fredd0 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Όπα, περίμενε. Όταν στρέφουν το POS προς το μέρος μου για να βάλω το pin, δεν γράφει κάποιο ποσό η οθόνη! Το ποσό το βλέπω μόνο μετά στο χαρτί. το ποσο που χρεωνεσαι το γραφει ΠΡΙΝ περασεις την καρτα. Για να σου δινει ενδειξη για πιν σημαινει οτι δινεις την καρτα στον υπαλληλο και την περναει αυτος, το οποιο ειναι λαθος. Το ολο νοημα των ανεπαφων ειναι οτι ελεγχεις την συναλλαγη πριν χρεωθεις, αφου χρεωθεις τι να το κανεις. Το ιδιο ισχυει και για συναλλαγες που δεν γινονται ανεπαφα. Την καρτα στο μηχανημα την βαζεις εσυ, οχι ο υπαλληλος. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από fredd0
ADHD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Να κοιτάς πάντα το ποσό στο pos, μη δίνεις την κάρτα σου στον υπάλληλο χωρίς να τη βλέπεις..
kontinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Στις 29/11/2018 στις 12:58 ΜΜ, xrist0s4 είπε Από αυτή την τράπεζα το είχες προμηθευτεί;εμένα γράφει την μάρκα (verifone) κ μοντέλο.Εσυ ποιο έχεις; Ναι, μου το εχει παραχωρησει με χρησιδανειο, verifone ειναι και το δικο μας. Καθε τραπεζα εχει τμημα ή/και συνεργαζομενη εταιρεια για τεχνικη υποστηριξη του μηχανηματος. Συνηθως εχει καποιο αυτοκολλητο που γραφει τηλεφωνο και κωδικο εξυπηρετησης πελατη για ο,τι αφορα την χρηση και τα προβληματα του τερματικου. Απο εκει εμεις παραγγελνουμε και τα αναλωσιμα, τα οποια δεν χρεωνονται.
xrist0s4 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Στις 29/11/2018 στις 11:36 ΠΜ, kontinos είπε 6 ώρες πριν, kontinos είπε Ναι, μου το εχει παραχωρησει με χρησιδανειο, verifone ειναι και το δικο μας. Καθε τραπεζα εχει τμημα ή/και συνεργαζομενη εταιρεια για τεχνικη υποστηριξη του μηχανηματος. Συνηθως εχει καποιο αυτοκολλητο που γραφει τηλεφωνο και κωδικο εξυπηρετησης πελατη για ο,τι αφορα την χρηση και τα προβληματα του τερματικου. Απο εκει εμεις παραγγελνουμε και τα αναλωσιμα, τα οποια δεν χρεωνονται. Επικοινώνησα αλλά μου απάντησαν αρνητικά κ με υφακι.. Όταν τους είπα ότι η Attica στέλνει 12αδες ή 24αδες μου απαντησαν : δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι αλλοι, η δική μας πολιτική είναι αυτή.. Δηλαδή πας ζητάς κ αν έχουν σου δίνουν... και τι να κάνεις;; Είναι "κράτος" να ήταν εύκολο θα άλλαζα τράπεζα μόνο κ μόνο επειδή μου την έσπασαν.. αλλά άντε να αλλάζεις pos ,λογαριασμούς κτλ ..
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 29/11/2018 στις 3:21 ΜΜ, fredd0 είπε το ποσο που χρεωνεσαι το γραφει ΠΡΙΝ περασεις την καρτα. Για να σου δινει ενδειξη για πιν σημαινει οτι δινεις την καρτα στον υπαλληλο και την περναει αυτος, το οποιο ειναι λαθος. Το ολο νοημα των ανεπαφων ειναι οτι ελεγχεις την συναλλαγη πριν χρεωθεις, αφου χρεωθεις τι να το κανεις. Το ιδιο ισχυει και για συναλλαγες που δεν γινονται ανεπαφα. Την καρτα στο μηχανημα την βαζεις εσυ, οχι ο υπαλληλος. Αυτό γιατί; Τι πρόβλημα υπάρχει αν τη βάλει ο υπάλληλος;
kage Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Εχετε υψηλους τζιρους?εγραφε για προμηθεια υλικων το συμβολαιο?1η φορα ακουω να σου στελνουν δωρεαν ρολα..
papoys1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/11/2018 στις 1:02 ΜΜ, De@th L0rd είπε Μου αρέσει πάντως που θα ήταν ευκολότερο με τις κάρτες. Τώρα κοιτάμε 3 πράγματα αντί για ένα! Future is now! Ειλικρινά δεν το γράφω για κάποιο άλλο λόγο και δεν θέλω να τρολάρετε (σιγά και μη δεν το κάνετε) αλλά το lidl σε αυτό το θέμα πληρωμής πρωτοπορεί με το καινούργιο σύστημα πληρωμής. Μεγάλη οθόνη για τον πελάτη που βλέπεις μία μία τις αγορές ,εξέλιξη πληρωμής με την κάρτα χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσει ο υπάλληλος τίποτε μόνο εσύ το pin αν δεν είναι ανέπαφη και ένα μόνο χαρτάκι από την ταμειακή. Όσοι έχουν αγοράσει τελευταία από εκεί θα το έχουν διαπιστώσει. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1 1
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 ^Επίσης εφαρμόζουν το σύστημα να μη παίρνει ο ταμίας την κάρτα αλλά να την έχει ο πελάτης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα