Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα,έχω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το ΚΕΑ.Πριν μερικές μέρες πήγα στη Πρόνοια, έκανα ΝΕΑ αίτηση ΚΕΑ αλλά επειδή δεν είχα αριθμό παροχής στο όνομα του,η υπάλληλος μου την έκανε εκεί ως "Μη Ηλεκτροδοτούμενο" για να μη χάσω το μήνα αλλά μου είπε να πάω άμεσα να περάσω την παροχή στο όνομα μου κ να ξανά έρθω να ακυρώσω την υπάρχουσα κ να υποβάλλω νέα. Το έκανα λοιπόν, πήγα στη ΔΕΗ, πέρασα την παροχή στο όνομα μου κ πήγα από την Πρόνοια για να την κάνω εκ νέου με τα νέα στοιχεία. Εκεί λοιπόν μου είπανε ότι σύμφωνα με νέα απόφαση,από τη στιγμή που υπάρχει Εγκεκριμένη αίτηση, απαγορεύεται να κάνεις οποιαδήποτε μεταβολή τών στοιχείων. Αν κάνεις ανάκληση μου είπε υπάρχει περίπτωση μετά το σύστημα να μη δεχτεί Νέα Αίτηση. Αυτό που μας συμβούλεψε λοιπόν η υπάλληλος (ήταν η ίδια υπάλληλος που μου είχε κάνει την αίτηση ως Μη Ηλεκτροδοτουμενο) είναι να ΜΗ κάνω τπτ,να περιμένω να περάσουνε οι 6 μήνες κ μετά όταν κάνω κ πάλι Νέα Αίτηση τότε να εισάγω τον αριθμό παροχής. Αυτό που με ανησυχεί όμως είναι αν θα υπάρξει κάποιο θέμα σε περίπτωση έλεγχου,τι γίνεται δλδ σε αυτές τις περιπτώσεις; Θα έχω κάποιο πρόβλημα; Γνωρίζει κάποιος να μας βοηθήσει; Φοβάμαι μήπως γίνει κάποιος έλεγχος κ φάω κάνα πρόστιμο η ακόμα κ φυλάκιση για ψευδή στοιχεία στη συμπλήρωση της αίτησης. Πράγμα βέβαια που θα είναι απόλυτα άδικο. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
GREGORYMO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Το ΑΠΟΚΛΕΙΩ για πρόστιμο η φυλάκιση γιατί τα στοιχεία ΔΕΝ είναι ψευδή!!!!! Θα ήταν πχ ψευδή, αν καταχωρουσες ΑΛΛΟΥΝΟΥ παροχή.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μάλιστα μακάρι κ εύχομαι να είναι έτσι όπως τα λες. Τι κυρώσεις όμως θα έχω σε περίπτωση έλεγχου κ ποια υπηρεσία τους διενεργεί;
GREGORYMO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 ΘΕΩΡΩ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΥΡΩΣΗ. ΥΓ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το ΚΕΑ εγκρίθηκε κανονικά,μου εμφάνισε κ το ποσό που θα παίρνω,μετά έκανα αίτηση για το ΚΟΤ-Α εγκρίθηκε κ αυτό,μου εμφάνισε κ τις kwh που δικαιούμαι. Άρα φίλε GREGORYMO το πιστεύεις ότι όντως δεν θα είχω κανένα θέμα, καμία κύρωση κ ποινή σε περίπτωση έλεγχου; Παράθεση Επεξεργασία GREGORYMO 2 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Το ΑΠΟΚΛΕΙΩ για πρόστιμο η φυλάκιση γιατί τα στοιχεία ΔΕΝ είναι ψευδή!!!!! Θα ήταν πχ ψευδή, αν καταχωρουσες ΑΛΛΟΥΝΟΥ παροχή. Παράθεση cisse13pao 0 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μάλιστα μακάρι κ εύχομαι να είναι έτσι όπως τα λες. Τι κυρώσεις όμως θα έχω σε περίπτωση έλεγχου κ ποια υπηρεσία τους διενεργεί; Παρά GREGORY Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα