ToXapi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 καλησπερα σας. θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να αλλαξω με καποιον τροπο την μεγιστη ταχυτητα που μπορουν να λαμβανουν οι συσκευες που ειναι συνδεδεμενες σε ενα wifi. π.χ. εχω το ρουτερ μου με ταχυτητα 100mbps μπορει αυτη η ταχυτητα να σπασει σε 80mbps και σε 20mbps να κρατησω τα 80 για μενα και τα 20 για τους υπολοιπους?
turbat0s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ToXapi είπε καλησπερα σας. θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να αλλαξω με καποιον τροπο την μεγιστη ταχυτητα που μπορουν να λαμβανουν οι συσκευες που ειναι συνδεδεμενες σε ενα wifi. π.χ. εχω το ρουτερ μου με ταχυτητα 100mbps μπορει αυτη η ταχυτητα να σπασει σε 80mbps και σε 20mbps να κρατησω τα 80 για μενα και τα 20 για τους υπολοιπους? Πολλά ρούτερ έχουν αυτή τη δυνατότητα, αλλά συνήθως όχι αυτά τα φτηνά που δίνουν δωρεάν οι πάροχοι. Εσύ ποιό έχεις?
Salvation81 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Αν μιλαμε για Modem - Router παροχου πρεπει να ψαξεις για επιλογη priority για διαφορες συσκευες, εκει βρισκεις την δικια σου και κανεις τα κουμαντα σου. Ωστοσο επειδη αυτα που δινουν οι παροχοι συνηθως εχουν τσεκουρεμενες τετοιες επιλογες καλυτερα να πας σε νεο modem-router και αν πας σε νεο το πιο πιθανο να μην εχεις καν την αναγκη να κανεις ολο αυτο αφου ακομα και τα πιο φτηνα εχουν τουλαχιστον 600αρα ταχυτητα στο Wireless.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα