masvidal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Χαιρετώ την παρέα. Έχω ένα Alcatel (όχι smartphone) και πρίν 1 μήνα δεν μου αναγνώριζε ξαφνικά την sim χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα.Μου έβγαζε μήνυμα "μόνον επείγουσες κλήσεις".Νόμιζα ότι ήταν το κινητό αλλά έβαλα την sim και σε άλλα δύο τηλέφωνα και μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα.Πήγα στον ΟΤΕ και άλλαξα sim,και όλα εντάξει μέχρι σήμερα το μεσημέρι που άρχισε να βγάζει ξανά το μήνυμα αυτό και δεν διαβάζει την κάρτα.Μερικές φορές το κλείνω και το ανοίγω ξανά και είναι οκ. Αλλά μπορεί ξαφνικά να το ξαναβγάλει το πρόβλημα όπως 1 μήνα πρίν.Τι μπορεί να είναι :;; Μήπως τελικά το τηλέφωνο προκαλεί πρόβλημα στις sim ;;;;;;; Δεν ξέρω τι να κάνω,παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Σας ευχαριστώ !
Pseudonumo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βάλε τη sim πάλι στα άλλα τηλέφωνα για αρχή Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από Pseudonumo
masvidal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Στις 2/12/2018 στις 1:26 ΠΜ, Pseudonumo είπε Ευχαριστώ για την απάντηση.Θα το κάνω πάλι και βλέπω.Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αλλά είχα ακούσει ότι μπορεί η συσκευή να χαλάει με κάποιον τρόπο την sim.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα