lambros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωρινο χωρο αποθηκευσης 250γιγα για 1-2 μηνες Καποιος γνωστος θελει να μου στειλει κατι αρχεια και για να μην μου στελνει δισκο να χρεωνομαι σκεφτηκα για Προσωρινο χωρο αποθηκευσης 250γιγα για 1-2 μηνες να τα ανεβαζει και να τα κατεβασω, Κοιταξα στην mediafire για το πακετο pro monthly με 3,75$ / μηνα. Αλλη λυση???? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από lambros
.:Cabal:. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες εκεί έξω που προσφέρουν αυτό που θέλεις. Το mediafire για πιο λόγο δεν σε καλύπτει και θες εναλλακτική; Πρέπει να αναφέρεις τι ζητάς ακριβώς από την υπηρεσία για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε καταλληλότερα (ταχύτητα, ασφάλεια, αξιοπιστία, τιμή κτλ κτλ.) Ενδεικτικά αναφέρω κάποιες cloud υπηρεσίες που προσφέρουν επι πληρωμή αυτό που ζητάς ως προς την χωρητικότητα. - pCloud - sync.com - mega.nz - mediafire Υπάρχουν και πάρα πολλές άλλες φυσικά. Υ.Γ. Η προσφορά που είδες στο pCloud ισχύει σε περίπτωση που θα πληρώσεις πακέτο για έναν χρόνο, διαφορετικά η τιμή διαμορφώνεται στα 5$ το μήνα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, lambros είπε Προσωρινο χωρο αποθηκευσης 250γιγα για 1-2 μηνες Καποιος γνωστος θελει να μου στειλει κατι αρχεια και για να μην μου στελνει δισκο να χρεωνομαι σκεφτηκα για Προσωρινο χωρο αποθηκευσης 250γιγα για 1-2 μηνες να τα ανεβαζει και να τα κατεβασω, Κοιταξα στην mediafire για το πακετο pro monthly με 3,75$ / μηνα. Αλλη λυση???? Με τι σύνδεση είναι ο γνωστός σου? Για τα ελλινικα δεδομένα μονξο για τα ανέβουν τα αρχεία θα σου πάρει;κάνα μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα