Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, γνωριζει κανεις καποια καλη εταιρια για να βαλω φυσικο αεριο στο διαμερισμα μου? Ηδη απο περυσι ενα διαμερισμα απο κατω μου εκανε την πρωτη εγκατασταση, που εαν δεν κανω λαθος, ειναι και το πιο ακριβο κομματι της ολης φασης. Οποια λεπτομερεια/συμβουλη ευπροσδεκτη. ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanulee είπε

Καλησπερα, γνωριζει κανεις καποια καλη εταιρια για να βαλω φυσικο αεριο στο διαμερισμα μου? Ηδη απο περυσι ενα διαμερισμα απο κατω μου εκανε την πρωτη εγκατασταση, που εαν δεν κανω λαθος, ειναι και το πιο ακριβο κομματι της ολης φασης. Οποια λεπτομερεια/συμβουλη ευπροσδεκτη. ευχαριστω

Γιατί δεν ρωτάς στο διαμέρισμα από κάτω σου να σε κατευθύνει; Εμπιστεύεσαι περισσότερο αγνώστους από τον γείτονα;;;;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, thanulee είπε

Αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα σου σύστηνα ανεπιφύλακτα την εταιρία που έκανε τη δική μου εγκατάσταση.

Δημοσ.

Θα μας βαλει κ χερι γτ ρωταω ο αλλος :P 

Αθηνα ειμαι. Ποσο πηγε σε σενα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...