panossar95 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με γονείς και τους συγγενείς,αυτή τη φορά σπίτι. Κάναμε την ανατροπή πέρυσι και πήγαμε έξω μετά από 22 χρόνια σαν οικογένεια 😂. Οπότε δε νομίζω να ξαναγίνει και φέτος. Μετά με τη παρέα σε κάποιο φιλικό σπίτι για λίγο ουίσκι,καμία κουβέντα και χαρτάκι.( Το συχαινομαι γιατί δε παίζει κανείς σοβαρά και είναι βαρετό). Το μόνο καλό είναι ότι ξέρω πως δεν θα δουλεύω 1 του μήνα. Επίσης, δε ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλον της ηλικίας μου (23), αλλά όσο περνάνε τα χρόνια σε σύγκριση με την ηλικία των 10-15έχω αρχίσει και βαριέμαι τα Χριστούγεννα. Παλιά, τα περίμενα σαν τρελός λόγο των δώρων. Ατελείωτες ώρες το βράδυ κάτω από το δέντρο για να δω έστω και λίγο κάτι κάτω από την συσκευασία. Αυτά βέβαια έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια οπότε μου φαίνεται απλά σαν μια συνάντηση συγγενών τώρα πια, καθώς ξέρω ότι για 4η συνεχόμενη χρονιά θα έχω ένα φούτερ από τη μάνα μου και μια φόρμα από το ίδιο μαγαζί από τη θεία μου. Τα οποία δε θα μου κάνουν και θα πρέπει να πάω να τα αλλάξω μετά. (Έχει τύχη να μου πάρουν το ίδιο φούτερ από το ίδιο μαγαζί μια χρονιά 😂 Αδιάφορα σαν γιορτή τα Χριστούγεννα. Προτιμώ το Πάσχα που έχει και σούβλα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από panossar95
lek88 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, panossar95 είπε Με γονείς και τους συγγενείς,αυτή τη φορά σπίτι. Κάναμε την ανατροπή πέρυσι και πήγαμε έξω μετά από 22 χρόνια σαν οικογένεια 😂. Οπότε δε νομίζω να ξαναγίνει και φέτος. Μετά με τη παρέα σε κάποιο φιλικό σπίτι για λίγο ουίσκι,καμία κουβέντα και χαρτάκι.( Το συχαινομαι γιατί δε παίζει κανείς σοβαρά και είναι βαρετό). Το μόνο καλό είναι ότι ξέρω πως δεν θα δουλεύω 1 του μήνα. Επίσης, δε ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλον της ηλικίας μου (23), αλλά όσο περνάνε τα χρόνια σε σύγκριση με την ηλικία των 10-15έχω αρχίσει και βαριέμαι τα Χριστούγεννα. Παλιά, τα περίμενα σαν τρελός λόγο των δώρων. Ατελείωτες ώρες το βράδυ κάτω από το δέντρο για να δω έστω και λίγο κάτι κάτω από την συσκευασία. Αυτά βέβαια έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια οπότε μου φαίνεται απλά σαν μια συνάντηση συγγενών τώρα πια, καθώς ξέρω ότι για 4η συνεχόμενη χρονιά θα έχω ένα φούτερ από τη μάνα μου και μια φόρμα από το ίδιο μαγαζί από τη θεία μου. Τα οποία δε θα μου κάνουν και θα πρέπει να πάω να τα αλλάξω μετά. (Έχει τύχη να μου πάρουν το ίδιο φούτερ από το ίδιο μαγαζί μια χρονιά 😂 Αδιάφορα σαν γιορτή τα Χριστούγεννα. Προτιμώ το Πάσχα που έχει και σούβλα. Έτσι συμβαίνει! Όσο ήμαστε μικρά, έχουμε τρελή χαρά και για τα Χριστούγεννα. Ίσως επειδή τα είχαμε συνδυασει με τα πολλά δώρα, τις βόλτες σε στολισμένα μέρη με τους γονείς ή τους φιλους, την ξέγνοιαστες μέρες χωρίς σχολείο και τις επισκέψεις των φίλων και συγγενών στο σπίτι μέχρι το πρωί. Μετά που μεγαλώνουμε και μπαίνει στη ζωή μας ή δουλειά και η πραγματικότητα της καθημερινότητας όλα αυτά χάνονται μαζί με την χαρά για τα Χριστούγεννα. Αλλαζει ο τρόπος ζωής. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα. Αλλά εδώ και χρόνια για μένα είναι απλές μέρες του χρόνου. Λόγω γιορτών δουλεύω περισσότερο. Πρωτοχρονιά και Χριστούγεννα δουλεύω. Δεν μαζευόμαστε πλέον στο σπίτι όπως παλιά με φίλους και συγγενείς γιατί έχουν όλοι υποχρεώσεις κτλ κτλ. Τα Χριστούγεννα και το Πάσχα είναι γιορτές για τα παιδιά. Όσο κ αν με παρεξηγούν πολλοί που το λέω αυτό. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από lek88 1
panossar95 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, lek88 είπε Έτσι συμβαίνει! Όσο ήμαστε μικρά, έχουμε τρελή χαρά και για τα Χριστούγεννα. Ίσως επειδή τα είχαμε συνδυασει με τα πολλά δώρα, τις βόλτες σε στολισμένα μέρη με τους γονείς ή τους φιλους, την ξέγνοιαστες μέρες χωρίς σχολείο και τις επισκέψεις των φίλων και συγγενών στο σπίτι μέχρι το πρωί. Μετά που μεγαλώνουμε και μπαίνει στη ζωή μας ή δουλειά και η πραγματικότητα της καθημερινότητας όλα αυτά χάνονται μαζί με την χαρά για τα Χριστούγεννα. Αλλαζει ο τρόπος ζωής. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα. Αλλά εδώ και χρόνια για μένα είναι απλές μέρες του χρόνου. Λόγω γιορτών δουλεύω περισσότερο. Πρωτοχρονιά και Χριστούγεννα δουλεύω. Δεν μαζευόμαστε πλέον στο σπίτι όπως παλιά με φίλους και συγγενείς γιατί έχουν όλοι υποχρεώσεις κτλ κτλ. Τα Χριστούγεννα και το Πάσχα είναι γιορτές για τα παιδιά. Όσο κ αν με παρεξηγούν πολλοί που το λέω αυτό. Συμφωνώ και εγώ. Δεν λέω ότι έτσι είναι γενικά, έτσι είναι τουλάχιστον σε εμένα και σε αρκετούς. 1 1
Donovan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Θυμάμαι κι εγώ μικρός πόσο περίμενα αυτές τις μέρες.Σχολεία κλειστά,με τους φίλους μας έξω κάθε μέρα,δώρα κλπ.Τώρα πραγματικά τις σιχαίνομαι και περιμένω να περάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.Νομίζω ότι αυτές οι μέρες είναι καθαρά μέρες παιδιών,γονέων με μικρά παιδιά και ερωτευμένων.Για όποιον δεν είναι σ'αυτές τις κατηγορίες,είναι περίοδος μελαγχολίας και ίσως κατάθλιψης. 4 1 3
adi32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Donovan είπε Θυμάμαι κι εγώ μικρός πόσο περίμενα αυτές τις μέρες.Σχολεία κλειστά,με τους φίλους μας έξω κάθε μέρα,δώρα κλπ.Τώρα πραγματικά τις σιχαίνομαι και περιμένω να περάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.Νομίζω ότι αυτές οι μέρες είναι καθαρά μέρες παιδιών,γονέων με μικρά παιδιά και ερωτευμένων.Για όποιον δεν είναι σ'αυτές τις κατηγορίες,είναι περίοδος μελαγχολίας και ίσως κατάθλιψης. Για όποιον δεν είναι από σοβαρά προβλήματα δυστυχισμένος ή άρρωστος είναι μια χαρά Ελπίζω να μην είσαι σε αυτούς 6
lek88 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, isim είπε Κωνσταντινουπολη με την κοπελα μου Θέλει προσοχή εκεί ειδικά τώρα τις γιορτές που θα έχει κόσμο. (φοβερή η Κωνσταντινούπολη όμως)
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 ...και για να το κλείσω, (αν και δεν πήρα καμία ιδέα) Παραμονή Χριστουγέννων Αθηνών Αρένα ΡΕΜΟΣ - ΒΑΝΔΗ . Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΚΠΙΣΝ Mario Biondi live https://www.snfcc.org/visitors-center/events/2018/12/mario-biondi-live-3112/?lang=el ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 1
Froskeas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Στις 29/11/2018 στις 7:28 ΜΜ, NikosKallithea είπε Οτι λέει το θέμα Είτε Χριστούγεννα, Είτε προτοχρονια Στο χλαπ ένα είν’ το χλαπ και μετά έχω να κάμω μάθημα-ιδιαίτερα νεοελληνικής γλώσσας σε ένα φιλαράκι που δεν το χει και πολύ.. 5
BarcodeCrew Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στο facebook ,θα μαζευτούμε με φίλους 1
margaritagr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, NikosKallithea είπε ...και για να το κλείσω, (αν και δεν πήρα καμία ιδέα) Παραμονή Χριστουγέννων Αθηνών Αρένα ΡΕΜΟΣ - ΒΑΝΔΗ . Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΚΠΙΣΝ Mario Biondi live https://www.snfcc.org/visitors-center/events/2018/12/mario-biondi-live-3112/?lang=el ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Πήγα χτες Αθηνών Αρένα. Αφενός χώρος άριστα διαμορφωμένος με καναπέδες και πολυ καλο εξαερισμό. Αφετερου προγράμμα σωστό και καλή διανομή των τραγουδιών και πολυ κέφι 1 1
γροσερισοπ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) φιλοι ντραγκς σπιτι και μετα εξω γιολο Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από γροσερισοπ 3
Κάλτσας Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Αν με ρωτάνε οι φίλοι μου λέω έχω κανονίσει με τα παιδιά τις δουλειάς, αν με ρωτάνε τα παιδιά τις δουλειάς λέω έχω κανονίσει με τους φίλους και έτσι μπορώ να το λιώσο σπίτι με την ησυχία μου.. Γουίν γουιν σιτσουατιον! 8
talibanakos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 12:58 ΠΜ, star12 είπε σπιτι μπαινοντας στο ινσομνια να πω κανα ανεκδοτακι OH wait επαιξες μεγαλο ρολο στο κλειδωμα,απλα να το ξερεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα