Alexia91 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Θα φύγω οικιωθελης από την εργασια μου μετά από την κανονική μου άδεια. Ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να μου πληρώσει τις μέρες άδειας που πήρα πριν αποχωρήσω; Και επισης δικαιουμε κάτι άλλο;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Ναι είναι υποχρεωμένος, και επίσης πρέπει να σου δώσει μισθό, υπόλοιπο άδειας (σε χρήματα) δωρώ χριστουγεννων και επίδομα άδειας αν δεν το έχει ήδη πληρωθεί. Να τονίσω ότι συνήθως στη σύμβαση υπάρχει όρος πόσο καιρό πριν πρέπει να ενημερώσεις τον εργοδότη πριν από την αποχώρηση σου.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Προταση μου ειναι να πας 2-3 μερες μετα την αδειας και μετα πες του οτι φευγεις 1
Alexia91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας!!
great Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Στις 29/11/2018 στις 10:09 ΜΜ, DZ-Photographer είπε Ναι είναι υποχρεωμένος, και επίσης πρέπει να σου δώσει μισθό, υπόλοιπο άδειας (σε χρήματα) δωρώ χριστουγεννων και επίδομα άδειας αν δεν το έχει ήδη πληρωθεί. Να τονίσω ότι συνήθως στη σύμβαση υπάρχει όρος πόσο καιρό πριν πρέπει να ενημερώσεις τον εργοδότη πριν από την αποχώρηση σου. ναι όλα αυτά με την προϋπόθεση οτι έχεις κλείσει καιρό εκεί, εάν δουλεύεις 2 μήνες δεν θα πάρεις σχεδόν τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, great είπε ναι όλα αυτά με την προϋπόθεση οτι έχεις κλείσει καιρό εκεί, εάν δουλεύεις 2 μήνες δεν θα πάρεις σχεδόν τίποτα. Αν δουλεύει δυο μήνες αποζημίωση δεν θα πάρει, άλλα στα υπόλοιπα θα βγουν αναλογίες.
Alxnks Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Αν δουλεύει δυο μήνες αποζημίωση δεν θα πάρει, άλλα στα υπόλοιπα θα βγουν αναλογίες. Και 50 χρόνια να δούλευε, από την στιγμή που φεύγει οικειοθελώς αποζημίωση δεν επρόκειτο να παρει. 3
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την αδεια, το επιδομα αδειας, οπως και το δωρο Χριστουγέννων, τα δικαιούται, αναλογικά πάντα γιατι υπολογίζονται βάσει των προηγούμενων μηνών που εχει δουλέψει, αρχης γενομένης απο 1/1 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από NikosKallithea
panosno1com Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Την αδεια, το επιδομα αδειας, οπως και το δωρο Χριστουγέννων, τα δικαιούται, αναλογικά πάντα γιατι υπολογίζονται βάσει των προηγούμενων μηνών που εχει δουλέψει, αρχης γενομένης απο 1/1 Των Χριστουγεννων ειναι από1/5 αν δεν κανω λαθος! 😕 2
SubeRip Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα. Είμαι σε εταιρεία 7 χρόνια και 31/1 έχω δηλώσει οικοθελής αποχώρηση. Πόση άδεια δικαιούμε να πληρωθώ ή να χρησιμοποιήσω απο το 2019; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από SubeRip
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, SubeRip είπε Καλησπέρα, για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα. Είμαι σε εταιρεία 7 χρόνια και 31/1 έχω δηλώσει οικοθελής αποχώρηση. Πόση άδεια δικαιούμε να πληρωθώ ή να χρησιμοποιήσω απο το 2019; πρακτικά 2 ημέρες... 1
johnieXoX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, SubeRip είπε Καλησπέρα, για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα. Είμαι σε εταιρεία 7 χρόνια και 31/1 έχω δηλώσει οικοθελής αποχώρηση. Πόση άδεια δικαιούμε να πληρωθώ ή να χρησιμοποιήσω απο το 2019; αν είσαι πάνω από 3 έτη στον ίδιο εργοδότη, πληρώνεσαι το σύνολο των αδειών του έτους που δεν έχεις χρησιμοποιήσει 2
logistoulis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, paylidis είπε πρακτικά 2 ημέρες... τουλάχιστον 22 μέρες που αν δεν τις πάρει θα τις αποζημιωθεί συν το επίδομα άδειας ολόκληρο είναι ο,τι καλύτερο να φεύγεις γενάρη Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από logistoulis
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, logistoulis είπε τουλάχιστον 22 μέρες που αν δεν τις πάρει θα τις αποζημιωθεί συν το επίδομα άδειας ολόκληρο είναι ο,τι καλύτερο να φεύγεις γενάρη ποτε αλλαξε αυτό; οταν εφυγα εγω απο τον ιδιωτικό τομέα πριν μερικά χρόνια φλεβάρη απο το λογιστηριο μου ειχαν υπολογισει ρητά αποζημίωση για 5 ημέρες άδεια...(εκτος εαν με επιασαν κοροιδο δεν ασχολήθηκα καν να το ψάξω, μου φάνηκε μάλιστα λογικότατο). Αν ισχυει φοβερό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα