agriogatos13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Γεια σας παιδιά!Καλώς σας βρήκα!Είμαι καινούργιος στο insomnia και μου έκανε εντύπωση η κοινότητά του. Μια και υπάρχει φόρουμ,θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία που μπορεί να σας φανεί και χαζή εντελώς. Έχει βγει 1 πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για απασχόληση νέων πτυχιούχων για ηλικίες 22-29 ετών,αλλά κάτι στην διατύπωση με ξενίζει: ''∆ικαίωµα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συµµετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, έχουν µόνο οι εγγεγραµµένοι άνεργοι στα µητρώα του ΟΑΕ∆, οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίου τριτοβάθµιας πανεπιστηµιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλικίας 22 έως 29 ετών και δεν συµµετέχουν σε πρόγραµµα εκπαίδευσης ή κατάρτισης ούτε απασχολούνται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, (εφεξής Ωφελούµενοι/ες). Οι ωφελούµενοι πρέπει: • να έχουν συµπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας τους κατά τον χρόνο λήξης της προθεσµίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ήτοι 3/12/2018), • να έχουν συµπληρώσει έως και το 29ο έτος της ηλικίας τους και να διανύουν το 30ο κατά τον χρόνο λήξης της προθεσµίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ήτοι 3/12/2018)'' Αυτό το '' διανύουν το 30ο έτος'' σημαίνει ότι μπορούν να δηλώσουν και όσοι είναι είναι γεννημένοι το 1988 σαν εμένα(=30 ετών);Ή είναι μόνον για όσους είναι αυστηρά γεννημένοι μετά την 1-1-1989; Λέτε να έχω συνέπειες αν κάνω αίτηση;Το ξέρω ακούγεται αστεία η ερώτησή μου,αλλά θέλω να δοκιμάσω να στείλω γιατί τραβάω ζόρια και κοιτάω κάθε χαραμάδα... Να είστε καλά!
zio10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Καλωσήρθες! Εννοεί να μην έχεις κλείσει τα 30. Τι ημερομηνία έχεις γεννηθεί;
Orpheas1992 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Εχω την εντυπωση οτι νομικα, ο γεννημενος το 1988, θεωρειται 30 χρονων οποιαδηποτε στιγμη μεσα στο 2018. Ειτε εχει γεννηθει Ιανουαριο ειτε Δεκεμβριο. Αρα μαλλον εσυ "διανυεις το 30ο ετος της ηλικιας σου" μεχρι και 31/12/2018. 1/1/2019 θα εχεις συμπληρωσει τα 30 και θα εισαι 31 για τον νομο. Οποτε εισαι μεσα. Με καθε επιφυλαξη τα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα