Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα, γνωριζει κανεις καποια καλη εταιρια για να βαλω φυσικο αεριο στο διαμερισμα μου? Ηδη απο περυσι ενα διαμερισμα απο κατω μου εκανε την πρωτη εγκατασταση, που εαν δεν κανω λαθος, ειναι και το πιο ακριβο κομματι της ολης φασης. Οποια λεπτομερεια/συμβουλη ευπροσδεκτη. ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Θέλεις κάποια εταιρεία, την δουλειά αναλαμβάνει μηχανικος.
bromiaris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, thanulee είπε Καλησπερα, γνωριζει κανεις καποια καλη εταιρια για να βαλω φυσικο αεριο στο διαμερισμα μου? Ηδη απο περυσι ενα διαμερισμα απο κατω μου εκανε την πρωτη εγκατασταση, που εαν δεν κανω λαθος, ειναι και το πιο ακριβο κομματι της ολης φασης. Οποια λεπτομερεια/συμβουλη ευπροσδεκτη. ευχαριστω Γιατί δεν ρωτάς στο διαμέρισμα από κάτω σου να σε κατευθύνει; Εμπιστεύεσαι περισσότερο αγνώστους από τον γείτονα;;;;
SB_1957 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, thanulee είπε Καλησπερα, γνωριζει κανεις καποια καλη εταιρια για να βαλω φυσικο αεριο στο διαμερισμα μου? Ηδη απο περυσι ενα διαμερισμα απο κατω μου εκανε την πρωτη εγκατασταση, που εαν δεν κανω λαθος, ειναι και το πιο ακριβο κομματι της ολης φασης. Οποια λεπτομερεια/συμβουλη ευπροσδεκτη. ευχαριστω Αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα σου σύστηνα ανεπιφύλακτα την εταιρία που έκανε τη δική μου εγκατάσταση.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Θα μας βαλει κ χερι γτ ρωταω ο αλλος Αθηνα ειμαι. Ποσο πηγε σε σενα?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Κανε μια ερώτηση για προσφορά Ειναι πολύ καλος και φίλος http://m.climaenergiaki.gr
panostom Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Στις 2/12/2018 στις 9:49 ΜΜ, thanulee είπε Θα μας βαλει κ χερι γτ ρωταω ο αλλος Αθηνα ειμαι. Ποσο πηγε σε σενα? https://www.vrisko.gr/en/details/a4bg4e72_3d_6ka0cka55kba5_ca0_4e
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα