Kostasspil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Just now, APPLEGEEK said: σπιτι με γονείς Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ τον εαυτό μου να ψάχνει αφορμές για να περάσω όλο και περισσότερο χρόνο μαζί τους. Σε φάση να ασχολούμαι με ψιλομαλακιούλες που παλιότερα δεν έκανα (βλ. σουπερμαρκετ με τη μάνα μου ξερωγω). Δεν θέλω να έρθει μια μέρα που θα μετανιώσω που δεν το εκανα περισσότερο. Κι αυτό που έγραψα στην αρχή για χαρτί και φιλικό σπίτι, μπορεί να πιστολιαστεί τελευταία στιγμή και ν κάτσω μέσα 5
NikosKallithea Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Glikos είπε Αυτή η 'δηθενιά' τις γιορτές που μαζεύονται συγγενείς και καλά σε γιορτινό πνεύμα, ενώ τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου δεν βλέπονται, είναι cringe και τραγικό. Πολύ υποκρισία. Συμφωνώ Η χειρότερη μάζωξη ever . Εγω την εχω κατάργηση πλέον 3
margaritagr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Συμφωνώ Η χειρότερη μάζωξη ever . Εγω την εχω κατάργηση πλέον Πόσο σου είπαν στο Αρενα το μπουκαλι; Εμάς στην Α ζωνη μας πήγε στα 80/άτομο αλλά δεν ξέρω αν ήταν τιμή λόγω γιορτων ή όχι 2
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 20 minutes ago, APPLEGEEK said: ναι φιλε -εσωτερικο και καλοκαιρι μακρια....φωτια....εκτος και εχεις γνωστους...φετος εαν δεν αλαξω δουλεια παλι θα παω διακοπες μετα απο 6 χρονια σπανια διακοπες εσωτερικο με τις τιμες που εχουν.αντε κανα touring με μηχανη.τον υπολοιπο καιρο εξωτερικο με τα μισα λεφτα.κατα τα αλλα μου βγαζαν και την διαφημιση οτι μενουμε ελλαδα για διακοπες.ναι τρεχοντας. 1 1
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ τον εαυτό μου να ψάχνει αφορμές για να περάσω όλο και περισσότερο χρόνο μαζί τους. Σε φάση να ασχολούμαι με ψιλομαλακιούλες που παλιότερα δεν έκανα (βλ. σουπερμαρκετ με τη μάνα μου ξερωγω). Δεν θέλω να έρθει μια μέρα που θα μετανιώσω που δεν το εκανα περισσότερο. Κι αυτό που έγραψα στην αρχή για χαρτί και φιλικό σπίτι, μπορεί να πιστολιαστεί τελευταία στιγμή και ν κάτσω μέσα εγω παλια που ουτε τηλ δεν επερνα ειμαστε κώλος και βρακί εδω και χρονιά λολ
Thulogur Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 33 minutes ago, Kostasspil said: Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ τον εαυτό μου να ψάχνει αφορμές για να περάσω όλο και περισσότερο χρόνο μαζί τους. Σε φάση να ασχολούμαι με ψιλομαλακιούλες που παλιότερα δεν έκανα (βλ. σουπερμαρκετ με τη μάνα μου ξερωγω). Δεν θέλω να έρθει μια μέρα που θα μετανιώσω που δεν το εκανα περισσότερο. Κι αυτό που έγραψα στην αρχή για χαρτί και φιλικό σπίτι, μπορεί να πιστολιαστεί τελευταία στιγμή και ν κάτσω μέσα Κι εγω μια απ'τα ιδια. Μεγαλώνοντας βλέπω ολο και περισσότερο οτι αυτές τις λιγες ώρες περιμένουν πως και πως. 3
Alexandros7474 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 1/12/2018 στις 8:33 ΜΜ, Γιαούρτι είπε Μπορεί να άλλαξε κάτι αλλά όχι στο βαθμό που παρουσιάζεται. εκτροχιαζόμαστε βέβαια στη συζήτηση.. αφήνω κι αυτό εδώ και τέρμα το offtopic Φίλε το ότι ένας λαός περιμένει τις υπέρ εκπτώσεις μια μέρα τον χρόνο για να ψωνίσει δεν δείχνει σημάδι πλούτου αλλά κατάντιας 4
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε εξωτερικοοοοοο Νομίζω το ίδιο είναι κι εκεί. Οι τιμές διπλασιάζονται ή τριπλασιάζονται και οι υπηρεσίες μένουν στην καλύτερη περίπτωση ίδιες. Μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά τιμών με διάφορα λίγων ημερών.
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 14 minutes ago, zio10 said: Νομίζω το ίδιο είναι κι εκεί. Οι τιμές διπλασιάζονται ή τριπλασιάζονται και οι υπηρεσίες μένουν στην καλύτερη περίπτωση ίδιες. Μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά τιμών με διάφορα λίγων ημερών. οχι παντου.ειμαι πολωνια.βρηκα εισιτηρια με 80 ευρω πηγαινε ελα οπως ειπα και δωματιο με 30 ευρω οπως ολες τις αλλες ημερες του χρονου.ορεξη και ψαξιμο θελει. 3 1
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε οχι παντου.ειμαι πολωνια.βρηκα εισιτηρια με 80 ευρω πηγαινε ελα οπως ειπα και δωματιο με 30 ευρω οπως ολες τις αλλες ημερες του χρονου.ορεξη και ψαξιμο θελει. Τα εισιτήρια τα έκλεισες νωρίς; Γιατί έχω φίλο στην Πολωνία και μου έχει πει ότι αν δεν κλείσεις νωρίς είναι ακριβά.
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 23 minutes ago, zio10 said: Τα εισιτήρια τα έκλεισες νωρίς; Γιατί έχω φίλο στην Πολωνία και μου έχει πει ότι αν δεν κλείσεις νωρίς είναι ακριβά. 15/11 τα εκλεισα.δηλαδη ενα μηνα πριν.αν δεν ηταν χριστουγεννα παιζει να τα κλεινες και 5 μερες πριν με χαμηλη τιμη.η πολωνια ειναι ωραιος και φτηνος προορισμος 2
vrwmiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, margaritagr είπε Πόσο σου είπαν στο Αρενα το μπουκαλι; Εμάς στην Α ζωνη μας πήγε στα 80/άτομο αλλά δεν ξέρω αν ήταν τιμή λόγω γιορτων ή όχι Πόσα άτομα είσασταν α;
valkon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Σπίτι οικογενειακά με φαγητό και the office
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε στο μυαλο σου ειναι ολα φιλε... Τι είναι στο μυαλό μου:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα