Προς το περιεχόμενο
panagos89

Περίεργο με εκκίνηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήρθε χθες η rx 570 4gb από το πλαίσιο. 

Έκανα όλη την διαδικασία απεγκαταστασης των driver's της Nvidia όπως περιγράφεται σε έναν οδηγό που βρήκα στο φόρουμ. 

Έβαλα την κάρτα έκανα εγκατάσταση των drivers της AMD όλα οκ. 

Όταν όμως ανοίγω το pc αντί να μου βγάλει την εικόνα για τα bios μου βγάζει αυτήν την εικόνα. Τι είναι αυτό τι φάση? 

Το pc προχωράει κανονικά μετά και μπαίνει στα Windows χωρίς θέμα. 

Screenshot_2018-11-30-19-51-54-952_com.miui.home.png

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πανάγο, τραβα του ενα clear cmos μιας και αλλαξες και καρτα. Η απεγκατασταση των nvidia drivers  εγινε με DDU σε safe mode?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα. Ναι έγινε με DDU σε safe mode. Μέσα στον δίσκο C που κοίταξα υπάρχει ακόμα ο φάκελος της Nvidia θα τον κάνω διαγραφή και αυτόν. 

Δεν έχω διάθεση να του κάνω clear cmos μιας και στα bios μπαίνει κανονικά και στα Windows και γενικά το pc δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Εμένα δεν μου δημιουργεί κάποιο θέμα είπα να ρωτήσω γιατί σίγουρα και σε κάποιον άλλον θα έχει συμβεί. 

 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα αυτο μου το εκανε μεσα στα windows (ανοιγοντας εφαρμογη με μικροτερη αναλυση  ) 

Εκλεισα το freesync απο το ΟSD της οθονης και δεν μου το ξαναεκανε .Εχω και εγω την RX 570.

 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.