Lside Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Το ξέρω υπάρχουν 100 θέματα σχετικά με φυσικό αέριο, λέβητες, κατανάλωση κλπ αλλά ανοίγω αυτό εδώ σχετικά με τους λέβητες της daewoo και για προστασία μελλοντικών αγοραστών. Έχει κάποιος άλλος τον λέβητα συμπύκνωσης daewoo 200 mes? Στο χειριστήριο του λέβητα δεν μπορώ να επιλέξω θερμοκρασία σωμάτων ταυτόχρονα με την θερμοκρασία δωματίου που ορίζω, με αποτέλεσμα να πιάνει 70+ βαθμούς στα σώματα οπότε ούτε συμπύκνωση χρησιμοποιώ και καίω τσάμπα το αέριο... Έχει μια δεύτερη λειτουργία που μπορείς να ορίζεις μόνο τη θερμοκρασία στα σώματα και την κρατάει σταθερή, αλλά αν δεν το κλείσεις με το χέρι δεν σταματάει ποτέ να λειτουργεί. Έχω υπερδιαστολινομένα σώματα στο σπίτι και όταν χτυπάει 60-65 βαθμούς στα σώματα βράζω μένω με τα σώβρακα (εκτός αν έχει έξω -5)... Έχει κανείς κάποια άποψη εμπειρία πάνω στο θέμα? Γνωρίζετε αν μπορώ να βάλω άλλο θερμοστάτη χώρου γιατί αυτός που έχει είναι απαράδεκτο το θερμόμετρό του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από Lside
bill999r Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δεν έχεις το manual του λέβητα; Λογικά μπαίνοντας στο μενού ρυθμιζεις την θερμοκρασία προσαγωγής, όπως κ τη θερμοκρασία του ΖΝΧ. Αν ο λέβητας σου έχει αντιστάθμιση και την έχεις ενεργοποιημένη τότε επιλέγεις καμπύλη αντιστάθμισης κ ρυθμίζει μόνος του ο λέβητας της θερμοκρασιες.
gregdel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Manual https://techcg.gr/wp-content/uploads/2016/05/MANUAL-DAEWOO-MES-160-350.pdf σελ.8 στα εικονιδια δειχνει ότι ελέγχεις και τα δύο... Νερό θέρμανσης απο 45 έως 80β (μοντελο ελεγτή DBR-W21) σελ. 15 ((μοντελο ελεγτή DBR-S21) Εκτός αν έχεις άλλον ελεγτή δωματίου
Lside Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gregdel είπε Manual https://techcg.gr/wp-content/uploads/2016/05/MANUAL-DAEWOO-MES-160-350.pdf σελ.8 στα εικονιδια δειχνει ότι ελέγχεις και τα δύο... Νερό θέρμανσης απο 45 έως 80β (μοντελο ελεγτή DBR-W21) σελ. 15 ((μοντελο ελεγτή DBR-S21) Εκτός αν έχεις άλλον ελεγτή δωματίου Έχω διαβάσει το manual και έχω έναν παρόμοιο ελεγτή δωματίου αλλά δυστυχώς ή ρυθμίζεις τη θερμοκρασία σωμάτων ή θερμοκρασία δωματίου όχι και τα 2 μαζί... Στη θερμοκρασία δωματίου το νερό στα σώματα πάει στους 80 βαθμούς και σε συνδυασμό με τα υπερδιαστολινομενα είναι σαν να έχεις μπεις μέσα σε φούρνο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα