Προς το περιεχόμενο

google

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.στην μπαρα αναζητησης google μου βγαζει αλλη γλωσσα κατω απο το σημα της .πηγα στιε ρυθμισεις του chrome εβαλα γλωσσα ελληνικα αλλα τπτ.εχω βαλει και μια φωτο.τι παιζει εδω?

20181201_212115.jpg

Δημοσ.

τελικα το βρηκα αφου εψαχνα κανα 2 ωρο :) υτε και γω θυμαμαι πως το εκανα μπηκα σε κατι ρυθμισεις νομιζω του gmail καπου δεν ειχαν μπει τα ελληνικα κατι τετοιο και τελικα εφτιαξε.χρησιμοποιω vpn Που και που λες να φταει αυτο?το vpn το χρησιμοποιω καιρο τωρα του ρθε να αλλαξει τη ρυθμιση αν φταει αυτο?ναι ειναι το κλασσικο λινκ...gr τεσπα ευχαριστω για το κοπο σας.εχω κι αλλες ερωτησεις :) αλλης κατηγοριας

Δημοσ.
Στις 1/12/2018 στις 9:40 ΜΜ, masterofdisaster123 είπε

καλησπερα.στην μπαρα αναζητησης google μου βγαζει αλλη γλωσσα κατω απο το σημα της .πηγα στιε ρυθμισεις του chrome εβαλα γλωσσα ελληνικα αλλα τπτ.εχω βαλει και μια φωτο.τι παιζει εδω?

O ενας τροπος ειναι αυτο που βρηκε, να το περασεις στο google account αλλά απαιτεί να εισαι συνεχεια logged in.

Ο αλλος ειναι να πας στις ρυθμισεις του browser και στι υποστηριζομενες γλωσσες να προσθεσεις τα ελληνικά και να τα βαλεις σαν γλωσσα σαν πρωτη επιλογη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...