Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέγιστη τιμή 200-220 γιουρο
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, youtube, οχι ιδιαίτερα παιχνίδια, browsing.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.5
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): dual sim
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Το σημαντικότερο κριτήριο. Στα λεφτά αυτά με την καλύτερη δυνατή κάμερα.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΝΑΙ, απαραίτητα
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν έχει καλώς αλλιώς δεν πειράζει
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι απαραίτητα, γιατί θα βρίσκεται το κινητό στην Ολλανδία
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και από εξωτερικό, όμως μόνο από Ευρώπη
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο
:)

Επεξ/σία από jakegate7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή κοιτάζω κι εγω για αντίστοιχο κινητό τελευταία έχω ψιλοκαταλήξει στο Α8 (2018) που είναι +30 ευρώ από το budget σου. Είναι 5.6'', Στεγανοποίηση IP68, Dual Sim, 4GB RAM, 32GB ROM, 3000mAh μπαταρία (μη αποσπώμενη, αυτό με χαλάει μόνο στο κινητό). Εγω κοιτάζω και για σχετικά χαμηλό SAR.

ΥΓ. Παίζουν αγγελίες χρυσή ευκαιρία σφραγισμένο με εγγύηση (λόγω δώρου ή επιδότησης) γύρω στα ~200. Ή τουλάχιστον έπαιζαν πριν μερικές βδομάδες.

Επεξ/σία από helicoid
Δημοσ.

καλή πρόταση το Α8, ως τώρα έχω καταλήξει (νομίζω) σε αυτά:

https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=8972&idPhone2=9247&idPhone3=8886

λογω τιμής και αποδόσεων σκέφτομαι το nokia 6.1 3/32 στα 200 γίουρο

έχει nfc, 5.5 ιντστες, snapdragon 630, usb c, fast charging

από αποδόσεις λιγο χειρότερο από το samsung

δεν χρειάζεται να ξεφύγω και πολύ από το budget

η μπαταρία 3000mah (ικανοποιητική)

μόνο 3gb ραμ αλλά νομίζω με το android one δεν θα έχω θέμα

Για την κάμερα του δεν ξέρω κάτι όμως. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω από τα χαρακτηριστικά είναι ο αριθμός των καμερών και τίποτα παραπάνω :)

Αν κάποιος το έχει θα το εκτιμούσα αν μπορεί να δώσει extra πληροφορίες.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

καλή πρόταση το Α8, ως τώρα έχω καταλήξει (νομίζω) σε αυτά:

https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=8972&idPhone2=9247&idPhone3=8886

λογω τιμής και αποδόσεων σκέφτομαι το nokia 6.1 3/32 στα 200 γίουρο

έχει nfc, 5.5 ιντστες, snapdragon 630, usb c, fast charging

από αποδόσεις λιγο χειρότερο από το samsung

δεν χρειάζεται να ξεφύγω και πολύ από το budget

η μπαταρία 3000mah (ικανοποιητική)

μόνο 3gb ραμ αλλά νομίζω με το android one δεν θα έχω θέμα

Για την κάμερα του δεν ξέρω κάτι όμως. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω από τα χαρακτηριστικά είναι ο αριθμός των καμερών και τίποτα παραπάνω :)

Αν κάποιος το έχει θα το εκτιμούσα αν μπορεί να δώσει extra πληροφορίες.

Το Mi A2 ή το Mi8 lite.

Και για να σε διευκολύνο σου έχω και σύγκριση των τεσσάρων κινητών εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/nokia-6-2018-eu-3gb-32gb,xiaomi-mi-a2-64gb,xiaomi-mi-a2-lite-4gb-64gb,xiaomi-mi8-lite-global-64gb

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

ναι αλλά ειναι 6 και 6.26 ιντσες αντιστοιχα,

δεν θα ήθελα να πάω σε τόσο μεγάλο :)

Δες τα από κοντά και μετά αποφασίζεις.

Δημοσ.

αυτό είχα σκοπό, να πάω το άλλο σάββατο στο mediamarkt να τα δω από κοντά, αλλά να φανταστείς το 5αρι μου είναι οριακά στο χέρι.

Αν πάω σε πολύ μεγαλύτερο θα πρέπει να το πιάνω με τα δύο χέρια. Για αυτό ρώτησα κάποιον αν έχει το nokia 6.1 να μου πει απόψεις για την κάμερα του

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jakegate7 είπε

αυτό είχα σκοπό, να πάω το άλλο σάββατο στο mediamarkt να τα δω από κοντά, αλλά να φανταστείς το 5αρι μου είναι οριακά στο χέρι.

Αν πάω σε πολύ μεγαλύτερο θα πρέπει να το πιάνω με τα δύο χέρια. Για αυτό ρώτησα κάποιον αν έχει το nokia 6.1 να μου πει απόψεις για την κάμερα του

Χάλια...

Μόνο το Nokia 7 plus και το Nokia 8 Sirocco έχουν καλές κάμερες.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, helicoid είπε

.....μπαταρία (μη αποσπώμενη, αυτό με χαλάει μόνο στο κινητό). 

Εαν πας 6-7 χρονια πισω ισως βρεις καποιο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Χάλια...

Μόνο το Nokia 7 plus και το Nokia 8 Sirocco έχουν καλές κάμερες.

Τα reviews λενε πολυ καλη καμερα σε κανονικες συνθηκες και λιγοτερο σε νυχτερινες ληψεις

5 ώρες πριν, jakegate7 είπε

Δεν το εχω αλλα το εχω επεξεργαστει σε καταστημα.Η καμερα υστερει μονο σε νυχτερινες συνθηκες και απ οτι λενε σε reviews ξενων σαιτ.Μην φοβασαι τη "νεα" Νοκια.Οσο για το μεγεθος ειναι λιγο πιο φαρδυ απο αλλα τηλεφωνα απλα γιατι ακολουθει το προτυπο 16:9.

Ενα αλλο που εχω δει και δεν μου αρεσε και δεν ξερω αν ισχυει για ολα τα nokia ειναι οτι αποθηκευει τα βιντεο σε μορφη 3gp και οχι mp4.Το 2004 ειχα ενα sony ericsson k700 που τα αποθηκευε ετσι.

Επεξ/σία από ad276
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ad276 είπε

Τα reviews λενε πολυ καλη καμερα σε κανονικες συνθηκες και λιγοτερο σε νυχτερινες ληψεις

Δεν το εχω αλλα το εχω επεξεργαστει σε καταστημα.Η καμερα υστερει μονο σε νυχτερινες συνθηκες και απ οτι λενε σε reviews ξενων σαιτ.Μην φοβασαι τη "νεα" Νοκια.Οσο για το μεγεθος ειναι λιγο πιο φαρδυ απο αλλα τηλεφωνα απλα γιατι ακολουθει το προτυπο 16:9.

Ενα αλλο που εχω δει και δεν μου αρεσε και δεν ξερω αν ισχυει για ολα τα nokia ειναι οτι αποθηκευει τα βιντεο σε μορφη 3gp και οχι mp4.Το 2004 ειχα ενα sony ericsson k700 που τα αποθηκευε ετσι.

Με 16 mpx και με διάφραγμα f/2.0 εεε δεν το νομίζω.

Αν στα δικά σου μάτια είναι εντάξει εεε τότε τη να πω.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Με 16 mpx και με διάφραγμα f/2.0 εεε δεν το νομίζω.

Αν στα δικά σου μάτια είναι εντάξει εεε τότε τη να πω.

Εμπιστευομαι πρωτα τα ματια μου και μετα τα reviews που διαβαζω (gsmarena,phonearena,techradar,techadvisor συν τα ελληνικα σαιτ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ad276 είπε

Εμπιστευομαι πρωτα τα ματια μου και μετα τα reviews που διαβαζω

Άρα λοιπόν για σενα και με f/2.2 ή και περισσότερο είναι μια χαρά!

Όχι φίλε μου δεν θα "χαντακώσουμε" τον άνθρωπο επειδή εσύ βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητε μου μετα λυπης μου διαπιστωνω οτι για μια ακομη φορα χαντσκωνετε κινητα που δεν γραφουν xiaomi .Γιατι;Γιατι τετοια εμμονη με αυτα;Υπαρχουν τοσα πολλα εκει εξω.Γιατι τα ξενα σαιτ που ανεφερα δεν τα υποστηριζουν;Ειναι αξιολογα δεν το αμφισβητω αλλα γιατι τοση εμπαθεια ολα τα υπολοιπα;Η τιμη μηπως; Ναι αλλα μιλαμε για κινεζικη εταιρια και ειναι λογικο να ειναι πιο φθηνο απο ενα nokia απο ενα samsung.Αν σου χαριζανε ενα geely και μια mercedes εσυ προφανως θα διαλεγες το πρωτο......

Χαντακωνω καποιον επειδη συμβουλευω (οχι υποχρεωνω) να παρει nokia κατι που αναφερει εκεινος και οχι εγω;

Θεωρουσα οτι εσυ εισαι πιο λογικος απο καποιους αλλους εδω αλλα εδω μου τα χαλας......😀

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ.

Έχω κάνει πολλές φορές προτάσεις για Nokia ,αλλά με βάση τη ζητάει ο ενδιαφερόμενος πρέπει και εγώ να του δώσω την καλύτερη πρόταση.

Αυτή την στιγμή λοιπόν είναι αυτά που αναφέρθηκαν καλός ή κακός.

Άνθρωποι(του forum) που έχουν το Nokia 8 σκέψου είναι δυσαρεστημένοι με την κάμερα του πόσο μάλλον θα έχει το Nokia 6.1.....

Το να έρθουμε σε κάποια αντιπαράθεση αυτό είναι λογικό.

Μην ξεχνάς ότι σε τεχνολογικό site ήμαστε και όλοι θα πούνε τις απόψεις τους.

Αν είδες πρότεινα να τα δει και από κοντά ,τη το ποιο λογικό μιας και δεν ξέρει ακόμη τη να διαλέξει.

Ξέρω ότι είσαι εναντίων των Xiaomi γι'αυτό δεν επεκτείνομαι παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...