Προς το περιεχόμενο

Crossover Cable How to?

stp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φιάξω ένα crossover Καλώδιο για να συνδέσω δυο υπολογιστές απευθείας, χωρίς hub. Τα έτοιμα αλώδια είναι μικρά. Αγόρασα πένσες κλιπάκια, και καλώδιο μήκους 30μ. Δεν ξέρω όμως η σειρα των χρωματιστών καλωδίων του καλωδίου μέσα στο βύσμα του clip.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Για ένα τεχνικό δικτύων μάλλον είναι απλό το θέμα....

stp

[email protected]

Δημοσ.

apo tin mia meria:

Aspro Portokali - Portokali - Aspro Prasino - Mple - Aspro Mple - Prasino - Aspo Kafe - Kafe

apo tin alli :

Aspro Prasino - Prasino - Aspro Portokali - Mple - Aspro Mple - Portokali - Aspo Kafe - Kafe

Diladi ean pareis ta xrwmata me tin seira, 1,2,3,4,5,6,7,8 apo tin alli pleura tha alaxeis to 1 kai tha baleis stin thesi tou to 3 kai stin thesi tou 2 tha paei to 6. Opote tha exeis antistoixa 3,6,1,4,5,2,7,8

Elpizw na egina katanoitos, ean psaxeis sto net tha breis kai photos.

Δημοσ.

Εφταξα το ως ανω καλώδιο και ρυθμισα και τις IP διευθύνσεις ως εξής:

user1 IP: 192.168.0.1 subnet mask 255.255.255.0

user2 IP: 192.168.0.2 subnet mask 255.255.255.0

ορισα το όνομα του workgrou ως MSHOME και στους δύο αλλά

ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ

ΔΗΛΑΔΗ:

Στο ένα computer Εκεί που λέει packets sent υπάρχει ένας αριθμός που αυξάνει συνεχώς αλλά εκεί που λέει packets received ο μετρητής είναι κολλημένος στο μηδέν. Παραπάνω όμως γράφει ότι υπάρχει δίκτυο και λέει "Connected. Speed 100Mbits".

Μήπως κάτι κάνω λάθος στην κατασκευή των καλωδίων? Ή φταίει κάτι άλλο, Δοκίμασα να πατήσω repair. αλλά δεν έγινε τίποτα.

Χρησιμοποίησα την ειδική πένσα για τα καλώδια. Έβαλα τα καλώδια στο clip χωρίς να τα απογυμνώσω, μήπως αυτό φταίει; Όταν φτιάχνω όμως για την τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού μου χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ειδική πένσα ούτε τότε τα απογυμώνω. Τα ενδεικτικά leds στις κάρτες δικτύου αναβοσβήνουν.

Τι να φταίει;

stp

Δημοσ.

Eftiaksa ena mikous 1.0m kai den paizei.

Exo apenergopoihsei ta panta, windows fiewall klp. Malon tha trekso to Driveimage kai meta format kai ftou kai apo tin arxi,

Ta PC exoun WinXP Pro me SP1.

Or I will try a commercial cable from a store.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...