Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!Καλώς σας βρήκα!Είμαι καινούργιος στο insomnia και μου έκανε εντύπωση η κοινότητά του.

Μια και υπάρχει φόρουμ,θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία που μπορεί να σας φανεί και χαζή εντελώς.

Έχει βγει 1 πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για απασχόληση νέων πτυχιούχων για ηλικίες 22-29 ετών,αλλά  κάτι στην διατύπωση με ξενίζει:

''∆ικαίωµα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συµµετοχής στη διαδικασία κατάρτισης
του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, έχουν µόνο οι εγγεγραµµένοι άνεργοι στα µητρώα του
ΟΑΕ∆, οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίου τριτοβάθµιας πανεπιστηµιακής ή τεχνολογικής
εκπαίδευσης, ηλικίας 22 έως 29 ετών και δεν συµµετέχουν σε πρόγραµµα εκπαίδευσης
ή κατάρτισης ούτε απασχολούνται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, (εφεξής Ωφελούµενοι/ες).
Οι ωφελούµενοι πρέπει:
• να έχουν συµπληρώσει το 22ο
έτος της ηλικίας τους κατά τον χρόνο λήξης της
προθεσµίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ήτοι 3/12/2018),
να έχουν συµπληρώσει έως και το 29ο
έτος της ηλικίας τους και να διανύουν το
30ο

κατά τον χρόνο λήξης της προθεσµίας υποβολής των ηλεκτρονικών
αιτήσεων, ήτοι 3/12/2018)''

Αυτό το '' διανύουν το 30ο έτος'' σημαίνει ότι  μπορούν να δηλώσουν και όσοι είναι είναι γεννημένοι το 1988 σαν εμένα(=30 ετών);Ή είναι μόνον για όσους είναι αυστηρά γεννημένοι μετά την 1-1-1989;

Λέτε να έχω συνέπειες αν κάνω αίτηση;Το ξέρω ακούγεται αστεία η ερώτησή μου,αλλά θέλω να δοκιμάσω να στείλω γιατί τραβάω ζόρια και κοιτάω κάθε χαραμάδα...

Να είστε καλά!

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι νομικα, ο γεννημενος το 1988, θεωρειται 30 χρονων οποιαδηποτε στιγμη μεσα στο 2018.
Ειτε εχει γεννηθει Ιανουαριο ειτε Δεκεμβριο.

Αρα μαλλον εσυ "διανυεις το 30ο ετος της ηλικιας σου" μεχρι και 31/12/2018. 1/1/2019 θα εχεις συμπληρωσει τα 30 και θα εισαι 31 για τον νομο.
Οποτε εισαι μεσα.

Με καθε επιφυλαξη τα παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...