skiabox Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, margaritagr είπε Πήγα χτες Αθηνών Αρένα. Αφενός χώρος άριστα διαμορφωμένος με καναπέδες και πολυ καλο εξαερισμό. Αφετερου προγράμμα σωστό και καλή διανομή των τραγουδιών και πολυ κέφι Ακόμα δεν απαγόρευσαν το κάπνισμα; Α ρε μπανανιστάν! 3 1
star12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, talibanakos είπε επαιξες μεγαλο ρολο στο κλειδωμα,απλα να το ξερεις. 6 ώρες πριν, talibanakos είπε επαιξες μεγαλο ρολο στο κλειδωμα,απλα να το ξερεις. ΟΦ τοπικ Το θρεντ κλειδώθηκε λωγω ύφος από σενανε βρίζοντας με και στο τέλος ειρωνεύοντας .χαιρομαι πραγματικά που με ακολουθείς σε κάθε ποστ να μου την πεις αντί να συνεισφέρεις κάτι στο θρεντ.Στο άλλο σάιτ το μπαν θα σου ερχόταν και από χτες ον τοπικ σε σπίτι με τη κοπέλα μου αλλά συμφωνώ στο παραπάνω μυνημα πως τα Χριστούγεννα είναι καθαρά παιδική γιορτή και λίγο για ερωτευμένους δυστηχως σου προκαλεί στεναχώρια όταν δεν τις παίρνας τις μέρες με άλλους Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από star12
AntiCambeR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στην δουλειά πιθανότατα βάσει προγράμματος για να νιώσω καλύτερα την αλλαγή του χρόνου.Στα 6 χρόνια 3η η 4η φορά που μου "τυχαίνει" βάρδια βράδυ στην αλλαγή του χρόνου.Αδεια καλοκαίρι Χριστούγεννα ή Πάσχα ποτέ στα 6 χρόνια ούτε 1 ημέρα.Και να το ζητήσω δεν πρόκειται να δώσουν ρεπό η άδεια. 1 3
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 6 hours ago, AntiCambeR said: Στην δουλειά πιθανότατα βάσει προγράμματος για να νιώσω καλύτερα την αλλαγή του χρόνου.Στα 6 χρόνια 3η η 4η φορά που μου "τυχαίνει" βάρδια βράδυ στην αλλαγή του χρόνου.Αδεια καλοκαίρι Χριστούγεννα ή Πάσχα ποτέ στα 6 χρόνια ούτε 1 ημέρα.Και να το ζητήσω δεν πρόκειται να δώσουν ρεπό η άδεια. ηταν η καλυτερη μου οταν τυγχαινε αυτο.και δεν το λεω ειρωνικα.και φετος αλλαγη χρονου θα ειμαι standby(oncall). χριστουγεννα πολωνια.ειμαι ηδη εδω.δεν με νοιαζει να βγω.μονο οτι βρισκομαι εδω τα σπαει.κατα τα αλλα is just a day οπως ολες οι αλλες.αν περιμενα να ερθουν χριστουγεννα και πρωτοχρονια για να περασω καλα ,αστα να πανε. αυτο που ολοι περιμενουν αυτες τις ημερες για να περασουν καλα και ολο τον υπολοιπο χρονο δεν κανουν τιποτα με ξεπερναει 2
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Οι γιορτές είναι μόνο για τους μικρούς… Για όλους τους υπόλοιπους είναι οι χειρότερες ημέρες… σε βαθμό να παρακαλάς να σε βάλουν να δουλεύεις παραμονές και ανήμερα, για να γλιτώσεις την προγραμματισμένη γκρίνια από τα σόγια… γιατί ήρθες σε εμάς 1 λεπτό λιγότερο από τους συμπέθερους κλπ κλπ… Στιγμές Ελληνικής οικογενειακής θαλπωρής… Στις 3/12/2018 στις 11:42 ΠΜ, isim είπε Κωνσταντινουπολη με την κοπελα μου Εγώ παρακαλούσα την σύζυγο να πάμε 4ημερο τα Χριστούγεννα (θα ήμουν εκεί τώρα να τρώω ζεστό Κιουνεφέ) και έλεγε όχι, να μην ξοδέψουμε πολλά χρήματα (σε βαθμό να μην την αναγνωρίζω). Και μόλις ακυρώθηκε οριστικά η Κων/πολη, μου λέει δεν πάμε 4 μέρες στην οικονομική Ελλάδα (Πήλιο ή ζαγοροχώρια), και να μου δείχνει δωμάτια σε ξενοδοχεία με 250 ευρώ την βραδιά, χωρίς να υπολογίσουμε βενζίνες, διόδια, φαγητό κλπ κλπ!!!!! Σε πιάνει ή όχι εγκεφαλικό;;;;;;;; 3
Κάλτσας Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, poulinos είπε ηταν η καλυτερη μου οταν τυγχαινε αυτο.και δεν το λεω ειρωνικα.και φετος αλλαγη χρονου θα ειμαι standby(oncall). χριστουγεννα πολωνια.ειμαι ηδη εδω.δεν με νοιαζει να βγω.μονο οτι βρισκομαι εδω τα σπαει.κατα τα αλλα is just a day οπως ολες οι αλλες.αν περιμενα να ερθουν χριστουγεννα και πρωτοχρονια για να περασω καλα ,αστα να πανε. αυτο που ολοι περιμενουν αυτες τις ημερες για να περασουν καλα και ολο τον υπολοιπο χρονο δεν κανουν τιποτα με ξεπερναει Καταλαβαίνω τι θες να πείς, απλά για μερικούς τα χριστούγεννα είναι ενας τρόπος πιο "ξεχωριστός" του περνάω καλά λόγο του πνεύματος των χριστουγεννων κτλ σε σύγκριση με του τι κάνεις ολο τον υπόλοιπο χρόνο (οχι εσύ προσωπικά, κατάλαβες πως το εννοώ ) .. Π.Χ Μερικοι μαζεύονται σε σπίτι ξέρω γω, έρχονται οι συγγενείς τους απο πιο μακρινά μέρη (κάτι που δεν είναι και εύκολο να γίνεται πολύ συχνά) και γίνεται ωραίο σκηνικο ..
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 19 minutes ago, Κάλτσας said: Καταλαβαίνω τι θες να πείς, απλά για μερικούς τα χριστούγεννα είναι ενας τρόπος πιο "ξεχωριστός" του περνάω καλά λόγο του πνεύματος των χριστουγεννων κτλ σε σύγκριση με του τι κάνεις ολο τον υπόλοιπο χρόνο (οχι εσύ προσωπικά, κατάλαβες πως το εννοώ ) .. Π.Χ Μερικοι μαζεύονται σε σπίτι ξέρω γω, έρχονται οι συγγενείς τους απο πιο μακρινά μέρη (κάτι που δεν είναι και εύκολο να γίνεται πολύ συχνά) και γίνεται ωραίο σκηνικο .. ναι καταλαβα πως το λες.απλα να προσθεσω οτι υπαρχουν πολλα ατομα που ναι μεν μαζευονται ολοι μαζι αλλα πολλες φορες δεν το θελουν.σαν αγγαρεια δηλαδη οτι παλι θα μαζευτουμε ολοι μαζι.σιγουρα υπαρχουν και αυτοι βεβαια που τους αρεσει.απλα αν πραγματι θες να δεις συγγενεις και φιλους μπορεις να το κανεις οποιαδηποτε στιγμη οχι μονο τα χριστουγεννα πχ επειδη ειναι συνηθεια η εθιμο.ειμαι της αποψης οτι οταν θες να δεις καποιον βρισκεις χρονο.αλλα ναι οτι πολλες φορες περνας ακομα καλυτερα επειδη ειναι και το πνευμα των χριστουγεννων ισχυει.πχ.και εδω εχουν στολισει για τα χριστουγεννα και δινει αλλη νοτα ασχετα αν πιστευει κανεις σε αυτα η οχι. 34 minutes ago, bromiaris said: Οι γιορτές είναι μόνο για τους μικρούς… Για όλους τους υπόλοιπους είναι οι χειρότερες ημέρες… σε βαθμό να παρακαλάς να σε βάλουν να δουλεύεις παραμονές και ανήμερα, για να γλιτώσεις την προγραμματισμένη γκρίνια από τα σόγια… γιατί ήρθες σε εμάς 1 λεπτό λιγότερο από τους συμπέθερους κλπ κλπ… Στιγμές Ελληνικής οικογενειακής θαλπωρής… Εγώ παρακαλούσα την σύζυγο να πάμε 4ημερο τα Χριστούγεννα (θα ήμουν εκεί τώρα να τρώω ζεστό Κιουνεφέ) και έλεγε όχι, να μην ξοδέψουμε πολλά χρήματα (σε βαθμό να μην την αναγνωρίζω). Και μόλις ακυρώθηκε οριστικά η Κων/πολη, μου λέει δεν πάμε 4 μέρες στην οικονομική Ελλάδα (Πήλιο ή ζαγοροχώρια), και να μου δείχνει δωμάτια σε ξενοδοχεία με 250 ευρώ την βραδιά, χωρίς να υπολογίσουμε βενζίνες, διόδια, φαγητό κλπ κλπ!!!!! Σε πιάνει ή όχι εγκεφαλικό;;;;;;;; κοιταγα για ιωαννινα η καπου εκει τριγυρω να παω τωρα που εχω αδεια και οταν ειδα τιμες λεω οκ αντε γεια και ηρθα πολωνια.80 ευρω πηγαινε ελα.και κανα 30αρι νομιζω το δωματιο πανω κατω.κατα τα αλλα ναι πολυ ψευτικο ολο αυτο.να βρισκονται ατομα μεταξυ τους ειδικα συγγενεις χωρις να θελουν απλα και μονο επειδη πρεπει και ειναι το εθιμο.και βλεπεις να ψαχνουν δικαιολογιες για να μην πανε δεν ειδα επισης κανεναν να λεει οτι τα χριστουγεννα τα σπανε που περνουμε δωρο χριστουγεννων:p 3
Glikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Αυτή η 'δηθενιά' τις γιορτές που μαζεύονται συγγενείς και καλά σε γιορτινό πνεύμα, ενώ τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου δεν βλέπονται, είναι cringe και τραγικό. Πολύ υποκρισία. 2
*nenya* Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Ολη τη βδομαδα εκανα Xmas crafting με τις μαθητριες μου και καθε χρονο μου μεταδιδουν τον ενθουσιασμο τους και την ανυπομονησία τους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Αν δεν ειχα επαφη με παιδια ισως να μην μου ελεγαν τπτ αυτες οι μερες. Αλλα μ'αρεσει αυτη η αθωοτητα και η χαρα, η ανταλλαγη δωρων, η ατμόσφαιρα που φτιαχνουν τα λαμπακια, τα γλυκα, τα τραγουδια... Τα τραπεζωματα ομως θυμαμαι πιο παλια τα ένιωθα σαν αγγαρεία διοτι μαζευονταν συγγενεις που δεν αντεχα και πηγαινα αναγκαστικα γιατι συνόδευα τους γονεις μου ως παιδακι. Τα τελευταια χρονια παω μονο σε σπίτια συγγενών που αγαπώ, δεν θελω να σπαταλω τον χρόνο μου με ατομα που δεν χωνευουμε ο ενας τον αλλον. New Year's Eve λοιπον φετος στης αγαπημενης μου γιαγιας. 7
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δεν είναι να πας πουθενά γιορτές, εκμετάλλευση σκέτη! 1
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 εμεις δεν δουλεύουμε μερικές μερες και σ/κ όποτε αραχτός επιτελούς σπιτι με γονείς δεν γουστάρω να βγαίνω τετοιες ήμερες... απο μικρός θεωρούσα αυτές της μερες μου φα- μονο το δωρο που παιρνω απο την δουλεια αξιζει τιποτα αλλο Στις 2/12/2018 στις 11:36 ΠΜ, lek88 είπε Έτσι συμβαίνει! Όσο ήμαστε μικρά, έχουμε τρελή χαρά και για τα Χριστούγεννα. Ίσως επειδή τα είχαμε συνδυασει με τα πολλά δώρα, τις βόλτες σε στολισμένα μέρη με τους γονείς ή τους φιλους, την ξέγνοιαστες μέρες χωρίς σχολείο και τις επισκέψεις των φίλων και συγγενών στο σπίτι μέχρι το πρωί. Μετά που μεγαλώνουμε και μπαίνει στη ζωή μας ή δουλειά και η πραγματικότητα της καθημερινότητας όλα αυτά χάνονται μαζί με την χαρά για τα Χριστούγεννα. Αλλαζει ο τρόπος ζωής. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα. Αλλά εδώ και χρόνια για μένα είναι απλές μέρες του χρόνου. Λόγω γιορτών δουλεύω περισσότερο. Πρωτοχρονιά και Χριστούγεννα δουλεύω. Δεν μαζευόμαστε πλέον στο σπίτι όπως παλιά με φίλους και συγγενείς γιατί έχουν όλοι υποχρεώσεις κτλ κτλ. Τα Χριστούγεννα και το Πάσχα είναι γιορτές για τα παιδιά. Όσο κ αν με παρεξηγούν πολλοί που το λέω αυτό. xmas= thiefs of my pocket ! thats all man 16 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν είναι να πας πουθενά γιορτές, εκμετάλλευση σκέτη! εισαι δικος μου εσυ καλα τα λες φιλε 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Οι γιορτές είναι μόνο για τους μικρούς… Για όλους τους υπόλοιπους είναι οι χειρότερες ημέρες… σε βαθμό να παρακαλάς να σε βάλουν να δουλεύεις παραμονές και ανήμερα, για να γλιτώσεις την προγραμματισμένη γκρίνια από τα σόγια… γιατί ήρθες σε εμάς 1 λεπτό λιγότερο από τους συμπέθερους κλπ κλπ… Στιγμές Ελληνικής οικογενειακής θαλπωρής… Εγώ παρακαλούσα την σύζυγο να πάμε 4ημερο τα Χριστούγεννα (θα ήμουν εκεί τώρα να τρώω ζεστό Κιουνεφέ) και έλεγε όχι, να μην ξοδέψουμε πολλά χρήματα (σε βαθμό να μην την αναγνωρίζω). Και μόλις ακυρώθηκε οριστικά η Κων/πολη, μου λέει δεν πάμε 4 μέρες στην οικονομική Ελλάδα (Πήλιο ή ζαγοροχώρια), και να μου δείχνει δωμάτια σε ξενοδοχεία με 250 ευρώ την βραδιά, χωρίς να υπολογίσουμε βενζίνες, διόδια, φαγητό κλπ κλπ!!!!! Σε πιάνει ή όχι εγκεφαλικό;;;;;;;; φιλε....τι τραβας... Στις 2/12/2018 στις 3:55 ΜΜ, adi32 είπε Για όποιον δεν είναι από σοβαρά προβλήματα δυστυχισμένος ή άρρωστος είναι μια χαρά Ελπίζω να μην είσαι σε αυτούς το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η εσωτερικη μοναξια τα αλλα θεραπευτονται 1
talibanakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, star12 είπε Το θρεντ κλειδώθηκε λωγω ύφος από σενανε βρίζοντας με και στο τέλος ειρωνεύοντας .χαιρομαι πραγματικά που με ακολουθείς σε κάθε ποστ να μου την πεις αντί να συνεισφέρεις κάτι στο θρεντ.Στο άλλο σάιτ το μπαν θα σου ερχόταν και από χτες Δεν καταλαβαινω πολλα απο αυτα που γραφεις,προσπαθησε παραπανω απο τη νεα χρονια. Δε θυμαμαι να εχω βρισει ποτε εδω μεσα. Το αλλο "σαιτ" που θα μου ερχοταν απο χτες το "μπαν" ποιο ειναι ακριβως; Δεν εχω να συνεισφερω και πολλα σε ενα thread που αφορα το "ρεβεγιον" του ελληνα.
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 5:32 ΠΜ, Βασίλης_29 είπε Κάθε χρονιά στο σπίτι μας καθόμαστε, δεν έχει να κάνει αν είσαι αισιόδοξος ή οχι, τώρα άλλοι μπορεί να έχουν συνηθίσει αλλιώς να μαζεύονται και να κάνουν πρωτοχρονιάτικο γλέντι. στο μυαλο σου ειναι ολα φιλε...
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 43 minutes ago, zio10 said: Δεν είναι να πας πουθενά γιορτές, εκμετάλλευση σκέτη! εξωτερικοοοοοο
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, poulinos είπε εξωτερικοοοοοο ναι φιλε -εσωτερικο και καλοκαιρι μακρια....φωτια....εκτος και εχεις γνωστους...φετος εαν δεν αλαξω δουλεια παλι θα παω διακοπες μετα απο 6 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα