Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω για να αγορασω μια σομπα carbon η χαλαζια μεχρι 70-80 ευρω!θα την ηθελα για ενα χωρο περιπου 50-60 τετραγωνικων!καθε προταση δεκτει οπως επισης αν υπαρχει καποια καλυτερη λυση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mike0402 είπε

ψαχνω για να αγορασω μια σομπα carbon η χαλαζια μεχρι 70-80 ευρω!θα την ηθελα για ενα χωρο περιπου 50-60 τετραγωνικων!καθε προταση δεκτει οπως επισης αν υπαρχει καποια καλυτερη λυση!

καινε πολυ ρευμα σε σχεση με ενα κλιματιστικο! Οι carbon λενε οτι εχουν καλυτερη αποδοση απο χαλαζια

Επεξ/σία από gia_nnis
Δημοσ.
4 minutes ago, gia_nnis said:

καινε πολυ ρευμα σε σχεση με ενα κλιματιστικο! Οι carbon λενε οτι εχουν καλυτερη αποδοση απο χαλαζια

κλιματιστικο εχω αλλα ειναι 18 χρονων και δεν ειναι inverter..μηπως καποιος θερμοπομπος ειναι καλυτερος?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mike0402 είπε

κλιματιστικο εχω αλλα ειναι 18 χρονων και δεν ειναι inverter..μηπως καποιος θερμοπομπος ειναι καλυτερος?

Αν το βαζεις μεχρι τους 22β ανταποκρινεται?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mike0402 είπε

δεν το εχω δοκιμασει γιατι πιστευα οτι καιει ρευμα!

οχι αν σε καλυπτει μεχρι και στους 24β τοτε σου ερχεται πιο οικονομικα απο αυτα τα μαραφετια!!!

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mike0402 είπε

οκ θα το κοιταξω..εχεις καμια προταση παντως απο τα αλλα για να εχω υποψη μου?

Εγω προτεινω θερμοπομπο μικα  https://www.skroutz.gr/c/1501/thermopompoi-convectors/f/772516/Mica.html?from=catspan&o=θερμοπομπος+mica

Παρε οποιον νομιζεις εσυ βαση αξιολογησεων και τιμης..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike0402 είπε

σόμπα υγραερίου  https://www.skroutz.gr/s/2425247/Croner-LD-168A.html   έχει πολύ καλή απόδοση  είναι  αρκετά οικονομική 

Δημοσ.
16 minutes ago, gia_nnis said:

Εγω προτεινω θερμοπομπο μικα  https://www.skroutz.gr/c/1501/thermopompoi-convectors/f/772516/Mica.html?from=catspan&o=θερμοπομπος+mica

Παρε οποιον νομιζεις εσυ βαση αξιολογησεων και τιμης..

οι μικα τι διαφορα εχουν απο τους κλασσικους θερμοπομπους?

4 minutes ago, christopher0016 said:

σόμπα υγραερίου  https://www.skroutz.gr/s/2425247/Croner-LD-168A.html   έχει πολύ καλή απόδοση  είναι  αρκετά οικονομική 

μηπως ειναι λιγο επικυνδινη?λογω υγραεριου?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mike0402 είπε

οι μικα τι διαφορα εχουν απο τους κλασσικους θερμοπομπους?

Απλα ζεσταινει μια πλακα(μικα) και εκπεμπει θερμοτητα στα πλαγια και απο πανω.. Λενε οτι εχει καλυτερη αποδοση απο τον απλο θερμοπομπο..

Η υγραεριου αξιζει μονο αν βρεις καποιον να σου γεμιζει την φιαλη με την τιμη του λιτρου! Εχει πολυ καλη αποδοση αλλα και τα μειονεκτηματα της...

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Η υγραεριου αξιζει μονο αν βρεις καποιον να σου γεμιζει την φιαλη με την τιμη του λιτρου! Εχει πολυ καλη αποδοση αλλα και τα μειονεκτηματα της...

μια χαρά αξίζει και έτοιμη φιάλη να πάρεις με 2 φιάλες βγάζω μηνά με λιγότερο απο  35 ευρώ  δεν αξίζει?

26 λεπτά πριν, mike0402 είπε

εαν τηρείς βασικούς κανόνες ασφαλείας ΟΧΙ.  τώρα εαν δεν βιδώσεις καλά την παροχή  που συνδέει μπουκάλα με σόμπα ε λογικό είναι να υπάρξει πρόβλημα 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

μια χαρά αξίζει και έτοιμη φιάλη να πάρεις με 2 φιάλες βγάζω μηνά με λιγότερο απο  35 ευρώ  δεν αξίζει?

εαν τηρείς βασικούς κανόνες ασφαλείας ΟΧΙ.  τώρα εαν δεν βιδώσεις καλά την παροχή  που συνδέει μπουκάλα με σόμπα ε λογικό είναι να υπάρξει πρόβλημα 

Σήμερα την έχω φουλάρει  και πάει σφαίρα.Τελικά εμείς οι δύο είμαστε πολύ φανατικοί του Υγραερίου.Το κόλπο είναι να ξέρεις να την ανάψεις να μη σου φύγει  άκαυτο υγραέριο και μυρίζει. Αν ξέρεις δεν έχει καθόλου μυρωδιά και δεν χρειάζεται καν να ανοίξεις παράθυρο που λένε κάποιοι.☺️

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papoys1 είπε

Σήμερα την έχω φουλάρει  και πάει σφαίρα.Τελικά εμείς οι δύο είμαστε πολύ φανατικοί του Υγραερίου.Το κόλπο είναι να ξέρεις να την ανάψεις να μη σου φύγει  άκαυτο υγραέριο και μυρίζει. Αν ξέρεις δεν έχει καθόλου μυρωδιά και δεν χρειάζεται καν να ανοίξεις παράθυρο που λένε κάποιοι.☺️

χαχα ρε συ πριν λίγες μέρες δεν την φουλαρες  ξανά πάλι?  να είναι πάντα γεμάτη ε χαχα. εγώ είμαι φανατικός γενικότερα του value for money  (όπως και ευ από ότι έχω καταλάβει ) , και η σόμπα υγραερίου είναι vfm κάλως η κακώς είτε την γεμίσεις από βενζινάδικο είτε την πάρεις έτοιμη.   άσε τους άλλους να λένε και να φοβούνται ..    και σιγά δεν μυρίζει και τόσο πολύ  λίγο στο άναμμα γιατί  μέχρι να πάρει μπρος  βγάζει άκαυτο υγραέριο  μετά είσαι μια χαρά.   

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Και γιατι με 12ευρω στην αναγομωση ειναι πιο βαρια απο την ετοιμη και την πληρωνεις απο 15-20ευρω?!!!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...