HALF EVIL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Θα άξιζε μια τέτοια μετάβαση ; Από 1+ έχω θετική εμπειρία ως πρώην κάτοχος του 5Τ . Από το P20pro με χαλάει λίγο το EMUI , ενώ τo 6Τ έχει πιο καθαρό Android.
saruman123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα κρατάς το P20 pro. Το 1+6Τ δεν αξίζει. Καλύτερα το 1+6 που έχει και θύρα ακουστικών. Το μόνο θετικό στο 1+6Τ είναι η μπαταρία του τίποτα άλλο.
HALF EVIL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Η κάμερα δεν με συγκινεί και τόσο. 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα κρατάς το P20 pro. Το 1+6Τ δεν αξίζει. Καλύτερα το 1+6 που έχει και θύρα ακουστικών. Το μόνο θετικό στο 1+6Τ είναι η μπαταρία του τίποτα άλλο. Η κάμερα δεν με συγκινεί και τόσο, ούτε τα ακουστικά. Οθόνη και μπαταρία με ενδιαφέρει. Αν έλεγα από 6 σε 6τ θα σε καταλάβαινα. Γιατί το 6τ δεν αξίζει;
saruman123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Γιατί η διαφορά του 1+6 με το 1+6Τ στην ουσία είναι το ίδιο κινητό με μεγαλύτερη μπαταρία και οθόνη (του 1+6Τ). Δεν είναι τυχαίο ότι οι πωλήσεις δεν πάνε και τόσο καλά για το 1+6Τ και ψάχνουν να το πλασάρουν όπως μπορούν (π.χ συνεργασία με την McLaren).
Comic maniak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος για μια τετοια μεταβαση. Εχεις ηδη παρα πολυ καλο κινητο. Καλυτερα περνα του custom rom και αλλαξε κινητο σε κανα χρονο .
d4mage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Ούτε καν, πέρα απ`το ότι και τα 2 είναι αξιόλογα τηλέφωνα είναι χαζός λόγος να έχεις το ένα και να θες να πάρεις το άλλο. Στο ενδεχόμενο που ψάχνει κάποιος αυτό το διάστημα συσκευή τότε βάζει κάτω τα θέλω του και διαλέγει είτε το ένα είτε το άλλο. Θες κάμερα μένεις p20 pro, θες performance πας στο 1+ και φυσικά όχι στο Τ τουλάχιστον μέχρι να πέσει η τιμή του. Εγώ ας πούμε κατέληξα στο S9 dual και ο λόγος επειδή η DUAL έκδοση του S8 κοστίζει λόγο διαθεσιμότητας όσο το S9 (θέλω αυστηρά dual). Κατά τ`άλλα δεν αξίζει η μετάβαση και όχι απαραίτητα από ίδια προς ίδια εταιρεία άλλα κι απ`το p20 στο s8, s9 pixel,mi8, δηλαδή και iphone ακόμα... δεν αξίζει. Τώρα οκ αν θες να βρεις λόγο θα βρεις και θα το κάνεις άλλα αντικειμενικά όλα αυτά τα τηλέφωνα είναι ναυαρχίδες που που διαφέρουν στο +/- σε κάτι. Δηλαδή οκ θα βγάζεις φωτογραφιάρες με το s9 όμως δεν σημαίνει πως δεν θα βγάζεις εξίσου καλές φωτογραφίες με ένα οποιοδήποτε άλλο smartphone στην κατηγορία του. Να μας έλεγες κάνα redmi note 6 ή κάνα huawei p20 lite να το συζητήσουμε αλλιώς, άλλα εσύ ήδη μιλάς για ένα πολύ ταβάνι τηλέφωνο. p.s για το iphone προφανώς και μιλάμε ΚΑΙ για την επιλογή λογισμικού πέρα από τα χαρακτηριστικά, αυτό που προσπαθώ να πω είναι για τους περισσότερους οι διαφορές είναι τέτοιες που δεν φαίνονται στο μάτι. Περιττό να σου πω πως ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από το redmi note 5 μου, έκανα τα πάντα άνετα και σε συνθήκες φωτισμού τραβούσα και πολύ δυνατές φωτογραφίες. Άλλα ως εκεί, προφανώς και θα ενθουσιαστώ με τις αλλαγές άλλα αυτό επειδή είχα ένα πολύ φθηνότερο τηλέφωνο. 1
idefixius Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Άμα θέλεις iOs, δυστυχώς είσαι αναγκασμένος να πληρώσεις για iPhone - θα έλεγα από Χ και πάνω καθώς η OLED οθόνη είναι πολύ ελκυστική στο μάτι. Άμα θέλεις Android, έχεις πολλές επιλογές σε σαφώς οικονομικότερες ναυαρχίδες - αν και με το Μate 20 Pro η Huawei έδειξε ότι λίγο-πολύ όλες οι εταιρίες πάνε πλέον σε πολύ ακριβές υλοποιήσεις. Δείγμα των καιρών σε μια περίοδο ισχνών αγελάδων? Θα δείξει.
screaming_trees Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Απορω με οσους γραφουν για τη camera του p20 pro... Το εχει καποιος και μιλαει εκ πειρας ή διαβαζετε οτι γραφουν στο internet? Η camera του p20 pro αξιζει μονο αν τραβας manual. Σε αυτο ειναι για κλωτσιες.
kp1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, screaming_trees είπε Απορω με οσους γραφουν για τη camera του p20 pro... Το εχει καποιος και μιλαει εκ πειρας ή διαβαζετε οτι γραφουν στο internet? Η camera του p20 pro αξιζει μονο αν τραβας manual. Σε αυτο ειναι για κλωτσιες. Δεν ισχύει καν screaming αυτό που λες το έχω και ξέρω... Αλλά μν περιμένεις να βγάζει όπως με dslr...αλλά και ολόκληρο dxomark το έχει ακόμα 1 από όλα και μν ακούσω μη αξιόπιστο (αν έχεις αποδείξεις ότι δεν είναι βγάλτες στν επιφάνεια) αλλιώς άστο δηλαδή κινητό είναι χαλαρώστε λίγο και μια χαρά βγάζει στο auto και με manual σαφώς καλύτερες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα