Prof_Chaos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έφτιαξα εύκολα Revolut και πάνω να την φορτίσω *top up Βάζω Εθνική Χρεωστική Declined Βαζω Eurobank γράφει δεν υποστηρίζεται η τράπεζα .. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. Μόνο με έμβασμα φορτίζει η κάρτα ; ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ Επιλέγω Bank transfer και μου βγάζει Local με ΙΒΑΝ και BIC και μια δεύτερη καρτέλα SWIFT το οποιο εχει διαφορετικό ΙΒΑΝ και ΒΙC και είναι της Lloyds bank Εκει το εχω χάσει λίγο Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Prof_Chaos
kathytherion Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 8:52 ΜΜ, Prof_Chaos είπε Λοιπόν έφτιαξα εύκολα Revolut και πάνω να την φορτίσω *top up Βάζω Εθνική Χρεωστική Declined Βαζω Eurobank γράφει δεν υποστηρίζεται η τράπεζα .. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. Μόνο με έμβασμα φορτίζει η κάρτα ; ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ Επιλέγω Bank transfer και μου βγάζει Local με ΙΒΑΝ και BIC και μια δεύτερη καρτέλα SWIFT το οποιο εχει διαφορετικό ΙΒΑΝ και ΒΙC και είναι της Lloyds bank Εκει το εχω χάσει λίγο Και μετα απο τα παραπανω σχολια αρχιζω να φοβαμαι τη διαδικασια για ρεβολουτ οτι θα ναι πολυ περιπλοκη. Οποτε.καταληγω να εχω λιγα μετρητα σε λιρες και την καρτα.μου. ομως,μετρητα που να βγαλω τελικα? Στην τραπεζα.ελλαδος,σε αμταλλακτηριο.στο κεμτρο.αθηνας.η στο λονδινο? Μετα,εχω αλφα. Ισχυει οτι με καθε πληρωμη που θα κανω θα κραταει προμηθεια?
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kathytherion είπε Και μετα απο τα παραπανω σχολια αρχιζω να φοβαμαι τη διαδικασια για ρεβολουτ οτι θα ναι πολυ περιπλοκη. Οποτε.καταληγω να εχω λιγα μετρητα σε λιρες και την καρτα.μου. ομως,μετρητα που να βγαλω τελικα? Στην τραπεζα.ελλαδος,σε αμταλλακτηριο.στο κεμτρο.αθηνας.η στο λονδινο? Μετα,εχω αλφα. Ισχυει οτι με καθε πληρωμη που θα κανω θα κραταει προμηθεια? Δεν είναι τελικά , απλά φορτίζει μόνο με έμβασμα και όχι απο Ελληνική κάρτα.Προσωπικά εκανα ενα εμβασμα απο Eurobank με 1,25€ και εμφάνισε το ποσό στην Revolut .επίσης τις επόμενες ημέρες θα τρέχει η δωρεάν revolut φυσική κάρτα. Δευτερη κίνηση που εκανα ηταν να φτιάξω και Ν26 με το σκεπτικό να βάζω εκεί ενα μεγαλύτερο ποσό και όταν θέλω να φορτίσω την Revolut, να περνάω το ποσό με την κάρτα της Ν26 χωρίς κάποιο κόστος.(με ξένες κάρτες φορτίζει οχι με Ελληνικές ) Δεν ξέρω αν θα μπώ σε αυτη τη διαδικασία βέβαια .Βλέπω οτι και στη Ν26 κάνεις αγορές σε οποιοδήποτε νόμισμα δωρεάν αλλά όχι ανάληψη. Η μετατροπή απο Ευρώ σε λίρες γίνεται μέσα απο το Revolut χωρίς έξοδα με την ισοτιμία ημέρας αν θέλεις . Εναλλακτικά οταν θα είσαι Αγγλία σε κάθε αγορά ανάληψη θα κάνει αυτόματα την μετροπή με την ισοτιμία ημέρας χωρις κόστος. Αν δεν τα κάνεις τα παραπάνω πάρε μια κάρτα Ελληνικής τράπεζας και κάνε μια ανάληψη απο το το Heathrow ενα ποσό που εχεις υπολογίσει οτι θα χρησιμοποιήσεις . Βέβαια αγορές αναλήψεις με Ελληνική κάρτα θα έχουν κόστος. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από Prof_Chaos
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 On 09/12/2018 at 03:02, kathytherion said: Και μετα απο τα παραπανω σχολια αρχιζω να φοβαμαι τη διαδικασια για ρεβολουτ οτι θα ναι πολυ περιπλοκη. Οποτε.καταληγω να εχω λιγα μετρητα σε λιρες και την καρτα.μου. ομως,μετρητα που να βγαλω τελικα? Στην τραπεζα.ελλαδος,σε αμταλλακτηριο.στο κεμτρο.αθηνας.η στο λονδινο? Μετα,εχω αλφα. Ισχυει οτι με καθε πληρωμη που θα κανω θα κραταει προμηθεια? ναι κραταει.πολυ λιγα βεβαια.10 20 λεπτα.εκτος αν κανεις 500 αγορες.σιγουρα στο ιντερνετ αναφερει ποσο κρατανε που μαλλον παει με ποσοστο. εγω αλλαζω σε ανταλλακτηριο μερικα χρηματα και τα υπολοιπα καρτες. αλλωστε ποσα να δωσεις σε προμηθειες?εκτος αν πας εκει και χαλας πολλλααα λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα