Golden_Boy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει κανείς που έχει αγοράσει τον βραστήρα νερού της φωτογραφίας από τα Lidl;
Comic maniak Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Φιλε συγνωμη αλλα γελασα πολυ με τον τιτλο 😂😂😂.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Φιλε συγνωμη αλλα γελασα πολυ με τον τιτλο 😂😂😂. Τι έγραφε?
donblunts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τι έγραφε? Και εγώ πριν κλικάρω το νήμα, περίμενα ειρωνικό περιεχόμενο.
Golden_Boy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Χεχεχε, σας καταλαβαίνω. Πάντως για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν κατάλαβα πως έχει βγει αυτό, καθώς οτιδήποτε από τα Lidl (εξαίρεση ίσως τα κρέατα) είναι κορυφαίο από πλευράς ποιότητας και value for money. 😎 2
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά θα είναι, το μόνο που με ανησυχεί είναι αυτο: 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Εγώ δεν τον ξέρω το συγκεκριμένο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από zio10 1
mynam3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Εγώ δεν τον ξέρω το συγκεκριμένο. εάν δεν τον ξέρει ο παππούς, μην τον πάρεις καν
Stamer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Ένας γ.... βραστήρας είναι! Εάν στα λεφτά του δεν βρίσκεις κάποιον με τα ίδια λίτρα ή που να σου αρέσει περισσότερο σαν design, πάρτον! 1
isay Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Golden_Boy είπε Υπάρχει κανείς που έχει αγοράσει τον βραστήρα νερού της φωτογραφίας από τα Lidl; Πριν απο περιπου 2 χρονια ειχα αγοράσει παρομοιο (με αλλο σχέδιο). Ωραίος σαν design, καλή ποιοτητα, δυνατή αντισταση, αλλά στην πράξη μου φάνηκε βαρύς. Δεν βόλευε και σε λίγους μηνες τον χάρισα (τον ειδε και της αρεσε πολύ - εγω τον ξεφορτώθηκα - ας κάνει αυτή βαράκια) και εβαλα σε λειτουργία ενα παλιοτερο μεταλλικό silvercrest που ειχα πάρει απο το lidl. Αν δε σε νοιάζει το βάρος και εισαι του design κάτι καλυτερο σε αυτά τα λεφτά δε θα βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα