Προς το περιεχόμενο

EBay

Aimilia Zabeli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω βάλει 2 προϊόντα στο eBay.  Mπαίνω από άλλο λογαριασμό να τα δω αλλά δεν τα βρίσκω. Μετά τα έβαλα σε auction και πάλι τα ίδια. Γιατί συμβαίνει αυτο? Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Κατ αρχην  ευχαριστω για την ανταποκριση. Θα ηθελα ομως Με τα tag  να τα αναζητήσω όπως θα έκανε κάποιος που θέλει ένα αντικείμενο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. 

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι οι αναζητήσεις που βλέπεις πρώτες πρώτες είτε είναι αγορασμένες σαν διαφήμιση, είτε η τιμή τους είναι υπερβολικά χαμηλότερη από τον ανταγωνισμό, είτε τέλος το προϊόν έχει μεγάλη ζήτηση και γίνονται συνεχείς αγορές.

Δημοσ.

Δυστυχώς έτσι δουλεύει το eBay. Και εγώ παλαιά που έβαζα δεν τα έβλεπα ποτέ με ένα απλό search και εκεί που καθόμουν στο άσχετο έρχονταν email ότι κάποιος αγόραζε το προϊόν μου. Όλα αυτά με την δωρεάν καταχώριση.

Υπάρχουν επιλογές για διαφήμιση, για να είναι bold τα γράμματα του τίτλου, για να φαίνεται από τα πρώτα κοκ, που όμως κοστίζουν.

Δημοσ.

Κάποια φορά μου είχε συμβεί το εξής (ή κάτι παρόμοιο γιατί πάνε χρόνια και δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχα κάνει....)
Έκανα την καταχώρηση στο ebay.com και δεν είχα επιλέξει σωστά τις χώρες που ήθελα να πουλήσω, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται σε εμένα εδώ στην Ελλάδα ή καταχώρησή μου η οποία όμως εμφανιζόταν κανονικά στις ΗΠΑ

Επίσης υπάρχει αναζήτηση που έχει γεωγραφικούς περιορισμούς ανάλογα με το που βρίσκεται το αντικείμενο.
Το πιο συχνό που συμβαίνει είναι καταχώρηση σε ένα ebay (ebay.com) και αναζήτηση από άλλο (π.χ. ebay.con.uk)
Δεν εμφανίζονται όλες οι κατχωρήσεις του ebay.com στο ebay.con.uk και αντίθετα. (Αυτό το δοκίμασα μόλις τώρα με δικές μου καταχωρήσεις στο  ebay.com οι οποίες δεν εμφανίζονται σε ebay.con.uk ούτε ebay.de)
Νομίζω οτι υπάρχει (τουλάχιστον στο ebay.com) μια επιλογή (με πληρωμή) να εμφανίζονται οι καταχωρήσεις του ebay.com και σε άλλα ebay. Αν θυμάμαι καλά την είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή αλλά δεν έκανε καμία διαφορά και τη σταμάτησα. Δεν είμαι όως σίγουρος αν το έκανα επειδή δεν εμφανιζόταν ή δεν έφερνε αποτέλεσμα.

Αν και ακούγεται παράξενο αυτό με τα "διαφορετικά ebay"  γιατί νομίζουμε οτι είναι μια εταιρία, σε κάθε χώρα είναι διαφορετική εταιρία και λειτουργεί λίγο διαφορετικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...