Προς το περιεχόμενο

OnePlus 6T και tempered 3D glass protector

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Πριν λίγες ημέρες μου ήρθε το πακέτο OnePlus 6T + glass 3D screen protector. Καταενθουσιασμένος, έσπευσα να βάλω το glass protector για να έχω προστασία από την πρώτη ημέρα. Να σημειώσω ότι γενικά δεν αλλάζω εύκολα κινητό (ανά 3-4 χρόνια), και ποτέ στο παρελθόν δεν είχα βάλει κάποιο screen protector. Πρώτη φορά λοιπόν, αφού διάβασα αρκετά και είδα πολλά videos για το πως πρέπει να είναι πολύ καθαρή η οθόνη από σκόνες κτλ. επιχείρησα να το βάλω. Πρώτη προσπάθεια, σκόνη το κέντρο της οθόνης. Το βγάζω για να το καθαρίσω και να το ξαναβάλω, μου πέφτει στο γραφείο που είχε σκόνη και μάζεψε και άλλη. Πανικοβλήθηκα να πω την αλήθεια. Προσπάθησα να το καθαρίσω όσο καλύτερα μπορούσα (seloteip) και το ξανά έβαλα. Έχω τα εξής δύο προβλήματα:

• Υπάρχει λίγη σκόνη ακριβώς στο κέντρο της οθόνης (σαν μικρή κλωστή ένα πράγμα), καθώς και πολλά διάσπαρτα μικρά κομματάκια σκόνης σε όλη την οθόνη. Αυτά που μπορώ να δω όταν η οθόνη δεν είναι μαύρη είναι λίγα (2-3)
  • Στην επάνω δεξιά γωνία του κινητού, εντελώς γωνία, υπάρχει ένα air bubble, σαν μια πολύ πολύ μικρή κάθετη γραμμή. Κάποιες φορές μεγαλώνει λίγο σαν φουσκάλα μικρή και πρέπει να το "πατήσω" αλλά πάντα επιστρέφει μετά από χρήση

Κάποιες ερωτήσεις λοιπόν, για όσους γνωρίζουν. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρέσω το air bubble από την γωνία? και η δεύτερη, τώρα που έχει κάτσει για δύο μέρες το protector μπορεί να αφαιρεθεί ή θα σπάσει αν προσπαθήσω να το βγάλω ή δεν θα κολλάει μετά? Σκεφτόμουν τουλάχιστον αν μπορούσα να το σηκώσω λίγο στην γωνία που είναι το air bubble μήπως και διορθωθεί εκείνο το πρόβλημα σε περίπτωση που δεν μπορώ να το αφαιρέσω τελείως για να βγάλω και την σκόνη.

Εάν κάποιος γνωρίζει ή μπορεί να προτείνει κάτι θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή την είχα πάρει και εγώ την 3D να σου πω ότι τον καθαρισμό τον κάνεις με τα πανάκια που έχει μέσα (1+2).

Δεύτερον το γιαλί του κινητού πρέπει να είναι καθρέφτης για να μπει σωστά.

Εσύ από ότι διάβασα την έχεις βγάλει κάνα δύο- τρείς φορές με αποτέλεσμα να έχει πάρει αέρα και εκτός αυτού να μην αρχίζει να κολλάει.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
Στις 2/12/2018 στις 9:17 ΠΜ, saruman123 είπε

Επειδή την είχα πάρει και εγώ την 3D να σου πω ότι τον καθαρισμό τον κάνεις με τα πανάκια που έχει μέσα (1+2).

Δεύτερον το γιαλί του κινητού πρέπει να είναι καθρέφτης για να μπει σωστά.

Εσύ από ότι διάβασα την έχεις βγάλει κάνα δύο- τρείς φορές με αποτέλεσμα να έχει πάρει αέρα και εκτός αυτού να μην αρχίζει να κολλάει.

Sorry αλλά ποιά είναι η απάντησή σου στις ερωτήσεις που έκανα? Μπορώ να το βγάλω ή θα σπάσει?

Δημοσ.

Αν την βγάλεις αρκετές φορές δεν θα κολλάει και θα πάρει και αέρα.

Από αυτά που σου είπα τη δεν κατάλαβες!! 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...