Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε και;μπορούμε να τον ευνουχισουμε για να μη σπείρει το dna του η να του πάρουμε τα παιδιά εάν είδη έχει κάνει;όχι.

Έστω να τον χτυπήσουμε με μανία μέχρι κομμάτια να πέφτουν από το πρόσωπο του;όχι.

Οπότε μην ασχολείστε.

• Like 2
Δημοσ.

Και αυτά τα τραμ δεν έχουν το θεό τους.

Μπορεί να περιμένεις στη στάση στο Θησείο  μισή ώρα και να μην  περνάει κανένα ,αλλά να σταματάς για κατούρημα στην ερημιά της Γλυφάδας ύστερα από μπυροκατάνυξη και από τη βιασύνη να κατουράς το παντελόνι γιατί το ρημάδι του ήρθε να περάσει εκείνη την ώρα.:P

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Και αυτά τα τραμ δεν έχουν το θεό τους.

Μπορεί να περιμένεις στη στάση στο Θησείο  μισή ώρα και να μην  περνάει κανένα ,αλλά να σταματάς για κατούρημα στην ερημιά της Γλυφάδας ύστερα από μπυροκατάνυξη και από τη βιασύνη να κατουράς το παντελόνι γιατί το ρημάδι του ήρθε να περάσει εκείνη την ώρα.:P

Αυτά έχω βαρεθεί να τα ακούω. Το τράμ είναι μια χαρά, αν δεν βολεύει κάποιον ας επιλέξει άλλο ΜΜΜ. 

Δημοσ.

Αυτό είναι επίπεδο Δημοτικού.. Ο άλλος πάρκαρε το αμάξι του στα Macdonald's Βριλησίων, στον χώρο του drive-in επειδή 'βιάζονταν' να πάει στο ΑΤΜ που ήταν δίπλα. Ήταν τόσο βιαστικός που έκανε ένα τέταρτο να γυρίσει να πάρει το αμάξι του...

Δημοσ.

συμβαίνουν πολλά τέτοια περιστατικά καθημερινά.

Εντάξει αυτό ήταν κάπως τραβηγμένο.

Αυτό που με εξοργίζει εμένα σε τέτοια περιστατικά. δεν είναι το περιστατικό καθεαυτό.

Υπάρχει κάτι κοινό σε αυτά τα περιστατικά, είναι η συμπεριφορά του μ@λακα  που αντί να εξαφανιστεί με σκυμμένο κεφάλι προσπαθεί να βγει από πάνω.

Έχει τύχει να κάνω παρατήρηση σε άτομο που έχει παρκάρει κλείνοντας το δρόμο και ούτε λίγο ούτε πολύ η απάντηση του ήταν να κοιτάω τη δουλειά μου 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

συμβαίνουν πολλά τέτοια περιστατικά καθημερινά.

Εντάξει αυτό ήταν κάπως τραβηγμένο.

Αυτό που με εξοργίζει εμένα σε τέτοια περιστατικά. δεν είναι το περιστατικό καθεαυτό.

Υπάρχει κάτι κοινό σε αυτά τα περιστατικά, είναι η συμπεριφορά του μ@λακα  που αντί να εξαφανιστεί με σκυμμένο κεφάλι προσπαθεί να βγει από πάνω.

Έχει τύχει να κάνω παρατήρηση σε άτομο που έχει παρκάρει κλείνοντας το δρόμο και ούτε λίγο ούτε πολύ η απάντηση του ήταν να κοιτάω τη δουλειά μου 

Είναι ότι δεν εκτελούνται οι νόμοι. 
Όπως είναι, το πέρνει ο γερανός και το πάνε για παλιοσίδερα, και ο τύπος χάνει το δίπλωμα οδήγησης για 5-10 χρόνια. Μετά μπορεί να πάει να δώσει ξανά εξετάσεις από την αρχή. 
Λέμε για τις άλλες χώρες που είναι "πολιτισμένες" αλλά ο Ελληνάρας δεν τολμά να τα κάνει αυτά, γιατί ξέρει ότι θα πέσει ο πέλεκυς. Στην Ελλάδα θα γκρινιάζει για την αδικία..... 

• Like 6
Δημοσ.

Το κακο δεν ειναι ο μαλακας που το κανει,το κακο ειναι οι υπολοιποι μαλακες που δε λενε κουβεντα,ακριβως επειδη τα κανουν και οι ιδιοι.

Στην Καλαματα βλεπω μονιμως αμαξι με αλαρμ σε δρομο διπλης,του οποιου ο οδηγος εχει κατεβει για τσιγαρα/ψωμι/καφε.

Αποτελεσμα αυτου,το ενα ρευμα να περιμενει πισω απο το παρκαρισμενο μεχρι να αδειασει το αλλο ρευμα,για να συνεχισουν την πορεια τους,χωρις κανεις τους να πατησει μια κορνα η να δυσανασχετησει. Εγω παω διπλα με το γκολφ ( το οποιο εχει πολυ δυνατη κορνα ) και την κολλαω παιρνοντας σιγα σιγα.

Πολλες φορες ο μαλακας οδηγος ειναι μεσα,απλα περιμενει καποιο μαλακα επιβατη. Εχει πλακα η αντιδραση τους,οσο μπορει να εχει πλακα δλδ ενα τετοιο σκηνικο..Συνηθως τσαντιζονται κιολας!

Δημοσ.

Τα γαιδουρια και τα γιδια ειναι πολλα στους δρομους 

Αυτο που δε βλεπω ειναι να τιμωρουνται 

Μπροστα σε τροχονομους περνανε για πλακα κοκκινα και δεν τους λενε τιποτα 

Περνανε κοκκινα στοπ, σβηστα φωτα τη νυχτα, κλειστους καθρεπτες , μη χρηση φλας..............

Η λυση ειναι συμβατικα αυτοκινητα της τροχαιας που μολις βλεπουν τετοια ζωα αφαιρεση διπλωματος και προστιμο 1000€

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...