Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΄΄Ο,τι λέει ο τίτλος. Διαδικτυακά, να σου δίνουν άμεσα το code για να τον περάσω στο λογαριασμό μου. thnx in advance Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
.:Cabal:. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα. Μπορεις να το βρεις σε ξένα καταστήματα online αλλά το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το να πληρώσεις την συνδρομή με την πιστωτική/χρεωστική σου.
dexterios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μόνο στα public έχει Netflix gift card στην Ελλάδα, το είχαν και σε μια διαφημιστική ενέργεια πριν λίγο καιρό ότι πρώτο το public τις φέρνει. Είναι σε φυσική μορφή οπότε περιμένεις να σου έρθει να την ξύσεις https://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/netflix-gift-card-25€-prepaid-card/prod9172851pp/
infin1tyGR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, dexterios said: Είναι σε φυσική μορφή οπότε περιμένεις να σου έρθει να την ξύσεις Δεν γίνεται αυτό. Το γράφει κιόλας: Παραλαβή αποκλειστικά από το κατάστημα. Πρέπει να την ενεργοποιήσουν εκείνη τη στιγμή.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Και στον κοτσοβολο έχει κάρτες για Netflix 2
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Στις 30/11/2018 στις 1:27 ΜΜ, whoose είπε ΄΄Ο,τι λέει ο τίτλος. Διαδικτυακά, να σου δίνουν άμεσα το code για να τον περάσω στο λογαριασμό μου. thnx in advance Καλύτερα να μην αγοράσεις. Έκανα πέρυσι το λάθος και αγόρασα και το καλοκαίρι που διέκοψαν τη συνδρομή μιας και οι σειρές που έβλεπα είχαν διακοπεί, όταν επανανεργοποιησα τη συνδρομή μου, μου είχαν φάει το υπόλοιπο. Μίλησα μαζί τους στο τσατ, και μου επιβεβαίωσαν ότι στις δωροκαρτες δεν διακόπτεται η συνδρομή, συνεχίζει μέχρι να φάει όλο το υπόλοιπο
JIMYB3 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο μόνο που έχω βρει κάρτα Netflix είναι σε ένα eshop κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, αν θέλεις στείλε μου pm για να σου δώσω το link του, στέλνει με αντικαταβολή. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από JIMYB3
jimwalker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Πλέον ούτε κωτσοβολος, ούτε public φέρνουν κάρτες; σταμάτησε η διάθεση;
bahamut_zero Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Στις 18/8/2020 στις 5:22 ΜΜ, jimwalker είπε Πλέον ούτε κωτσοβολος, ούτε public φέρνουν κάρτες; σταμάτησε η διάθεση; Προχθες που πληρωσα ειχε πισω απο τονταμειο κανονικα, mega ερυθραια παραδρομο
jimwalker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 21 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Προχθες που πληρωσα ειχε πισω απο τονταμειο κανονικα, mega ερυθραια παραδρομο ευχαριστω για την απαντηση,δεν το αναφερει πλεον στο site και σε ενα κωτσοβολο που ειχα παει πριν ενα μηνα ειχε μονο 50 ευρω καρτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα