xrist0s4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Για κατόχους pos. Σε μια συνομιλία που είχα τηλεφωνικα με τράπεζα πειραιως για ένα θέμα έκανα την ερώτηση εάν δικαιούμαστε δωρεάν ανταλλακτικό χαρτί μιας κ συνεργαζόμαστε κατά κάποιο τρόπο. Η απάντηση ήταν φυσικά ναι μπορείτε να το προμηθευτείτε απ' το κατάστημα που πήρατε το pos αναλογα όμως την ποσότητα που έχουν στην αποθήκη.. Πάω κ εγώ μια μέρα που είχα και δουλεια στην τράπεζα κ ζητάω περιμένοντας να μου δώσουν καμιά κούτα και βλέπω έναν υπάλληλο κ έρχεται με 3 κορδελιτσες στο χέρι.Του λεω ολες αυτες;;; κ μου λέει αυτές μπορούμε να σας δώσουμε γιατί δεν έχουμε απόθεμα..Κοροϊδία... Τέλος πάντων το έγραψα ενημερωτικά εάν θέλει η χρειαζετε κάποιος να ζητάει εφόσον είναι δωρεάν. 1 1
kontinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Το μηχανημα πρεπει να εχει πανω καποιο τηλεφωνο εξυπηρετησης ειδικα για το Pos (σε εμενα απο AtticaBank). Μου στελνουν εντος μιας εβδομαδας σε πακετο των 24 ή 48 ρολων δωρεαν. Για δοκιμασε ετσι.
Dark_son20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 τα αποκόμματα πότε θα καταργηθούν? είναι εντελώς άχρηστα. Ισλανδία δεν έβγαζαν καν τα POS μόνο άμα το ζήταγες
Thesoundmakergr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε τα αποκόμματα πότε θα καταργηθούν? είναι εντελώς άχρηστα. Ισλανδία δεν έβγαζαν καν τα POS μόνο άμα το ζήταγες Καλό ειναι να ξέρεις πόσο χρεώθηκες..γίνονται και λάθη σε επιχειρήσεις που βάζουν με το χέρι το ποσό..
Dark_son20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 πέρα των notification που πες οι τράπεζες το έχουν χρεώσιμο, το γράφει η οθόνη την ώρα που πατάς το PIN αν θυμάμαι καλά, ή Ουκρανία ή Πολωνία έβγαζε ένα πολύ μικρο που έλεγε ίσα ίσα το ποσό
*nenya* Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 14 minutes ago, Thesoundmakergr said: Καλό ειναι να ξέρεις πόσο χρεώθηκες..γίνονται και λάθη σε επιχειρήσεις που βάζουν με το χέρι το ποσό.. Χαχ! Κοίτα να δεις που είχα πρόσφατα ένα περιστατικό λάθους: σε γνωστή αλυσίδα αθλητικών ειδών πλήρωσα με κάρτα. Το ποσό που ήταν να πληρώσω ήταν 62,80€. Πληρώνω με την κάρτα λοιπόν και φεύγω....και κοιτάω μετά τα 2 χαρτάκια που μου έδωσαν: η απόδειξη της ταμειακής τους έλεγε 62,80€ ενώ η απόδειξη του POS έλεγε ότι με χρέωσαν 92,80€! Φυσικά γύρισα πίσω και μου επέστρεψαν το έξτρα ποσό που χρέωσαν. Λάθη γίνονται, δεν ξέρω πόσο συχνά, αλλά πάντα πρέπει να κοιτάμε και τα 2 χαρτάκια που μας δίνουν [+το app της τράπεζας]. 3
xrist0s4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kontinos είπε Το μηχανημα πρεπει να εχει πανω καποιο τηλεφωνο εξυπηρετησης ειδικα για το Pos (σε εμενα απο AtticaBank). Μου στελνουν εντος μιας εβδομαδας σε πακετο των 24 ή 48 ρολων δωρεαν. Για δοκιμασε ετσι. Από αυτή την τράπεζα το είχες προμηθευτεί;εμένα γράφει την μάρκα (verifone) κ μοντέλο.Εσυ ποιο έχεις;
De@th L0rd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, *nenya* είπε Απόκρυψη περιεχομένων Χαχ! Κοίτα να δεις που είχα πρόσφατα ένα περιστατικό λάθους: σε γνωστή αλυσίδα αθλητικών ειδών πλήρωσα με κάρτα. Το ποσό που ήταν να πληρώσω ήταν 62,80€. Πληρώνω με την κάρτα λοιπόν και φεύγω....και κοιτάω μετά τα 2 χαρτάκια που μου έδωσαν: η απόδειξη της ταμειακής τους έλεγε 62,80€ ενώ η απόδειξη του POS έλεγε ότι με χρέωσαν 92,80€! Φυσικά γύρισα πίσω και μου επέστρεψαν το έξτρα ποσό που χρέωσαν. Λάθη γίνονται, δεν ξέρω πόσο συχνά, αλλά πάντα πρέπει να κοιτάμε και τα 2 χαρτάκια που μας δίνουν [+το app της τράπεζας]. Μου αρέσει πάντως που θα ήταν ευκολότερο με τις κάρτες. Τώρα κοιτάμε 3 πράγματα αντί για ένα! Future is now! 1
fredd0 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, De@th L0rd είπε Μου αρέσει πάντως που θα ήταν ευκολότερο με τις κάρτες. Τώρα κοιτάμε 3 πράγματα αντί για ένα! Future is now! 1 πραγμα κοιτας, την οθονη πριν περασεις την καρτα σου
*nenya* Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 8 minutes ago, fredd0 said: 1 πραγμα κοιτας, την οθονη πριν περασεις την καρτα σου Όπα, περίμενε. Όταν στρέφουν το POS προς το μέρος μου για να βάλω το pin, δεν γράφει κάποιο ποσό η οθόνη! Το ποσό το βλέπω μόνο μετά στο χαρτί. 1
Tsino Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, *nenya* είπε Όπα, περίμενε. Όταν στρέφουν το POS προς το μέρος μου για να βάλω το pin, δεν γράφει κάποιο ποσό η οθόνη! Το ποσό το βλέπω μόνο μετά στο χαρτί. το γραφει. παρατηρησε το
*nenya* Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Επειδή έτυχε και το παρατήρησα την τελευταία φορά, έγραφε μόνο να βάλω το pin, τίποτα άλλο. Οι ταμείες δεν έχω ιδέα αν πρέπει να μας δείχνουν το pos την στιγμή που αναγράφεται στην οθόνη το ποσό...
tzelen Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, *nenya* είπε Επειδή έτυχε και το παρατήρησα την τελευταία φορά, έγραφε μόνο να βάλω το pin, τίποτα άλλο. Οι ταμείες δεν έχω ιδέα αν πρέπει να μας δείχνουν το pos την στιγμή που αναγράφεται στην οθόνη το ποσό... Του γράφει. Εκτός και αν έχεις πιάσει ηλικία που αρχίζεις και τραβάς σελφι. Ή κόντυναν τα χέρια σου 😛 1
Thulogur Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι ολα τα POS το ίδιο μοντελο και δεν είναι και στο ιδιο firmware, οπότε ναι, σε μερικά δεν το γράφει (πχ στον βασιλοπουλο). Αυτο που μπορείς να κάνεις ειναι να βλέπεις το ποσο που πληκτρολογεί ο πωλητής εκείνη την ωρα και αφού βάλεις τον κωδικό σου, να δεις άμεσα την απόδειξη. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από Thulogur 2
*nenya* Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Πέστα ρε Thulogur γιατί ήμουν στο τσακ να κλείσω ραντεβού με την οφθαλμίατρο, άρχισα ν'ανησυχώ λιγάκι για ανέβασμα της μυωπίας μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα