Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα φύγω οικιωθελης από την εργασια μου μετά από την κανονική μου άδεια. Ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να μου πληρώσει τις μέρες άδειας που πήρα πριν αποχωρήσω; Και επισης δικαιουμε κάτι άλλο; 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι είναι υποχρεωμένος, και επίσης πρέπει να σου δώσει μισθό, υπόλοιπο άδειας (σε χρήματα) δωρώ χριστουγεννων και επίδομα άδειας αν δεν το έχει ήδη πληρωθεί. Να τονίσω ότι συνήθως στη σύμβαση υπάρχει όρος πόσο καιρό πριν πρέπει να ενημερώσεις τον εργοδότη πριν από την αποχώρηση σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/11/2018 στις 10:09 ΜΜ, DZ-Photographer είπε

Ναι είναι υποχρεωμένος, και επίσης πρέπει να σου δώσει μισθό, υπόλοιπο άδειας (σε χρήματα) δωρώ χριστουγεννων και επίδομα άδειας αν δεν το έχει ήδη πληρωθεί. Να τονίσω ότι συνήθως στη σύμβαση υπάρχει όρος πόσο καιρό πριν πρέπει να ενημερώσεις τον εργοδότη πριν από την αποχώρηση σου.

ναι όλα αυτά με την προϋπόθεση οτι έχεις κλείσει καιρό εκεί, εάν δουλεύεις 2 μήνες δεν θα πάρεις σχεδόν τίποτα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, great είπε

ναι όλα αυτά με την προϋπόθεση οτι έχεις κλείσει καιρό εκεί, εάν δουλεύεις 2 μήνες δεν θα πάρεις σχεδόν τίποτα.

Αν δουλεύει δυο μήνες αποζημίωση δεν θα πάρει, άλλα στα υπόλοιπα θα βγουν αναλογίες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε

Αν δουλεύει δυο μήνες αποζημίωση δεν θα πάρει, άλλα στα υπόλοιπα θα βγουν αναλογίες.

Και 50 χρόνια να δούλευε, από την στιγμή που φεύγει οικειοθελώς αποζημίωση δεν επρόκειτο να παρει.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την αδεια, το επιδομα αδειας, οπως και το δωρο Χριστουγέννων, τα δικαιούται, αναλογικά πάντα γιατι υπολογίζονται βάσει των προηγούμενων μηνών που εχει δουλέψει, αρχης γενομένης απο 1/1

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Την αδεια, το επιδομα αδειας, οπως και το δωρο Χριστουγέννων, τα δικαιούται, αναλογικά πάντα γιατι υπολογίζονται βάσει των προηγούμενων μηνών που εχει δουλέψει, αρχης γενομένης απο 1/1

Των Χριστουγεννων ειναι από1/5 αν δεν κανω λαθος! 😕

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα.

Είμαι σε εταιρεία 7 χρόνια και 31/1 έχω δηλώσει οικοθελής αποχώρηση.

Πόση άδεια δικαιούμε να πληρωθώ ή να χρησιμοποιήσω απο το 2019;

Επεξ/σία από SubeRip
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SubeRip είπε

Καλησπέρα,

πρακτικά 2 ημέρες...

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SubeRip είπε

Καλησπέρα,

αν είσαι πάνω από 3 έτη στον ίδιο εργοδότη, πληρώνεσαι το σύνολο των αδειών του έτους που δεν έχεις χρησιμοποιήσει

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, paylidis είπε

πρακτικά 2 ημέρες...

τουλάχιστον 22 μέρες που αν δεν τις πάρει θα τις αποζημιωθεί 

συν το επίδομα άδειας ολόκληρο 

είναι ο,τι καλύτερο να φεύγεις γενάρη 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, logistoulis είπε

τουλάχιστον 22 μέρες που αν δεν τις πάρει θα τις αποζημιωθεί 

συν το επίδομα άδειας ολόκληρο 

είναι ο,τι καλύτερο να φεύγεις γενάρη 

ποτε αλλαξε αυτό; οταν εφυγα εγω απο τον ιδιωτικό τομέα πριν μερικά χρόνια φλεβάρη απο το λογιστηριο μου ειχαν υπολογισει ρητά αποζημίωση για 5 ημέρες άδεια...(εκτος εαν με επιασαν κοροιδο δεν ασχολήθηκα καν να το ψάξω, μου φάνηκε μάλιστα λογικότατο). Αν ισχυει φοβερό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...