Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφερει να αλλαξω την ισοτιμια νομισματος (απο δολλαρια σε ευρω) μεσω του site ή να κανω την αγορα σε δολλαρια και να αφησω να κανει την μετατροπη η τραπεζα?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, crom251 είπε

Συμφερει να αλλαξω την ισοτιμια νομισματος (απο δολλαρια σε ευρω) μεσω του site ή να κανω την αγορα σε δολλαρια και να αφησω να κανει την μετατροπη η τραπεζα?

Πολυ απλα δες ενα αντικειμενο ποσο κοστιζει σε ευρω, και ποσο σε δολαρια και δες μεσω google ποσο αντιστοιχει σε ευρω.

Κατα 99% θα συμφερει να το αφησεις σε δολαρια, αφου ολα τα καταστηματα εχουν μεγαλυτερη ισοτιμια

Δημοσ.

Αν το αφησεις σε δολλαρια πολυ πιθανο η τραπεζα σου να παιρνει ποσοστα για μετατροπη συναλλαγματος.

Πχ εμενα η Πειραιως παιρνει 1ε οποτε και 0.5$ παραγγελια να βαλω θα ειναι +1ε καπελο.

Εγω το εχω γυρισει σε Ευρω και εχω το κεφαλι μου ησυχο παντως (βεβαια σε μεγαλα ποσα μαλλον συμφερει να πληρωνεις σε δολλαρια αλλα δεν αγοραζω ποτε μεγαλα ποσα απο Alie).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις revolut κάρτα το αφήνεις δολλάρια. Αν χρησιμοποιείς οποιαδήποτε ελληνική κάρτα για τις αγορές βάζεις ευρώ.

Αυτο είναι το καλύτερο που μπορείς να κανεις.

Overal το aliexpress δινει καλύτερη ισοτιμία σε σχέση με τις ελληνικές κάρτες ακόμα και να μην υπήρχε η σταθερή χρέωση για την μετατροπή συναλλάγματος που έχουμε.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
  • 9 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...