kathytherion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα! Δεν ξερω αν το νημα θα επρεπε να τεθει σε αλλη κατηγορια. Εχω δει και ακουσει πως πολλα ατομα παραγγελνουν πραγματα απο ebay με κουπονι εκπτωτικο η νε εκπτωση. Εχω βαλεινστο ματι καποια πραγματακια απο διαφορους εμπορους που συνολικα ειναι αρκετουτσικα και θα ηθελα να εκμεταλλευτω μια τετοια προσφορα . Πως θα μπορεσω να βρω κουπονια και κωδικους εκπτωσης για ebay που να ναι σε ισχυ και να μην μου κανουν ζημια στο συστημα ?
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 τελευταια φορα που το ebay.co.uk μου στειλε κουπονι οτι δικαιουμαι 20 λιεες εκπτωση,κλασσικα στα μικρα γραμματα εγραφε οτι ειναι μονο για κατοικους uk:( .δεν ξερω κατι αλλο για να σου πω.αλλα ισως σε ενα google να παιζουν κωδικοι οπως και σε αλλες εταιρειες. 1
kathytherion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Έκανα έρευνα στο google αλλα δεν κατέληξε σε κάποιον ισχύον κωδικό οποτε ήθελα μια πιο στοχευμένη γνώμη απο άλλους χρήστες που ίσως έχουν βρει καποια άκρη για τέτοιες μικροαγορές.
Billator Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Πριν μερικές μέρες "έτρεχε" αυτό: Γενικο κουπόνι εκπτώσεων πέρα από κουπόνια που ισχύουν σε μεμονωμένους πωλητές ή χώρες δεν υπάρχουν. Stay tuned ,ισως βγάλουν κάτι τα Χριστούγεννα ξανα αλλά κ πάλι στο σύνολο δεν θα γλιτώσεις τίποτα ουσιώδες. Αν θες να πάρεις μια μικρη της τάξης έκπτωση 2-3% ψάξε να δεις τι παίζει με το cashback. 1
kathytherion Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Χμ κατι παρόμοιο είχα ακούσει και μ ενδιέφερε παρά πολυ! Όντως δε γλιτώνω κάρι τρελό όμως ειναι μικρό όφελος καθώς προτιμώ μικρό αγορές απο εκει. Επίσης θυμάμαι μια προσφορά πριν κάνα εικοσαήμερο αλλα δεν βρίσκω το σύνδεσμο, όπου αν έκανες συνολική αγορά νομιζω πάνω απο σαράντα ευρω είχες ένα πέντε τοις εκατό... Έβαζες στο καλάθι ταπραγματα οποτε μπορούσες και απο διαφορετικούς πωλητές να το εφαρμόσεις πχ αν θες κατι μικρό απ τον ένα κλπ ...το κακό ειναι οτι δεν το βρίσκο τωρα αυτο και θα με βόλευε άπειρα...
Billator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Ήταν καποιο promotion αλλά κ πάλι δεν άξιζε. Ίσως άξιζε σε 2-3 προϊόντα που το πιο πιθανό δεν θα σε ενδιέφεραν. Μπορείς να βρεις τα ίδια πράγματα από πωλητές που δεν είναι στο promotion σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Δεν έχει νόημα αυτό που θες να κάνεις δυστυχώς στο ebay. Αν το ψάχνεις κάθε μέρα κάτι θα βρεις αλλά το πιο πιθανό όχι για αυτά που θες να αγοράσεις.
pavloa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Για banggood, gearbest που μπορώ να βρω κουπόνια?
vngls7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 22 hours ago, pavloa said: Για banggood, gearbest που μπορώ να βρω κουπόνια? Κυκλοφορούν πάρα πολλοί "κουπονάδες" τελευταία στο youtube και στα social media. Οι περισσότεροι κάνουν reviews - unboxings, και τα link που σου δίνουν είναι affiliate. Aν θες μπορώ να σου προτείνω 1-2 που βλέπω εγώ σε pm.
pavloa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vngls7 είπε Κυκλοφορούν πάρα πολλοί "κουπονάδες" τελευταία στο youtube και στα social media. Οι περισσότεροι κάνουν reviews - unboxings, και τα link που σου δίνουν είναι affiliate. Aν θες μπορώ να σου προτείνω 1-2 που βλέπω εγώ σε pm. Ναι αν θέλεις στείλε μου. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα