SubeRip Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, divo είπε παρε το λογιστιριο τηλεφωνο και πες τους για την αδεια. Αν μπηκε ή οχι http://efotopoulou.gr/apodoches-adias-ke-epidoma-adias-se-periptosi-liseos-tis-schesis-ergasias/ Ναι, Αυτο θα φανει στο χαρτί της μισθοδίας που ελπιζω να πάρω τις επόμενες μέρες. Αυτο που δεν έχω καταλάβει ειναι αν δικαιούμε 25 μερες /12 μήνες ~= 2 μέρες ή αν δικαιουμε 25 μέρες για το 2019 Λέει sto link: και το επίδομα αδείας που θα ελάμβανε εάν κατά το χρονικό σημείο που λύεται η σχέση εργασίας έπαιρνε την άδειά του. Πώς το υπολογίζει εκεί; Γιατι αν το πάνε αναλογικά μεχρι 31/1 έχω 2 μερες άδεια Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από SubeRip
AntiCambeR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, SubeRip είπε Ναι, Αυτο θα φανει στο χαρτί της μισθοδίας που ελπιζω να πάρω τις επόμενες μέρες. Αυτο που δεν έχω καταλάβει ειναι αν δικαιούμε 25 μερες /12 μήνες ~= 2 μέρες ή αν δικαιουμε 25 μέρες για το 2019 Λέει sto link: και το επίδομα αδείας που θα ελάμβανε εάν κατά το χρονικό σημείο που λύεται η σχέση εργασίας έπαιρνε την άδειά του. Πώς το υπολογίζει εκεί; Γιατι αν το πάνε αναλογικά μεχρι 31/1 έχω 2 μερες άδεια Νομίζω πως εφόσον έχεις κλείσει 3 χρόνια στην ίδια εταιρεία δικαιούσαι ολόκληρη την άδεια μόλις μπεί το καινούριο έτος. Εμένα μου είπαν οτι έχουν δικαίωμα έως το τέλος του έτους(2018)να τα καταθέσουν(Αδεια και επίδομα)και το δώρο Χριστουγέννων έως τις 21/12 το οποίο το κατέθεσαν. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από AntiCambeR
panos4tw Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, SubeRip είπε Ναι, Αυτο θα φανει στο χαρτί της μισθοδίας που ελπιζω να πάρω τις επόμενες μέρες. Αυτο που δεν έχω καταλάβει ειναι αν δικαιούμε 25 μερες /12 μήνες ~= 2 μέρες ή αν δικαιουμε 25 μέρες για το 2019 Λέει sto link: και το επίδομα αδείας που θα ελάμβανε εάν κατά το χρονικό σημείο που λύεται η σχέση εργασίας έπαιρνε την άδειά του. Πώς το υπολογίζει εκεί; Γιατι αν το πάνε αναλογικά μεχρι 31/1 έχω 2 μερες άδεια Δικαιουσαι 25 μερες, ακα 1 ολοκληρο μισθο και κατι. Source: Περα απο το οτι ο νομος που παραθετεις ειναι σαφης, αρκετες συζητησεις με συναδελφους που προγραμματιζουν την αποχωρηση τους αρχες του χρονου ακριβως για αυτο το λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα