Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, green gordon είπε

Σε πρόδωσε το ps5.

Αλλιώς θα σε πιστεύαμε.

δεν το πιασες...εχω τοσα λεφτα που εχω απο τωρα ειδη ps5...xaxaxa..μα το τονισα εξαλου...ειπα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ στο παραπανω post μου...οποτε..................

Δημοσ.

Δε ξερω. Θα ρωτησω τη γυναικα μου τι κανονισαν αν θα παμε η αν θα ερθουν συγγενεις και θα σας πω.

:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός απρόοπτου θα ειμαι Αθήνα, δείπνο παραμονής Χριστουγέννων στο Agora και παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Ψωμί & Αλάτι. 

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Μένω πολύ κοντά στην Αράχωβα (περίπου στα 15χλμ) και μπορώ να πω ότι είναι πολύ υπερτιμημένη σαν περιοχή. Υπάρχουν πολλά γραφικά χωριουδάκια, αλλά η Αράχωβα είναι γνωστή για το χιονοδρομικό κέντρο. Αν δεν ήταν το χιονοδρομικό κέντρο θα ήταν απλώς ένα κωλοχωριό στη μέση του πουθενά. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με σκί, οπότε αν ήθελα να δω χιόνι ίσως πήγαινα σε καμιά Καστοριά αν είχα την δυνατότητα. Κατά τα άλλα εμείς έχουμε κόψει τα ρεβεγιόν εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το βράδυ θα την περάσουμε μόνοι μας στο σπίτι. Ίσως βγούμε το μεσημέρι κάπου κοντά.

Όχι εντάξει, δεν το είπα για να θίξω την Αράχωβα. Απλά, πριν λίγα χρόνια, δεν υπήρχε άλλη απάντηση στο "πού θα πάμε Χριστούγεννα" κλπ.

Μόνο Αράχωβα (όχι εγώ πάντως).

Θα προτιμήσω το χωριό (και) φέτος...😀

Επεξ/σία από Lanike71
Δημοσ.

Μετά από μια 10ετια εξορίας, η Υπηρεσία με έφερε στον τόπο μου πριν μια βδομάδα. Αν δεν δουλεύω, σπιτι με φίλους κ αν βρεθεί όρεξη, σε κάνα μπαράκι Αλλά πιο αργά να χωράς να τεντωθείς μην είναι γεμάτο 

Αν δουλεύω, τότε στη δουλειά με τά " απαραίτητα εφόδια ", lol 

Αν κ αυτό που θα γούσταρα πολύ είναι ένα lan party οι τρεις της παρέας και ο αδερφός μου από την Κω, να σαλπαρουμε μεθυσμένοι ( Όχι μόνο στο παιχνίδι μεθυσμένοι, χαχά) τις θάλασσες του sea of thieves 

Δημοσ.
10 hours ago, NikosKallithea said:

Ρε παιδια απο οτι διαβάζω ολοι μεσα, εγω που βγαίνω γιατι δεν βρίσκω καρέκλα να κάτσω και οταν τους παίρνεις τηλέφωνο όλοι σου λενε φιλε έχουμε κλείσει, δεν πέφτει ούτε καρφίτσα

Δεν ειναι κανεις απο αυτους εδω στο insomnia χαχααααα

Το ψηνετε εμεις οι σπιτογατοι να κανονισουμε συναντηση; Θα ανεβω Αθηνα αμα ειναι :P :P

21 hours ago, TriLoBiTe said:

Βρε λες; :unsure:  Θα γίνει του Πέηγουοτς

Αποτέλεσμα εικόνας για i see what you did there meme

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, trib είπε

Πριν αρκετά χρόνια στα νιάτα μου, 13-14 χρόνια, καθόμασταν με την παρέα στο PC για να προλάβουμε την προσφορά του Rapidshare στις 00:01 με την αλλαγή του χρόνου. Πλήρωνες 3 μήνες και σου έδινε 12. Μάλιστα περίπου την ίδια εποχή είχαμε βάλει ADSL για πρώτη φορά με ταχύτητα 384Kbps, από τη HOL αν θυμάμαι καλά, όπου ένα περιοδικό (Computer για όλους νομίζω) έδινε 3 μήνες δωρεάν. 

Το πρώτο μου dsl ήταν 384 από HOL, από κάτι φοιτητικά πακέτα που έβγαινε φθηνό, μετά το ανέβασαν 768 και λίγα χρόνια πιο μετά έγινε κάπου 2-3αρι.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, margaritagr είπε

Εκτός απρόοπτου θα ειμαι Αθήνα, δείπνο παραμονής Χριστουγέννων στο Agora και παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Ψωμί & Αλάτι. 

Ελα ρε Μαργαρίτα, εχουμε πει να κανονίσουμε με το @vrwmiaris παραμονή πρωτοχρονιάς στο Ψωμί και αλάτι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, trib είπε

...περίπου την ίδια εποχή είχαμε βάλει ADSL για πρώτη φορά με ταχύτητα 384Kbps, από τη HOL αν θυμάμαι καλά, όπου ένα περιοδικό (Computer για όλους νομίζω) έδινε 3 μήνες δωρεάν.

2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Το πρώτο μου dsl ήταν 384 από HOL, από κάτι φοιτητικά πακέτα που έβγαινε φθηνό, μετά το ανέβασαν 768 και λίγα χρόνια πιο μετά έγινε κάπου 2-3αρι.

Σεπτέμβριος 2005, RAM Magazine, τεύχος 194, τιμή €7,5. Δώρο 3 μήνες συνδρομή HOL ADSL 384/128 Kbps. Είχα βγει παγανιά να το βρω, καπάκια αγορά 3COM ADSL router γύρω στο κατοστάρικο. Oh happy days. Κάπου πρέπει να το έχω κρατήσει.

Spoiler

museum.sepchiou.gr-B084.jpg

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Επεξ/σία από helicoid
  • Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, helicoid είπε

Σεπτέμβριος 2005, RAM Magazine, τεύχος 194, τιμή €7,5. Δώρο 3 μήνες συνδρομή HOL ADSL 384/128 Kbps. Είχα βγει παγανιά να το βρω, καπάκια αγορά 3COM ADSL router γύρω στο κατοστάρικο. Oh happy days. Κάπου πρέπει να το έχω κρατήσει.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

museum.sepchiou.gr-B084.jpg

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Εγώ το 06 την έβαλα. Τέτοια περιοδικά είχα σταματήσει να αγοράζω από το 04. Αρκετά τα πετάω τώρα γιατί είναι πάρα πολλά, θα κρατήσω τα τρία παλαιότερα τεύχη που έχω.

Δημοσ.

Εμένα η δικιά μου  με έχει ζαλίσει να πάμε στον κουμπάρο αλλά δεν τον πάω γιατί είναι σπασίκλας.

Ας πάει μόνη της αν θέλει.:P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...