Getta Robo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 47 minutes ago, theoritikos said: Τι συνθήκες θέλει αυτό το υβρίδιο για να παράξει καρπούς? Δεν εχω βρει να παραθετουν τις συνθηκες αναπτυξης και τα σταδια βελτιωσης τους. Βαση παντως προελευσης, αποδιδει καθαρα σε υγρο τροπικο κλιμα και μονο. Οπως ολα τα κακαοδεντρα μεχρι στιγμης στο κοσμο.
Stamer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 29/11/2018 στις 3:48 ΜΜ, billdanos είπε Έχει ενδιαφέρουσα γεύση και είναι σαν μια πιο γευστική λευκή σοκολάτα (χωρίς την έντονη γλύκα της λευκής)! Τη φέρνουν και σε διάφορες μορφές από ότι είδα και στα ζαχαροπλαστεία fresh. Στις 29/11/2018 στις 6:27 ΜΜ, .:Cabal:. είπε Από προσωπική εμπειρία με τη συγκεκριμένη σοκολάτα να επιβεβαιώσω κι εγώ πως όντως έχει μια ελαφρώς ξινή επίγευση συνδυασμένη με τη γλυκύτητα της παραδοσιακής σοκολάτας. Κατ´εμέ δεν μου θυμίζει λευκή σοκολάτα (η οποία είναι και η αγαπημένη μου). Από την άλλη σε συνδυασμό με την υφή γκοφρέτας της Kit Kat νομίζω ότι χάνει αρκετά, από το πως θα μπορούσε να είναι σαν σκέτη σοκολάτα. Αν θα έπρεπε να τη βαθμολογήσω από το 1-10 overall θα της έβαζα 6.5. Το λοιπόν... καταρχήν δεν κατάφερα να πάω ακόμα σε Fresh αλλά πήρα μία kit kat μιας και το μαρκετ είναι αναπόφευκτο. Αρχικά θα έλεγα οτι ταιριάζει τέλεια στην περιγραφή του Bill (αν και έχει έντονη γλύκα). Δεν έκατσα να διαβάσω συστατικά αλλά έχει σίγουρα αιγοπρόβιο βούτυρο το οποίο (στην kit kat τουλάχιστον) φαίνεται έντονα, μοιάζει με την επίγευση που αφήνει ο κουραμπιές. Ξινή δεν θα την έλεγα, το σωστότερο είναι ελαφρώς πικάντικη, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Γενικά όποιος με ρώταγε θα την ονόμαζα απλά 1η ξαδέρφη της λευκής σοκολάτας. Θα δοκιμάσω όποτε έχω ευκαιρία από ένα fresh αλλά γενικά είμαι κολλημένος με την γάλακτος. Τέλος, αν μου την έδινες χωρίς να μου πεις οτι είναι ruby και η ruby είναι νέο είδος κλπ κλπ, θα σου έλεγα οτι απλά μου έδωσες λευκή.
Silverage Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Σε πιο σουπερμάρκετ έχει kitkat; Σκλαβενίτη και Γαλαξία που κοίταξα δεν βρήκα.
defacer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 On 29/11/2018 at 18:27, .:Cabal:. said: να επιβεβαιώσω κι εγώ πως όντως έχει μια ελαφρώς ξινή επίγευση συνδυασμένη με τη γλυκύτητα της παραδοσιακής σοκολάτας. Άρα γαμεί, ευχαριστώ 😁 2
jakegate7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 πήρα ενα πακετάκι kit kat από το σουπερ μαρκετ, προσωπικά μου άρεσε, αν και θα ήθελα να την δοκιμάσω σαν απλή σοκολάτα και οχι στην kit kat πανω.
lek88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά αν βρείτε κάποιο κατάστημα που μπορούμε να αγοράσουμε ηλεκτρονικά την Rudy σοκολάτα πείτε μου. Είμαι πολύ περίεργη να την δοκιμάσω σκέτη. Ούτε σε κιτ κατ δεν την βρίσκω.
NickyKrkl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, lek88 είπε Παιδιά αν βρείτε κάποιο κατάστημα που μπορούμε να αγοράσουμε ηλεκτρονικά την Rudy σοκολάτα πείτε μου. Είμαι πολύ περίεργη να την δοκιμάσω σκέτη. Ούτε σε κιτ κατ δεν την βρίσκω. Την έχει ο Βασιλόπουλος και μάλιστα πριν λίγες μέρες ήταν σε προσφορά. Τώρα στοιχίζει 0,98€
lek88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, NickyKrkl είπε Την έχει ο Βασιλόπουλος και μάλιστα πριν λίγες μέρες ήταν σε προσφορά. Τώρα στοιχίζει 0,98€ Σκέτη ή κιτκατ;
NickyKrkl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, lek88 είπε Σκέτη ή κιτκατ; Κιτκατ. Στην Ελλάδα μόνο από την νεστλε κυκλοφορεί σε αυτή την μορφή. 3
mcstefan7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Τη συγκεκριμένη σοκολάτα την έχω δεί να τη δουλεύουν σε ζαχαροπλαστείο. Ήταν της Callebaut. Σιγά σιγά θα την πάρουν όλα τα ζαχαροπλαστεία, μόδα είναι και αυτή...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Τα fresh χθες ( σε 2 που πέρασα) ήταν out of stock.
evabb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 την ειχα δοκιμασει περισι στο salon du chocolat που μοιραζαν δειγματα (οχι κιτ κατ, σκετη). Δεν μοιαζει με τις αλλες σοκολατες. Εμενα προσωπικα δεν με τρελανε αλλα στον αντρα μου αρεσει αρκετα. Δεν ειναι υδριβιο παντως, εχει να κανει με το πως επεξεργαζονται τον καρπο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 10 minutes ago, evabb said: την ειχα δοκιμασει περισι στο salon du chocolat που μοιραζαν δειγματα (οχι κιτ κατ, σκετη). Δεν μοιαζει με τις αλλες σοκολατες. Εμενα προσωπικα δεν με τρελανε αλλα στον αντρα μου αρεσει αρκετα. Δεν ειναι υδριβιο παντως, εχει να κανει με το πως επεξεργαζονται τον καρπο. Η βασική διαφορά της από τη λευκή είναι πως αυτή έχει σαν βάση κανονικό καρπό κακάο (της συγκεκριμένης ποικιλίας) ενώ η λευκή είναι απλά από βούτυρο κακάο. Στο θέμα της γεύσης δεν μπορούμε να πουμε πολλά μιας και τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά. Σίγουρα πάντως δεν σου δίνει την αίσθηση της κανονικής σοκολάτας. Φαίνεται όμως πως ταιριάζει πολύ καλύτερα με διάφορα ποτά (κρασιά, λικέρ, κλπ) τα οποία η original σοκολάτα συνήθως τα "σκοτώνει"! 1
Comic maniak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδια εγω μενω Πατρα και δεν την βρισκω πουθενα 😑.
Getta Robo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, evabb said: Δεν ειναι υδριβιο παντως, εχει να κανει με το πως επεξεργαζονται τον καρπο. Δεν βρισκω περισσοτερες πληροφοριες, για το αν αναπτυχθηκε η ruby πχ με διασταυρωση και σταυροεπικονιαση, η αν ειναι οικοτυπος που απομονωσαν και πολλαπλασιασαν. Το ροζ χρωμα γραφουν πως ειναι φυσικο του καρπου, και οχι απο προσθετες ουσιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα