV OS , certified google απ οσο λένε . Έχει ένα παραπάνω USB σε σχέση με το ΜI BOX , έχει θύρα ethernet 100αρα, έχει micro sd card slot , είναι εξίσου κομψό όσο το mi box, 4gb ddr4 ram, 32gb αποθηκευτικός χώρος . Το μόνο αρνητικό που βρίσκω έναντι του mi box είναι οτι δε παίζει 4K Netflix αλλά εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει γιατί έχει ήδη η τηλεορασή μου 4k netflix .

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Billator είπε

Ο λόγος; Εκεί μετά πρέπει να είσαι συνέχεια δίπλα στην τηλεόραση και να έχεις ποντίκι και πληκτρολόγιο σίγουρα για να κάνεις κάτι 

Ενα ασυρματο πληκτρολογιο-ποντικι των 10 ευρω κανει τελεια δουλεια. Με το pc μπορεις να κανεις απειρα πραγματα επιπλεον σε σχεση με ενα box, οπου μετα απο αναβαθμίσεις θα γίνει πιο αργό. Επίσης μου εχει τυχει να μην μπορώ να φορτώσω υπότιτλο σε ταινία για άγνωστο λόγο (mx player kai vlc)

Δημοσ.
8 minutes ago, serdakis said:

Ενα ασυρματο πληκτρολογιο-ποντικι των 10 ευρω κανει τελεια δουλεια. Με το pc μπορεις να κανεις απειρα πραγματα επιπλεον σε σχεση με ενα box, οπου μετα απο αναβαθμίσεις θα γίνει πιο αργό. Επίσης μου εχει τυχει να μην μπορώ να φορτώσω υπότιτλο σε ταινία για άγνωστο λόγο (mx player kai vlc)

Αρα εσύ θέλεις pc , όχι TV box οπότε μην τα μπερδεύεις :P :P 

Αν δεν καταλαβαίνεις την χρηστικότητα που έχουν δεν είναι για σένα.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, powerup είπε

Αυτη την ερωτηση πρεπει να την κανεις στο Χορταρεα (μελοντολογος-μεντιουμ) για τους εξης λογους :

3) Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες (antutu 60000 ,δεν εχουν θεματα με overheating) αλλα ειναι λογια των δοκιμαστων που περνουν προμηθεια απο τα καταστηματα για να προωθουν τα boxakia.

Aπο αποψη δυνατοτητων(θεωρητικα)  δεν εχει 1000 γραμμη και δεν εχει  optical εισοδο.(για συνδεση με ηχοσυστημα αντιστοιχεις εξοδου)

•  

😂😂😂  Respect!

Δημοσ.
16 ώρες πριν, tazman75 είπε

Καλημέρα παιδιά, 

9 ώρες πριν, powerup είπε

•  

@tazman75

Σαν τιμη και μαγαζι ειναι καλα, αλλα την καλύτερη απαντηση στην εδωσε ο powerup. Το box ειναι καινουργιο, τωρα αρχισε να φτάνει στους πρώτους χρήστες και θέλει τουλάχιστον 1 μήνα για να φανεί τι πραγματικά συμβαίνει. Σιγουρα το chip s905x2 ειναι πολλα υποσχομενο σε σχέση με προηγουμενες εκδόσεις αλλά αν τελικά ειναι vfm και αν ταιριάζεις στις αναγκες σου (τις οποιες δεν περιγράφεις για να μπορεις να εχεις σαφή γνώμη) καλό θα ήταν να περιμένεις λιγο. Εκτος βεβαια αν εχεις κάποιο s905w, το οποιο σκοπευεις να πουλήσεις και με τη διαφορά να πάρεις το km9.

Επισης https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?page=336

Δημοσ.

Στο πρώτο αρχικό post του freaktab ανανεώθηκε το post με φωτό απο την συσκευή (KM9) και το εσωτερικό του καθώς και με  ενα review
https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x/749516-mecool-km9-android-tv-voice-remote-amlogic-s905x2-a8-1-4-32-dual-wifi-fast-lan-bt4-1

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΥΤΆ ΟΛΑ δεν είναι tvbox είναι τηλεφωνα -πλακέτες με έξοδο hdmi λειτουργικό  android με μενού κινητού τηλεφώνου  δεν παίρνουν update σε android και είναι ΜΟΝΟ για πειρατικά και ψαξίματα , κodi κλπ .......σε ένα δυο χρόνια ούτε netflix δεν θα παίζουν .....

TVBOX EINAI MONO των εταιριών που έχουν μενού σαν το smart tv λειτουργικό που έχουν η  τηλεοράσεις  ........

ΠΡΟΣΟΧΗ τι παίρνεται έχω και από τα δυο και είναι η μέρα με την νύχτα ,φυσικά αν θέλετε χωρίς ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ EINAI ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ .......

Επεξ/σία από mmar6
Δημοσ.

Φίλε  mmar6 τι λες τώρα..? από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα...?? Θα αναφέρω γενικά και συνοπτικά κάποια πράγματα..

ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ στον χώρο με τα ηλεκτρονικά. (software-hardware)..και αυτά που εσύ (για τα Tv Box) τα λες μειονεκτήματα για μένα είναι πλεονεκτήματα ..  και οχι μονο... άκου την δική μου άποψη πάνω σε αυτά που πιστεύω έχω μεγαλύτερη πείρα ..έχω δει πολλά...και βλέπω αν θες και λίγο πιο μακρυά...(λόγω επαγγέλματος)

ασχολούμαι με αυτό τα Box ακια από την εποχή που βγήκε ο πρώτος MAG...IPTV BOX..( παλαιότεροι χρήστες MAG250/254) και μετά άρχισαν να έρχονται βροχή τα TV BOX  και τελευταία η smart TV..

Τα ίδια έλεγαν και τότε για τους MAG.. Σε πληροφορώ ότι υπάρχουν ακόμα πάνω από 20 χρόνια τώρα και ακόμα εξελίσσονται όπως και τα Tv Box .. και δεν θα έβλεπες τώρα Smart TV αν δεν υπήρχε εξέλιξη στα TV BOx..

Για πες μου σε παρακαλώ επώνυμα τα μηχανάκια των εταιριών που έχεις να τα κάνουμε μια σύγκριση... με τον Mecool KM9, που

τα χαρακτηριστικα του μπορείς να τα δεις πιο πάνω στο post του φίλου μας   The_Winner    ..

Το μόνο που προσφέρουν τα μποξακια των εταιριών είναι το όνομα..πολύ χαμηλά χαρακτηριστικα ..και όντως είναι ΜΟΝΟ για smart Tv και μόνο αυτό για να κερδίζουν οι εταιρίες τους...

Αντίθετα τα Tv Box... έχουν πολύ πιο περισσότερες χρήσεις... και πολύ καλύτερη ποιότητα και χαρακτηριστικα...να σου πω μερικά..

Δεν μπορείς τώρα να μου συγκρινεις ένα ''εταιρίας'' όπως τα λες που έχουν 1GB RAM  μνήμη και 8GB ROM αποθηκευτικό χώρο ..με 4GB μνημης και 32GB αποθηκευτικό χώρο..με Ultra HD...Level 1...και τους πιο σύγχρονους επεξεργαστές....(S902X2)...και αλλα πολλά που μπορείς εύκολα να τα δεις στο ίντερνετ

Επίσης..μπορείς να βάλεις 2 λειτουργικά σε Jailbreak-unrooted ..

Άπειρες εφαρμογές σε σχέση με τα των ''εταιριών''..

Χρήσεις... λειτουργίες και δυνατότητες.... πολύ περισσότερες ... 

Μπορεί να δουλέψουν και σαν Κομπιούτερ με την πρόσθεση στις USB Θύρες σκληρού δίσκου..

Και για να μην σε κουράσω...το Νόημα είναι ότι ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που ένα της ''εταιρίας'' δεν σου δίνει...ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ...!!!!

παλαιότερους χρήστες MAG250/254.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους χρήστες να ρυθμίζουν όπως θέλουν τις συσκευές τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φυσικά αν θέλετε χωρίς ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ EINAI ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ .......

Δεν διαφωνώ .....

Επεξ/σία από mmar6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...